Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość REST IN PEACE WOMAN

SZOK! pierwsze spotkanie a on taki tekst zarzucił!

Polecane posty

Gość kaskaaskaa
A kim ja jestem ze mam isc do lozka z facetem na 1 spotkaniu. Chcial to przyjechal tyle km. Bedzie chcial znow przyjedzie ale tym razem chce zeby zostal na noc.I razem spedzic cala niedziele.Mam nadzieje ze uda nam sie spotkac jak najszybciej.

zs szukasz konotacji w swiecie zwierzat? alez skad, uwazam jednak, ze wzmianka o dziobaku wnosi wiecej do tematu niz ocena stanu polskich kolei oraz ocena ryzyka po stronie umawiajacych sie przez net ludziow

Gość cytrynowa dziewczyna
kaaskakaaska napisała: A kim ja jestem ze mam isc do lozka z facetem na 1 spotkaniu jestes kobietą która tak samo jak faceci lubią sex.. jezeli facet moze to nie widze przeciwskazan ze strony kobiet

Gość sa dzieci okropne i opetane
no to juz zupelnie nie wiem co masz za problem autorko:-O

"jestes kobietą która tak samo jak faceci lubią sex.. jezeli facet moze to nie widze przeciwskazan ze strony kobiet" nie :D ona jest kobietą, dla której sex jest nagrodą dla faceta za związek :D

Gość kaskaaskaa
Nie chcialam do tego dopuscic.Mimo ze bardzo chcialam zeby zostal. Ale potem jak juz pojechal.Zrozumialam ze dobrze zrobilam. Miotalam sie zostan. nie zostan. Jesli w jakis sposob mu zalezy na mnie to przjedzie jak najszybciej. Jesli nie to wiadomo o co chodzilo.

"no to juz zupelnie nie wiem co masz za problem autorko" boi się, że zaszła w ciążę i będzie mieć dzieci okropne i opętane :P

"alez skad, uwazam jednak, ze wzmianka o dziobaku wnosi wiecej do tematu niz ocena stanu polskich kolei oraz ocena ryzyka po stronie umawiajacych sie przez net ludziow" - no wiesz, ja juz sie np dowiedzialam ze mezczyzna ktory przyjezdza na seks musi umiec wydeklamowac ode do muszelki oraz ze 2 miesiace rozmowy na gg to juz zwiazek, czas zebym sie wziela za porzadkowanie zycia :)

Gość kaskaaskaa
Trochę się dołuję bo mogłam mu na dobranoc tuż przed tym jak wsiadał w pociąg zrobic lodzika z połykiem.. takto bym miała pewność że przyjedzie następnym razem, a takto boje się, ze ma mnie za jakąś cnotke niewydymke i nadal bede dziewicą :( a chciała bym w końcu poznać smak sexu

no wiesz, ja juz sie np dowiedzialam ze mezczyzna ktory przyjezdza na seks musi umiec wydeklamowac ode do muszelki oraz ze 2 miesiace rozmowy na gg to juz zwiazek tych rewelacji nie neguje, dowodza twierdzenia, ze czlowiek uczy sie cale zycie :-)

Gość musze ci powiedziec
czizas, że jesteś strasznie głupia... rozumiem, ze w realu jestes gównem, masz kompleksy i w taki sposób je tutaj leczysz? próbujesz grać madra inteligentna na jakims anonimowym forum , hmmm przykro mi to mowic, ale robisz z siebie idiotke bez odbioru , nie mam zamiaru czytac twoich anty inteligentnych, przesmiewczych odpowiedzi nara pasztecie

kaskakska to sie zapytaj czy wsadzi ci kutas w tzipeee i po sprawie:-) jest rownouprawnienie:-)

Gość kaskaaskaa
Gdybym sie spytala to zapewne zgodzilby sie. A ja mojego podkrecalam na seks.Rozmawialsimy o tym. A biedaczek przyjechal i nic nie bylo. Moj tylek- moja wlasnosc. Na to trzeba zasluzyc.Nie sypiam z kim popadnie.

na twoja doope trzeba zasluzyc???? no dobre to dobre :-) to dupe sprzedajesz jednak??? BO ROZUMIEM TO AKO COS ZA COS NIE.

Gość szkola zycia
gdybym był tym facetem co przyjechał do kaaskikasski to bym juz wiecej sie nie fatygował.. taki kawal a ta mi popierdoila smuty i kazala wracac spierdalaj na religie pizdo

Gość Gosiu Kochanie
jesteś śliczna ❤️

Gość smieje sie jak dzik
gosialicious ty juz lepiej nic nie mow o szanowaniu sie, bo z ciebie to dobra szmatka jest :)

wlasnie te ktore niby sie najbardziej szanuja,to najwieksze szmaty:-)

Gość kaskaaskaa
A kim ja jestem ze mam isc do lozka z facetem , ktorego parwie nie znam.Co z tego ze znamy sie 3 miesiace przez neta. To jest pikus. Nikt mu nie kazal przyjezzdzac.A jak myslal ze mnie odrazu przeleci t sie grubo myli. Mogl sobie isc do burdelu. Chce sie z im spotkac ale juz moglby zostac u mnie na noc. Mma nadzieje ze przyjedzie jak najszybciej , moze nawet w ten weekend.

Gość gffgfdfgf
Jak mial na imie ten facet daj chociaz pierwsza litere, mialam identyczna sytuacje i mysle teraz ze to ten sam facet.

Panna na pierwszym spotkaniu daje kolesiowi poznanemu przez neta. Kamerka internetowa jako sposob na sprawdzenie prawdomownosci. Nazywanie kobiety traktujacej seks jako nagrode "szanujaca sie kobieta", a takze "swietoszka" bo nie dvpcy sie z obcymi dla niej facetami. Co za czasy, co za ludzie...

Gość ile macie lat??

"no to sorry.. ale nikomu się nie chce zapie**alać 11 godzin w pociągu po to zeby przez 3 godziny pogadać z dziewczyną" Mów za siebie, ewentualnie za takich, którym zależy tylko na umoczeniu kija, a uczucia wyższe są im obce :)

Gość kaskaaskaa
Nie ze seks jest zaslauga za cos. Mi sie z seksem nie spieszy.Myslalam ze moze do tego dosc ale rzeczywistosc okazala sie inna. Seks jest czym na co warto poczekac a nie odrazu podawac na tacy. Ja mam 26 lat. on 32.

Gość hehheh komiczne chyle czola
"nie ona jest kobietą, dla której sex jest nagrodą dla faceta za związek" mistrzostwo;P

"jestes kobietą która tak samo jak faceci lubią sex.. jezeli facet moze to nie widze przeciwskazan ze strony kobiet" Komuś zamarzyły się parytety, szkoda tylko, że facet - takie bydlę - nie będzie wiązał z laską, która daje na pierwszym spotkaniu, żadnych poważnych planów :) Chyba że poważne plany wiążą się ze znalezieniem adresu do poruchania.

Gość bukaracza
" facet nie będzie wiązał z laską, która daje na pierwszym spotkaniu, żadnych poważnych planów" mów za siebie i chyba tylko za siebie... mialem 2x przygode z dziewczyna z itnernetu z ktora spalem na 1 spotkaniu i w obu przypadkach bardzo sie zakochalem w tych kobeietch