Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak z twardymi zasadami

Jestem prawiczkiem i chcę dziewicy! Ciągle jednak spotykam te po pierwszym razie

Polecane posty

Gość stracone prawiczki
skad sie wziely te kompelksy? to sie za te kompelksy wez, mozna sie wyleczyc. a tak pozatym jestes okropnie meczacy jak taki wapir energetyczny:-O

Gość stracone prawiczki
kompleksy* wampir*

Gość do NimfaBed
większodsc kobiet jest nudna bez zainteresowań a ty pierdolisz ze prawiczki są nudne i nie potrafią zaciekawic laski głupia jestes i tyle prawda jest taka ze większosc kobiet interesowac moze głupota 🖐️

Gość NimfaBed
Twoja kwiecista wypowiedź mówi sama za siebie - dzieciaku wieczny prawiczku. Wcale się nie dziwię że zostaniesz nim do końca życia. Współczuję tylko twojej ręce.

Gość do NimfaBed
NimfaBed..mam nadzieje ze zdechniesz na aids :)

Gość NimfaBed
W przeciwieństwie do Ciebie wieczny prawiczku WIEM jak można się przed tym zabezpieczać. Wpisz w google "środki antykoncepcyjne", poczytaj co to jest. Wiem, że ci się nigdy to nie przyda, ale od nadmiaru wiedzy jeszcze nikt nie umarł.

Gość do lekooomankaa
oczywiscie, ze wyglad to nie wszystko, ale z kompleksami ciezko walczyc. nie umiem sobie wyobrazic, ze moglbym zainteresowac kobiete i ja poderwac. czuje sie jak gamoniowaty przyglup i posmiewisko dla wszystkich

Gość do lekooomankaa
a oczywiscie, ze porownuje sie z innymi facetami

Gość stracone prawiczki
oczywiscie, ze wyglad to nie wszystko, ale z kompleksami ciezko walczyc. nie umiem sobie wyobrazic, ze moglbym zainteresowac kobiete i ja poderwac. czuje sie jak gamoniowaty przyglup i posmiewisko dla wszystkich 13:44 [zgłoś do usunięcia] do lekooomankaa a oczywiscie, ze porownuje sie z innymi facetami Twoj problem i przestan wkurwiac ludzi !!! nie dziwie sie ze zadna cie nie chce:-O

Gość do lekooomankaa
nie wiem czy mnie chca czy nie, bo ja nawet nie probuje, kolezanek mam duzo. czuje sie obrzydliwy dla kobiet

Gość do lekooomankaa
a co do liczby partnerow. jak kobieta miala wielu partnerow i seks bez zwiazku to znaczy, ze ma zupelnie inne podejscie do seksu niz ja i do siebie nie pasujemy

To się przełam i zaproś jakąś dziewczynę do kina :/ To Cie nie zabije. Może 10 odmówi, ale 11 się zgodzi! I przełamiesz to błędne koło :/ Żadna dziewczyna/kobieta nie uzna Ciebie za fajnego faceta, dopóki TY sam nie zaczniesz tak myśleć o sobie. To właśnie takie negatywne nastawienie odpycha wszystkich :/ a nie fakt że spałeś z kimś lub wręcz przeciwnie, że jesteś prawiczkiem...

do lekomanka - a czy będąc w związku z dziewczyną chciałbyś uprawiać z nią seks?? ODPOWIEDZ SZCZERZE.

Gość do lekooomankaa
nawet nie wiem skad wziasc te dziewczyny zeby je do kina zaprosic. poza tym jak 10 odmowi to bedzie tylko znaczyc ze jestem beznadziejny i sie poddam

Gość do lekooomankaa
pewnie, ze bym chcial uprawiac, ale nie od razu. tu chodzi o seks jako uzupelnienie uczucia i zwiazku, a nie jakies przygody

Gość do lekooomankaa
cos za cos. przynajmniej cnotliwe sa

jakbyśmy od razu trafiali na idealnych partnerów to ten świat zupełnie inaczej by wyglądał

Gość do lekooomankaa
dzisiaj co najwyzej mozemy trafiac na kobiety, ktore mialy wielu partnerow i przygodny seks

