Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak z twardymi zasadami

Jestem prawiczkiem i chcę dziewicy! Ciągle jednak spotykam te po pierwszym razie

Polecane posty

Gość do lekooomankaa
i watpie by kobieta, ktora miala kilku badz wielu partnerow zainteresowala sie prawiczkiem

Gość niedziewice nie chca prawiczko

Gość to kogo prawiczki maja
szukac?

Gość do lekooomankaa
bazienka mniejsza szans na seks czy na dziewice?

"to kogo prawiczki maja szukac?" Normalnej, miłej kobiety, która ich zauroczy osobowością i będzie ich pociągała fizycznie. Tak jak wszyscy inni ludzie...

Koniec końców każdy urodził się "czysty" i kiedyś tą 'czystość' traci... To normalne!!! Kurcze zaczynam nabierać przekonania, że Wy po prostu zazdrościcie, innym facetom tego, że pierwsi byli z kobietami, które Wam się podobają. Bo kurcze ciągle mówicie, że spotykacie kobiety, które już miały więcej niż 1-2 partnerów. Skoro wiecie takie rzeczy to znaczy, że musieliście je już trochę poznać... i skreśliliście je z miejsca, kiedy przyznały się do swojej przeszłości... Litości.. to jest chore... A gdyby skłamała i powiedziała, że jesteście dla niej pierwszymi? Wszystko byłoby OK? Ech... Chore to :/

Gość do lekooomankaa
ja uwazam, ze niedziewice smieja sie z prawiczkow i uwazaja ich za malo meskich

Gość do lekooomankaa
czasem kolezanki po prostu do przeszlosci sie przyznaja

Gość stracone prawiczki
lekooomanka popiera i wszytkie inne madre Panie. jeszcze zaden facet sie mnie nie spytal czy dawalam sobie w tylek wsadzac:-Oani ja sie nikogo nie pytalam czy jakiejs panne i dokad wsadzal:-O owszem poznalam faceta,ktory bez pytania chcial mi do tylka wsadzic i go skopalam na podloge i wyrzucialam z domu:-)nie iwem w jakim swiecie niektorzy zyja ale mnie sie nigdy nikt nie pyta, gdzie,kiedy z iloma itp ani ja sie nikogo nie pytam. bo to jest juz szczyt prostactwa i chamstwa. jesli kogos poznaje to owszem padaja pytania: jak dlugo jestes sama, i jak dlugo trwal ostani zwiazek itp. a tak pozatym w zadnym dluzszym zwiazku zaden facet sie mnie niczego nie wyptywal ani ja jego.

Tu Cię zaskoczę. W normalnym życiu nie myślę na temat doświadczenia seksualnego innych ludzi. A nie jestem dziewicą i się tego nie wstydzę. Jedyną okazją do myślenia na ten temat są właśnie takie durne topiki... Kobieta, z którą przyjdzie Ci kiedyś stracić prawictwo wcale nie musi wiedzieć, że jesteś prawiczkiem o ile się jej do tego nie przyznasz :/ Ludzie po co robicie z tego taką wielką sprawę... seksualność to przecież nieodłączna część życia... "Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo tuczące." Edward Murphy

Gość do lekooomankaa
ale my chcemy miec dziewczyny do ktorych pasujemy, a takie po analu sie wydaja wulgarne i wyuzdane. anal sie nie kojarzy z deliktnymi, kruchymi kobietkami

Gość do lekooomankaa
mysle ze to po pewnym czasie wyjdzie. zwlaszcza ze jak kobieta miala paru partnerow to z kolejnymi do lozka coraz szybciej chodzi

A szukajcie sobie. Nikt Wam nie broni!! Tylko po co marudzicie po forach?? To nie przybliży Was ani o centymetr do tej kobiety której szukacie :/

Gość do lekooomankaa
poza tym niektorym moze zalezec zeby kobieta akceptowala ich w pelni nie chca prawictwa ukrywac

Gość do lekooomankaa
a niektorym juz tylko marudzenie zostalo, jak sie stracilo wiare ze mozna byc atrakcyjnym dla jakiejs kobiety

Gość stracone prawiczki
wez nie pierniczcie prawiczki bo sie nie dobrze robi:-O tak jak bazienka powiedziala: co kobieta robila z innym mezczyznom to jest i pozostaje intymna sprawa a wrecz tajemnica miedzy tymi ludzmi,az do grobu. powoli mam takie uczucie, ze te durne prawiczki wrecz marza o tym by kobiecie wsadzic w pupe, bo nie rozumiem takich durnych argumentow. a tak pozatym to w wiekszosci i tak faceci probuja kobiety to takich praktyk namowic.Taka gadka jakby kazdy mezczyzna na tym swiecie lubil anal:-O

Gość stracone prawiczki
"a niektorym juz tylko marudzenie zostalo, jak sie stracilo wiare ze mozna byc atrakcyjnym dla jakiejs kobiety" na Twoim miejscu jakbym byla takim durniem to bym tez wiary w swoja atrakcyjnosc nie miala:-O bo to nastawienie jest wrecz odrzucajace i zalosne:-O jeszcze raz: nie kazda kobieta i nie kazdy mezczyzna lubia anal! jakbym takiego cwoka spotkala to bym go od razu wysmiala i skreslila po jednym durnym pytaniu. gowno ci do tego co robilam z innymi facetami. z niektorymi mialam taki super seks, ze nieraz wracam myslami do tego i ciesze sie,ze moglam to przezyc. ale nikomu nigdy o tym bym nie mowila bo to moja slodka tajemnica:-)

