Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczek25

DLACZEGO MI TO ROBI??

Polecane posty

"Ty wiesz, jakie" - wiem, tylko jestem w żartobliwym nastroju :) "- a paleczkami probowales? moze dluzsza praktyka pozwoli nawet na opanowanie substancji plynnych" Próbowałem, tylko drzi sie otwierają do środka i ktoś chciał wejść jak akurat chciałem skorzystać, no i eee... się schowała :O Do dziś mam wytrzeszcz :O "nie miałam tej dzikiej przyjemności wypróbować............" W jednym masz rację - to dzika przyjemność :)

Próbowałem, tylko drzi sie otwierają do środka i ktoś chciał wejść jak akurat chciałem skorzystać, no i eee... się schowała Do dziś mam wytrzeszcz" - od dzisiaj bede inaczej traktowac facetow z wytrzeszczem

zawsze szczery ja pierd. ja brzoza możemy skończyć tematy dupno- wydalnicze?

Dziękuję za odpowiedź,raczej to nie jest córka z racji na imię:) takich imion się nie nadawało w czasach moich np... Więc wskazuje mi to na matkę,ewentualnie żonę,choć jakoś mi to nie pasuje

Do wszystkich - nie spamuj :) "od dzisiaj bede inaczej traktowac facetow z wytrzeszczem" Będziesz im głęboko współczuć? ;) To może nie jest najlepsze słowo... :) "ja brzoza" Jarocin

DLACZEGO MI TO ROBI?? to proste - robi mu na to pozwalasz :)

"od dzisiaj bede inaczej traktowac facetow z wytrzeszczem" Będziesz im głęboko współczuć? To może nie jest najlepsze słowo... "ja brzoza" Jarocin" - bede wiedziala dlaczego nie moga sie schylic, myslalam ze to kwestia "polkniecia kija" ale teraz wiem ze to z drugiej strony a i jeszcze: Jakuza ;)

nie pozwalam, nie angażuję się w to, nie wydzwaniam,nie wypisuję smsów,to jego inicjatywa...nie daje mi odczuć ze chce seksu. Ale daje do zrozumienia,że mu się podobam, ja chcę się wszystkiego dowiedzieć i powiedzieć mu o tym, zobaczyć jego minę i z klasą zakończyć tę znajomość. Nic więcej nie mogę mu zaoferować,bo nie toleruję kłamstw.

i z klasą zakończyć tę znajomość czekaj zakładasz o nim top na kafe i piszesz o klasie?

Ale daje do zrozumienia,że mu się podobam, ja chcę się wszystkiego dowiedzieć i powiedzieć mu o tym, zobaczyć jego minę i z klasą zakończyć tę znajomość. Nic więcej nie mogę mu zaoferować,bo nie toleruję kłamstw." - a to o to chodzi.... pokochac, poznac, zrozumiec i rzucic

"Jakuza" Koza się mówi ;) " nie pozwalam, nie angażuję się w to, nie wydzwaniam,nie wypisuję smsów,to jego inicjatywa...nie daje mi odczuć ze chce seksu. Ale daje do zrozumienia,że mu się podobam, ja chcę się wszystkiego dowiedzieć i powiedzieć mu o tym, zobaczyć jego minę i z klasą zakończyć tę znajomość. Nic więcej nie mogę mu zaoferować,bo nie toleruję kłamstw" - no to przestań kłamać :)

Może chodzi o Naszą Klasę? nasza klasa jest już passe zaloguj sie na "nasz krzyż" i poznaj nowych przyjaciół:)

nasza klasa jest już passe zaloguj sie na "nasz krzyż" i poznaj nowych przyjaciół" :) - wieniec znajomych sie utworzy

"nasza klasa jest już passe zaloguj sie na "nasz krzyż" i poznaj nowych przyjaciół" Czyli autorka chce skończyć z krzyżem? To mi przypomina coś o łykaniu kija, tyle że od drugiej strony...

uwolnij dziobaka jest teraz na topie chyba duchowo wsadzając mu płetwę w postaci krzyża

chyba duchowo wsadzając mu płetwę w postaci krzyża" - jak duchowo to tylko z bylym