Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak z twardymi zasadami

Jestem prawiczkiem i chcę dziewicy! Ciągle jednak spotykam te po pierwszym razie

Polecane posty

Gość do postukaj sobie
niestety duzo dziewczyn ma za soba seks analny. poza tym prawiczek lepiej pasuje do dziewicy

Gość do postukaj sobie
a niedziewice nie przepadaja za prawiczkami

Gość czytam was i
ja jestem dziewica, ale chciałabym byc juz doswiadczona:D nawet się nie biorę za zwiazki bo glupio mi ze jestem zielona:P

"A jak sie puszczała?" Jej życie i jej ciało... jej wybór. Ty co najwyżej możesz pokochac i zaakceptować ja taką lub nie. Liczba penisów w jej pochwie nie wpływa no to czy jest miła, czuła, opiekuńcza, zabawna... KOCHAJĄCA... wierna... To się powinno liczyć... to co daje z siebie jako OSOBA, a nie jako ciało... A jeżeli TY masz tym problem to... Twój problem!! Nie bój się - każda dziewczyna/kobieta o ile ma przyjazny charakter i aparycję znajdzie faceta, który będzie chciał z nią być. Jest wielu takich, którym do głowy nie przyjdzie, żeby ją rozliczac z każego partnera, bo oni też nie musza być święci... Będzie liczyło się dla nich ich wnętrzne - to co z siebie daje na codzień. Przeszłość to przeszłość... Najważniejsza jest teraźniejszość i przyszłość. Możesz szukać kryształowo niewinnych kobiet - na pewno takie znajdziesz! Ja znam conajmniej 3, o których wiem na pewno, że są 'czyste'. A inne? Nie wiem. Nie pytam. Nie interesuje mnie to zbytnio... A co do Ciebie? Zacznij od siebie! Nie oceniaj innych. Wylecz się ze swoich kompleksów... Kobietom duuuuuuuuuużo bardziej przeszkadza u facetów brak przebojowości, rozgarnięcia,ich niepewność i niezaradność życiowa... To że ne miałeś innych kobiet? To nie ejst tak istotne dla kobiet, o ile nie powiesz, że po prostu nie spotkałeś jeszcze odpowiedniej osoby. jak zaczniesz mówić, że czekasz na jedyną MOŻE (nie musi...) się przestraszyć, że jak Wam się nie uda to będzie tą która pozbawiła Cię tej Twojej wymarzonej szansy bycia jedynym dla jedynej... A NIGDY nie ma pewności, ze tak właśnie będzie :/ Ech rozpisałam się i wcale nie wiem czy dobrze wyraziłam to, co myslę... Na ten temat można gadac i gadać... "Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo tuczące." Edward Murphy

Gość do Salemkaaa
tylko czasem dla kogos przeszlosc dziewczyny moze byc bolesna

Gość postukaj sobie
poglady jak u muzulmanow:-O dlatego mowie zanim bedziesz sie kochal z dziewica to sie z nia ozen. rozejdziecie sie,to nastepny jej partner nie bedzie mogl jej zazucac ze sie puszczala. Tobie prawo rozdziewiczyc a co potem bedzie z dziewczyna to juz jej problem co? jakby sie tak kazdy brzydzil to dopiero by bylo. kompleksy masz i tyle.

Gość postukaj sobie
jak dla kogos przeszlosc partnera jest bolesna to ten ktos jest niedojrzaly i tyle. my nie mowimy tutaj o przeszlosci jako prostytutka!

Gość do Salemkaaa
a jak dziewczyna miala przygody i seks analny to taka przeszlosc tez nie ma byc bolesna? a jak zrobila loda obcemu w toalecie?

Gość rodzina ach rodzina
surrealizm was dopadł

Gość niedziewice nie są ok

Gość postukaj sobie
hrabina dobre to:-):-):-):-)

Gość do Salemkaaa
ja rozumiem jak dziewczyna miala 1-2 partnerow z milosci, ale nie jakies przygody

Gość a co ma mieć w głowie, chłopem
niektóre tłumoki, dla przykładu Yarosław Kaczyński i jemu podobni popaprańce nie zauważyli, że epoka matriarchatu się skończyła i co ewentualnie może się przydać z chłopa to ten obesrany plemniczek, bo do zrobienia przyjemności ,orgazmu i tak lepsza jest kobieta, bo wie jak to sie robi, no pomijając takie wariatki pisiorki, jak Kempa, czy inne dziurawe wojsko.

Gość prawiczki wola dziewice

Gość a co ma mieć w głowie, chłopem
prawiczki wolą konia tłuc , patałachu

tluka konia z samotnosci. jak ktos jest brzydki, to mu zostalo tylko walenie konia