Gość do lekooomankaa
to rzadkie przypadki. poza tym musial sie czuc skompromitowany, a jak widac zwiazek sie rozpadl. ja chce czegos takiego uniknac. kobietom, ktore mialy wielu partnerow podobaja sie faceci macho a nie prawiczki

Gość do lekooomankaa
jak ja bym kiepsko wypadl przy pierwszym razie to bym chyba sie pod ziemie zapadl. ja nie wierze ze miedzy mna a kobieta co miala wielu partnerow cos by wyszlo. to 2 rozne swiaty, ja do takiej bym mentalnie nie pasowal. pasuje do kobiety bardziej wstrzemiezliwej

Gość do lekooomankaa
a uczyc bym sie wolal od podstaw z dziewica

Gość dziewice sa najlepsze

Gość NimfaBed
Wiesz do kogo pasujesz? Do dmuchanej lalki. Ani cię nie zdradzi, ani nie wyśmieje, ani nic nie potrafi, więc nie czułbyś się skompromitowany, mógłbyś szukać jej dziury bez końca i nie robiłoby jej to różnicy. Generalnie: na pewno szczęśliwy związek i na pewno na całe życie!!! Czyż nie na tym ci zależy? No to ruszaj w drogę do sex shopu i nie trać więcej czasu na użalanie się nad sobą i wymyślanie debilnych, nierealnych wymagań.

Gość do lekooomankaa
kazdy by chcial kochac i byc kochanym. zycie bez milosci nie jest latwe, a ja bym chcial otworzyc serce na jakas dziewczyne, ktora to odwzajemni

Gość NimfaBed
Z twoim podejściem do kobiet i wymaganiami - ZAPOMNIJ!!!

Ech... Znowu się mylisz. Jest wiele kobiet, które nie traktują seksu jako sportu, ale owszem, kiedy są w związku z facetem uprawiają go, by w ten sposób ich związek się 'dopełnił', że tak patetycznie to ujmę. Mówisz, że chcesz uprawiać seks z dziewczyną, którą jesteś. Nie od razu, ale chcesz. Załóżmy, że będziecie się spotykać parę miesięcy i pójdziecie do łóżka. Po roku okaże się, że jednak to nie jest ta osoba, z którą chcesz spędzić życie... Zanim zdecydujesz się na ślub (mężczyzna to tak ok 25-35 lat, kobiety podobnie) możesz być w kilku takich związkach... I co? Ta kobieta dajmy na to 30letnia miała 5 partnerów i już jest wybrakowana? Nie nadaje się na żonę i matkę? Rozumiem o co Ci chodzi (chyba). Chcesz być z kimś kto nie będzie podchodził do seksu jak do sportu i będzie go uprawiał tylko z uczucia. Wierz mi jest ogromna rzesza takich kobiet... I wierz mi kobieta 'po przejściach' będzie bardziej gotowa na trwały, poważny związek niż taka niedojrzała bez doświadczenia w relacji partnerskiej... I takie kobiety również mogą być czułe, delikatne i kobiece... Ale zarazem też pewne swojej seksualności i potrafiące czerpać z niej przyjemność - to chyba nic złego?

Gość NimfaBed
Z resztą myślę że koleś który się tu użala, robi sobie zwyczajnie jaja i nie ma co z nim gadać.

Gość do lekooomankaa
jakie wymagania? nie uwazam zebym byl jakis mega wymagajacy albo mial zle podejscie do kobiet. no ale 30 latka po 5 zwiazkach z seksem nie jest partnerka dla mlodego prawiczka. moim zdaniem jak kobieta miala kilku partnerow to tez szuka doswiadczonego co ma pojecie o zyciu i zwiazkach a co to twoim zdaniem znaczy kobieta po przejsciach? po zwiazkach czy po przygodach na jedna noc?

NimfaBed - pewnie masz rację, ale na pewno znajdzie się kilku facetów, którzy to czytają, niekoniecznie komentując, i którzy naprawdę mają problemy z kobietami i ogólnie związkami... Poza tym lubię dyskutować i przelewać swoje myśli :P Nawet jeśli to zwykła prowokacja, to ja pisząc, to co piszę czuję się dobrze ;) Mogę tak długo, ale zapewne kiedyś mi się znudzi :D

Gość do lekooomankaa
mnie nie tyle dobija brak seksu co brak milosci