Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KobietySaJednakWrednee

Dziewczyny powiedzcie co napisac kobiecie ktora chce mi odebrac faceta,blagam

Polecane posty

Witam Was. Mam problem ;/ Pewna kobieta, podrywa cały czas mojego faceta, próbuje go uwieść, sprawić by się ze mną rozstał mimo że wie, iż on ma kogoś. Typowa dziewczyna,bez wykształcenia, bez niczego. Wypisuje to niego na pewnym portalu społecznościowym wiadomości, chce się z nim umówić, itp. Co jej napisać żeby sie odczepiła od niego i pokazać jej że ja sobie nie pozwole na to? Zeby sie wystraszyla? Nie lubie takich bab ktore sie wpierniczaja w czyjs dlugoletni zwiazek ;/

Gość hard ..dri
a ona wie o Tobie?

ja tez nienawidze takich suk ale mysle ze to nie Ty powinnas napisac jej cos dosadnego tylko Twoj facet. Powinnas z nim o tym porozmawiac

spróbuj sama się z nią umowić i powiedzieć jej co o niej myślisz i bronić swojego chłopaka, a na koniec jej przywal

Gość hard ..dri
nie doczytałam ...wie a co to za portal?

Tak wie ze ma kogos. Spotykac sie z nia nie zamierzam, kobita wieksza i potezniejsza ode mnie, wiec pewnie jak ona by mi przywalila to bym sie nie podniosla. chce napisac jej cos na tym portalu spolecznosciowym, tak zeby sie odczepila, wiedzac ze ja sobie nie dam . Co za suka ;/

Gość rozumiem, że oboje już
a po co masz do niej pisać? Jeśli twój facet dałby się jej omamić, to lepiej wcześniej niż później. Jeśli miałby na kogoś ochotę, to go nie powstrzymasz. Nie ufasz mu? Może z nim porozmawiaj, że niepokoisz się, bo widzisz, że zaczepia go inna. (chyba, że bez jego widzy to zobaczyłaś). To on powinien jej powiedzieć, że nie jest zainteresowany, bo ma dziewczynę, którą kocha. To jego obowiązek i uczciwość powinna mu to nakazać. To na pewno nie jest twoja rola. Chcesz się bić o faceta??? To znaczy, że on nie dla ciebie :)

Gość hard ..dri
pewnie nk napisz nam jeszcze jak reaguje na to twój chłopak

Ja swoich zdjec nie upubliczniam w internecie, moj facet takze nie. Mamy tylko konta. A ona go poznala przez naszych znajomych i teraz do niego wypisuje ...

wiesz co mnie dziwi... ze to ty stajesz na glowie aby nic z tego nie wyszlo... co na to twoj facet??? jak on reaguje? odpisuje jej?

Tzn ja juz z moim facetem jestem 7 lat, wiecie jak to jest, boje sie troche bo po takim czasie,mimo ze staramy sie aby rutyne nie weszla w nasze zycie . mogloby mu cos odbic, w sensie ze by jej ulegl moze, . Moj facet jej w ogole nie odpisuje, twierdzi ze nie bedzie sobie zawracal glowy jakas porobana kobieta

Ufam swojemu facetowi, ale chce po prostu zeby ta baba odpuscila sobie. Zeby wiedziala ze ja sobie tak nie dam i ze jestem silnie psychicznie osoba, ktora wie czego chce,

nie sadze aby twoja wiadomosc do niej cokolwiek zmienila. mozesz ja jedynie zachecic do rywalizacji ;/ moze chciec ci zrobic na zlosc...

Ryzyk fizyk... nie dam rady tak nic nie napisac, niech wie ze sie nie chodzi z buciorami w czyjes zycie. Tylko co jej napisac?

Gość hard ..dri
napisz jej ze obydwoje czytacie te jej podloty i macie ubaw po pachy jak sie poniża mimo iz jest kobietą

jak chcesz pokazać, że jesteś silna psychicznie, to po prostu ją zignoruj, a nie daj się sprowokować.

Gość ale jesteście głupie
a co mnie obchodzi czy facet ma dziewczynę czy żonę:P jak mi się podoba to się umawiam to jego sprawa czy jest lojalny,ja jestem wolna :D

Gość PROSZE O ODP
nie pisz nic bo bedzie rpzpowiadac ze jestes pierdolnieta uwierz mi! jak jest brzydsza delikatnie ale nie zlosliwie podkreslaj to przy swoim facecie

Ale chce zeby ona wiedziala ze ja wiem o tym, wiec jakos musze jej to pokazac, pomyslalam ze poprzez wiadomosc...

No wlasnie moj facet tez jest podejrzany bo nie chce jej w ogole odpisac... Tak jakby chcial sie z nia umowic... Jest brzydsza, tzn taka dosc przy kosci ,...

Gość fantazyjna_trojka
Ja też proponuję olać, bo wywiąże się pyskówka, która może przenieść się na real. W sytuacji gdy się mijacie czy coś. To nie jest miłe. To Twój facet powinien dać jej jasno do zrozumienia, że ma brzydko mówiąc spierdalać. Niech napisze, że jes szczęśliwy, ma kobiete, którą kocha i po co ona się tak ośmiesz. To wystarczy. A Ty się nie poniżaj pogróżkami i idiotycznymi wiadomościami.

Kurcze , w sumie to nie jestem pewna ;/ Juz sama nie wiem co o tym myslec...

Gość PROSZE O ODP
Ty moze nie pisz niech twoj facet napisze jej: Nie jestem Toba zainteresowany. nie jestes w moim typie wole chudsze. jak cie kocha zrobi to! Niech on ruszy dupe! wiem co przezywasz bo mialam podbnie i teraz wiem,ze facet musi postawic weto

dla mnie to dziwne ,ze : laska wciaz pisze do kogos od kogo rzekomo nie dostaje odpowiedzi na swoje wiadomosci oraz to ,ze twoj facet nie chce jej raz a dobitnie dac do zrozumienia ,ze ma sp...ać ps. to ze przy kosci znaczy brzydka dla ciebie???

Gość nika sika
Ja to rozumiem bo sama chciałam rozbic związek...z tym że z niezadługim stażem...To złe to prawda, ale czasem uczucie jest silniejsze....Zrezygnowałam w pore, zresztą nie wiem czy by mi sie udało. Niemniej jednak gdyby tylko zechciał rzuciłabym wszystko. A i co najważniejsze takimikobietami zazwyczaj nie kieruje nienawiść do tej drugiej, tylko uczucie do niego:)

Rozmawialam z facetem, kazalam mu powiedziec tak jak mi radzilyscie, powiedzial ze to zrobi. Treaz tylko czekamy czy rzeczywiscie to zrobi ;/

Tak, uważam żę brzydsza, i to nawet bardzo brzydsza ode mnie...

Nie, ale ogolem jest nieciekawa. Nie mam nic do osob przy kosci, ale niech nie wystawiaja dupy na zdjeciach skoro nie maja co pokazywac ;/