jak ktos nie jest piekny ani bogaty to w kobietach przebierac nie moze

Dle kobiet zachowanie facetów również jest bolesne. Może je boleć np. to że potraficie dzień w dzień onanizowac się przed zdjęciem nagiej babki w Internecie, że traktujecie je często w sposób przedmiotowy, np tylko do seksu... :/ (nie wszyscy oczywiście...) Poza tym to faceci w większym stopniu są wzrokowcami i wybierają często tylko ładne dziewczyny i to im na ogół bardziej zalezy na seksie. Jeszcze nie słyszałam, żeby dziewczyna naciskała swojego chłopaka, żeby jej uległ i uprawiał z nią seks... a on się opierał :/ Dlaczego jest moralne przyzwolenie, że faceci mogą pieprzyć kogo popadnie, a kobiety nie moga czerpac przyjemności z seksu i maja chowac dziewictwo? Ci faceci kogoś przecież musza pieprzyć więc kobiety ulegają... Z uczucia i obawy, że stracą miłość godza się na rózne rzeczy, o które proszą ich partnerzy, na które wcale nie mają ochoty, np. seks analny. A później kiedy sie rozstaną, z jakiegokolwiek powodu to kobieta jest dziwką (albo chociaż łatwą...) a facet coż... super samiec - zdobył doświadczenie... Później znajdzie się taki ktoś jak Ty, szukający dziewicy narzekający na świat... a te dziewczyny przecież same ze sobą nie sypiają tylko właśnie z Wami - facetami! Poza tym niech każdy żyje jak chce... Swoją drogą nie wiem, gdzie Ty szukasz kobiet... Jest naprawdę sporo kobiet, ktore jeszcze z nikim nie uprawiały seksu... Niektóre były zbyt niesmiałe, inne bardzo szkaradne z wyglądu... Są tez bardzo ładne! Tylko często prawda jest taka ze one szukaja po prostu kogos odpowiedniego, niekoniecznie prawiczka... I istnieje duza szansa, że wcale nie beda chcialy byc z Toba... z roznych wzgledow... Szukaj. Zycze Ci zebys znalazl taka, do ktorej bedziesz pasował, jak to ciagle piszesz (o ile to nie kolejna prowokacja i naprawde masz takie 'standardy' Ale pamietaj, ze nie dziewictwo swiadczy o 'jakosci' kobiety... A co do tych ktore mają przygody? Nie ida do lozka z uczucia? Nikt nie kaze Ci sie z nimi wiązać. Ich zycie, ich wybor... Ale maja do tego pelne prawo. Skoro to daje im szczescie niech tak zyja. Jestm mnostwo innych kobiet, niedziewic, ktore szukaja zwiazku pelnego milosci...

Gość salemko
niedziewice tez czesto prawiczkow nie chca, zwlaszcza te co mialy kilku partnerow

Gość salemko
a liczba penisow swiadczy o podejsciu kobiety do seksu i zycia

Gość hkhkhkhkkhkhk
Ja też jestem dziewicą i jak miałam jakies 17/18 lat myślałam podobnie jak autor - tylko prawiczek:P bałam się po prostu tego, że jak facet doświadczony to nie będzie mu odpowiadało, że nic nie umiem i że się zbłaźnie:P teraz mam ponad 20 i myślę że jednak lepszy jest doświadczony:P aczkolwiek tak naprawde obojętna jest dla mnie przeszlosc łóżkowa mojego faceta, przecież nie można skreślać kogoś tylko dlatego że z kimś spał lub nie. Myślę, że autor jeszcze nie dojrzał...boi się doswiadczonych dziewczyn i tego że blado wypadnie w swoich łóżkowych popisach:P

Gość do hkhkhkhkkhkhk
a jak go boli, ze dziewczyna robila rozne swinskie rzeczy?

Sa rozni ludzie... Nie moge pisac za kazdego... Kazdy jest inny. Poza tym kto pyta od razu o sprawy łóżkowe... Jezeli by jej sie podobal ogolnie jako czlowiek, prawictwo nie byloby jakims problemem... CHOCIAŻ osobiscie uwazam ze jak ktos chce miec dziewice to rowniez powinien byc czysty i przed seksem powinien byc slub... Bo skoro chce byc jedynym to powinien byc tez ostatnim! Tego wymaga uczciwosc... "Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo tuczące." Edward Murphy

Gość jak dziewczyna miala
kilu partnerow to prawiczkami gardzi

Gość hkhkhkhkkhkhk
jak dziewczyna miała jednego partnera, którego kochała to jak może czuć się skrzywdzony? rozumiem jak dziewczyna miała 10...ale jak jednego? i np byli ze soba pare ładnych lat? a jestem ciekawa jak autor by się czuł jakby był już po i każda go odrzucała bo już to robił.

Gość belllaqaa
skreslasz dziewczyne po tym ze byla juz z innym ? porazające. Ja rozumiem - nie chcesz puszczalskiej - ale jesli dziewczyna miala faceta w przeszlosci i poszla z nim do lozka czy to znaczy ze sie zle prowadzi ? nie przesadzajmy ;) kazda ktora uprawia seks to jest wg ciebie nieporzadna laska ?

No dobra a co w takim razie siwadczy o facetach to ze spia z kim popadnie? W jedna i w druga strone wychdozi na to samo. Sa ludzmi swiadomymi swojej seksualnosci i czerpiacymi z niej przyjemnosc... Nie musi Ci to odpowiadac, ale to ich zycie i maja do niego prawo. Nie chcesz byc z taka osoba nikt Ci nie kaze. Ale nie oceniaj... Szukaj dziewicy tylko badz wobec niej uczciwy!! Zadnego seksu przed slubem, bo jak Wam cos nie wyjdzie to juz bedzie nieczysta i nikt jej nie zechce :/ A i zadnych pieszczot! Zapomnij o tym ze Cie bedzie piescic ustami - porzadne dziewczyny tego nie robia i nie pozwalaja robic tego sobie!

Gość do hkhkhkhkkhkhk
a jak miala 3 partnerow?