Jejku nie namawiam, żebyś ukrywał ten fakt, ale sugeruję, że nie musisz wcale o tym mówić... A co do pełnej akceptacji. To super sprawa :) Tylko wiesz... Kobiety nie wyskakują na pierwszej randce np o tym, że ona to już by chciała ślub i dziecko... O niektórych sprawach nie wspomina się po prostu na początkowej fazie znajomości i tyle... Bo takie coś może być odebrane jak desperacja... Kiedy ludzie się głębiej poznają dopiero wtedy można pytać o bardziej intymne sprawy... I wtedy wierz mi... Jeżeli kobieta Cię pokocha za Twój styl bycia i Twoją osobowość będzie miała w nosie to, że jesteś prawiczkiem... Będzie jej to zwyczajnie obojętne... Co najwyżej połechce jej próżność. "Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo tuczące." Edward Murphy "Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo tuczące." Edward Murphy

Gość do lekooomankaa
i tego sie obawiam, ze kobieta moze miec wlasnie takie ciekawe wspomnienia i do nich wracac. poza tym mam wrazenie ze zwiazku prawiczka i kobiety, ktora miala wielu partnerow nic by nie wyszlo, a nawet by te osoby na siebie nie trafily, bo to 2 inne swiaty, a takie kobiety zapewne preferuja atrakcyjnych facetow, a nie prawiczkow w okularach

Gość do lekooomankaa
tylko ze czasem prawiczki sie zachowuja nieporadnie i sa niesmiali a kobiety to zauwazaja i sobie mysla: ten to pewnie nie mial nigdy dziewczyny

Każdy, kiedy ma wybór, zwróci się w kierunku atrakcyjniejszej osoby, ale to nikogo nie przekreśla na starcie... Poza tym - okulary możesz zastąpić soczewkami, fryzurę z przedziałkiem zmienić na bardziej atrakcyjną, tak samo powyciągane swetry i za duże spodnie zastąpić dopasowanym strojem, jakąś fajną koszulą i dopasowanymi dżinsami... Chcieć to móc... Ale najłatwiej narzekać... No i przede wszystkim zmień nastawienie!!! Żadna kobieta nie będzie chciała być z zakompleksionym ponurakiem, który wszystko widzi w ciemnych barwach :/ Tacy dołujący ludzie odpychają... Koniec końców każdy ma jakieś problemy :/ Ale grunt to myśleć pozytywnie i starać sobie z nimi radzić, a nie tylko załamywać ręce i nie robić nic... Czekać aż samo się zrobi :/

Gość do lekooomankaa
czasem ktos bardzo dba o siebie i jakos nie sprawia to ze on zaczyna sie czuc atrakcyjniej

Zaczniesz się czuć lepiej, kiedy zaczniesz zadawać się z ludźmi, a nie po pracy/ zajęciach na studiach wracasz prosto do domu i tylko komputer :/ Nie mówię, że tak robisz, ale no kurcze, gdybyś miał znajomych i z nimi spędzał czas na pewno nie czułbyś się taki niedowartościowany :/ A jeśli tak to do psychologa lub psychiatry, bo to nie jest normalny stan rzeczy...

Gość stracone prawiczki
tez mysle,ze jest juz zle z Toba:-O musisz sie zastanowic skad sie u Ciebie te kompleksy wziely:-O tylko nie mow dlatego bo zadna kobieta Cie nie chce:-O mam kolezanke 33 lata i dziewica. podobno do dzisiaj sie jej nikt nie podobal a z tych ktorzy jej sie podobali-ich bylo 2 w jej zyciu-to jej nie chcieli. niektorzy sami sobia utradniaja zycie.

Gość stracone prawiczki
utrudniaja*

Gość do lekooomankaa
mam znajomych i przyjaciol to nic nie daje. zdaje sobie sprawe ze jestem kolega i dla kobiet tez, ale nie facetem seksualnie pociagajacym

Gość do lekooomankaa
po prostu mam kompleksy i uwazam, ze nie spodobalbym sie zadnej kobiecie

Gość stracone prawiczki
"ale nie facetem seksualnie pociagajacym" to sobie wmawiaj dalej takie bzdety to bedziesz jeszcze bardziej odrzucajacy:-O jestes pewnie seksualnie nie pociagajacy bo. 1. promieniujesz kompleksami 2.porownujesz sie z innymi facetami. 3.jestes powierzchowny i myslisz, ze seksualna atrakcyjnosc mezczyzny czy kobiety ma tylko cos do czynienia z wygladem. a tak nie jest. jest tyle BRZYDKICH;NISKICH; LYSYCH facetow a maja to cos w sobie:-)

Gość NimfaBed
Tak czytam i czytam, w sumie wybiórczo, bo dużo tu tego i co nasuwa się na plan pierwszy to właśnie to, że Wy kochane prawiczki nie macie za sobą jeszcze pierwszego razu nie z przyczyn które opisujecie, to jest tylko przykrywka. Jesteście nudnymi, smętnymi, młodymi staruszkami o poglądach moich pradziadków. Żadna kobieta, ba - nawet dziewczyna, dziewica czy też nie, nie jest w stanie zainteresować się takimi ponurakami. Ze swoim podejściem do życia nie macie okazji poznać nikogo, kogo na tyle bylibyście w stanie zainteresować, aby "zaciągnąć" jakąkolwiek dziewczynę do łóżka. Krzyż Wam na drogę z taką filozofią i posępnym spojrzeniem na życie. Amen.