Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzywka mi spada na oczy

Prosze o rade chodzi o ciążę

Polecane posty

Witam, prosze może mi ktos poradzi. Mineło 14 dni od stosunku, i dziś rano zrobiłam Bobo test, który prawie od razu pokazał jedną kreskę i tak pozostało. Ja czuje sie jednak dziwnie, chodzi o brzuch. Jest taki napuchniety, nie chodzi o złe trawienie czy coś. I wogóle nie spada, ale z drugiej strony to dopiero kilkaaście dni więc nawet jeśli to ciąża to brzuch chyba by nie urósł? Nie wiem czy może zrobiłam test za wcześnie?

Gość fddd
dobrze zrobilas test.

Tak jak pisało na instrukcji, cztery krople z porannego moczu, do okienka S, kreseczka mi wyszlła tak w polowie literki C nie przy samym końcu jak było na instrukcji na rysunku, ale czy to może coś znaczyć? Drugiej kreseczki nie było

Gość fddd
mysle ze wszystko ok. ale za tydzien bym powtórzyła

Dziekie za porade, nie wiem byc moze to urojona ciąża ale daje głowe że z tym brzuchem coś jest nie tak

Gość fddd
daj spokój, ja kilka razy tez sobie to wmawiałam. teraz mi sie okres spoznia 14 dni ale juz nie mam siły wyobrazac sobie dziecka, bo i tak sie okaze ze ciąza urojona. bądz dobrej mysli :D

Gość Malenka Zielona
Stawiam pół litra, że nie jesteś w ciąży :D i bardzo chętnie je z Tobą wypiję, lubię oblewać dobre okazje - a brak niechcianej ciąży do takich należy ;) Robiłam Bobo test kilka razy i zawsze się sprawdzało. Głowa do góry, a z brzuszkiem to ja radzę do rodzinnego :) Może to jakieś wzdęcia są, albo coś takiego. Lepiej nie bagatelizować. Ale ciążę sobie wybij z główki, słoneczko :)

Ok moge sie założyć :) Nie nastawiam sie że to ciąża tylko po prostu dziwne rzeczy doświadczam jakich wcześniej nie doświadczałam. Właśnie napisałam że wzdęcia tak nie wyglądaja. A stosunek był w 9 dniu cyklu, akurat dni płodne :(

widze ze nie bedziesz sie cieszyc jesli zostaniesz mama ??? Ja robilam test po 10 po 17dniach i w zasadzie wyszly mi negatywne po 3tyg dopiero lekko blada kreseczka.. wiec powtorz jeszcze test a jak nie da ci to spokoju to idz na Bete

Niestety nie bede, Treviana rozumiem ze za trzecim razem test wyszedl pozytywny? Miałaś jakieś objawy?

Gość Malenka Zielona
Ja bym się tak nie martwiła :) w ciążę naprawdę ciężko jest zajść. A przecież po dwóch tygodniach nie można mieć jeszcze objawów. W każdym razie nie jakieś super wyraźne. Już bardziej można sobie to i owo uroić.

tak trzeci pozytyw ale wiesz no ten trzeci robilam dzien po dniu spodziewanej miesiaczki (jak nie dostalam) i ta blada kreska juz oznaczala jedno.. co prawda lekarz kazal zrobic jeszcze jeden ale juz wiem ze to dzidzia :) objawy? mega okropna zgaga zmeczenie rozdraznienie sennosc a piersi to jak bufory mam no i brzuch inaczej odczuwalny. a kiedy masz dostac @???

Melenka Zielona dzięki podtrzymujeszm nie na duchu, tylko niestety wiesz to był niezabezpieczony stosunek i takie tam.

Gość Malenka Zielona
A ja Ci powtarzam - nie tak łatwo zajść w ciążę. I jak się będziesz denerwować i kombinować, to pojawią się objawy. Jak się objawy pojawią, będziesz coraz pewniejsza, więc pojawią się nowe. Zamknięte koło. Cierpliwie zaczekaj do pierwszego dnia spodziewanej miesiączki i nie kombinuj. To nie pomaga. Trelevina: rozumiem, że gratulacje jak najbardziej na miejscu :D?