Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabelle spod latarni

Porozmwiam kulturalnie o PROSTYTUCJI

Polecane posty

a skad mam wiedziec dlaczego dziewczyny nie biora tych co sie nie myli? Idz i sie zapytaj ale podejrzewa ze o higiene chodzi. Jak sie wycenic? Ja bralam 3 lata temu 4 tysiace zlotych i to bylo duzo ale tez duzo oferowalam czyli jestem zadbana atrakcyjna, oferuje nie tylko seks ale i towarzystwo. Gdybym chciala spotykac sie czesciej badz jak jeden mi zaproponowal przeniesc sie do stolicy to pewnie mialabym wiecej

Gość kaj mnie mać
no jak pachne to chyba widać że sie myłem wczesniej, moze nie mam ochoty złapać grzyba w brodziku w burdelu

kurtyzana moj pierwszy sponsor mial malutkiego:) Ale to naprawde byl on miniaturka. Z kolei raz umowilam sie z jednym na godzine to mial ogromnego, nie zgodzilam sie na seks, bo ja drobna jestem i balam sie. Reszta miala w normie choc zdarzaly sie grubsze wyjatkowo ale nie az takie jak widziala u tego wspomnianego

Gość kurtyzana...
brodziki w burdelu są zdecydowanie częściej czyszczone i dezynfekowane niż u Ciebie w chałupie :-o Co mnie to obchodzi, że Ty pachniesz, masz się umyć, nie chcesz to do widzenia. Przynajmniej u mnie tak jest, ale większość by przyjęła ewentualnie zrobiła francuza w gumie.

Gość jfkvk
sex tylko w gumie, rozumiem? wiesz pytam bo dopiero zaczynam:)

Gość kurtyzana...
jfkvk - TYLKO W GUMIE!!! i zawsze lepiej mieć swoje!!!!

sex w zabezpieczeniu zawsze. Kurtyzana ty z agencji jestes czy z mieszkaniowki?

Gość kurtyzana...
Anabell - prywatka ze stolicy ;)

Gość ja też spytam o zarobki
Mi chodzi raczej o to, czy mieliście to ustalone z góry: np. seks klasyczny i oral bez udziwnień - i facet wie, że nie ma co skamleć o anal np. czy dopiero musiałaś liczyć na jego zrozumienie? Podobnie z tym urlopem: mówisz mu, że jedziesz do chorej babci a on że nie, bo akurat ten weekend ma wolny - mógł, czy wcześniej ustaliliście jak takie sytuacje rozwiązać? Ustnie czy pisemnie? Czy jeśli (co mogłoby się przeciez zdarzyć) musiałabyś jechać do tej babci wszystkie 4 weekendy w miesiącu to umowa jest zerwana czy możesz ciągnąć kasę dalej niczym ciężarna na L4? Co z ewentualną ciążą? Było ustalone, co wtedy zrobicie?

Gość jfkvk
najbardziej sie obawiam ze koles nie zaplaci i co ja wtedy zrobie?

Gość a dla mnie to ciekawy temat
kurtyzana - a jak ty pracujesz i ile zarabiasz :D

to super:) obilo mi sie o uszy ze wy w stolicy na prywatkach macie fajnie:) u nas to jak bylam to niby tez mila atmosfera ale tez i pogon za klientem, male stawki i praktycznie dziewczyny dla klienta wszystko zrobia. Ja sponsorow mialam tylko ze stolicy. A moge spytac jakie u was sa stawki?

Gość kurtyzana...
jfkvk - zawsze jest ryzyko.

Gość yerhydfhgfh
kurtyzana ile masz latek i jak sobie radzisz? ja też ze stolicy

z gory bylo ustalone ze np. seks analny odpada. Raz tez trafil mi sie miesiac ze nie moglam sie spotkac z mezczyzna bo mialam sprawy rodzinne i ok, kase wplacil, zrozumial, zero problemow. To jest na zasadzie przyjazni, mamy kontakt, moge swobodnie powiedziec ze stalo sie to czy tamto i nie moge. Nigdy nie mialam sytuacji ze mam byc i juz

Gość kurtyzana...
Anabelle spod latarni - różnie bywa na tych prywatkach, ale ja mam zajebiście, 200/h .

bierz pieniadze z gory zawsze a nie po

Gość kurtyzana...
yerhydfhgfh - 24 lata, a radzę sobie całkiem nieźle ;)

Gość jfkvk
kurtyzana zdarzylo sie ze koles ci albo ktores nie zaplacil?

200/h to mam rozumiec ze klasyczny tylko w gumie i oral tez czy oral juz bez gumy? Bo tam gdzie ja bylam to w cenie mieli wszystko w gumie a za reszte to wiadomo doplata

Gość kurtyzana...
jfkvk - nie zdarzyło, biorę z góry, nie ma możliwości aby imał się od zapłaty, bo nie jestem sama w mieszkaniu, więc jedno słowo i mogą być nieprzyjemności.

Gość kurtyzana...
Anabelle spod latarni - och kochana... klasyczny w różnych pozycjach - oczywiście w gumie, fbg z finałem tylko i wyłącznie na ciało, jakiś masażyk i na tym koniec.

Przepraszam, ża tak męczę, ale dla mnie to dziwne nie podpisywać umowy o pracę i nie wiedzieć dokładnie co leży w czyich kompetencjach. Jeśli np. facet przychodzi w niedzielę o 23.50 i nie zdąży dojść do północy to musisz czekać aż skończy czy w ogóle nie zaczynasz czy przerywacie, bo czas pracy się skończył i idziesz do domu?

Gość ulczykowa
no boskie jestescie. caly topik az ocieka od chwalenia sie ile, z kim, kiedy i jakie to fajne i dochodowe. teraz tylko pytanie czy ja chcialabym by dzieckiem dziwki albo czy chcialabym sie zwizac z dziwka. bo utrzymanka, dziwka - nie wazne jak nazwie sie sex za pieniadze.

Gość kurtyzana...
Niedziela to dzień święty i ja nie pracuję :D

Gość kurtyzana...
ulczykowa - spokojna głowa o naszych facetów czy dzieci, martw się o siebie ;)

Może inaczej zapytam: zarabiacie od godziny czy od wykonanej pracy, tak w uproszczeniu mówiąc?

zaden facet do mnie nie przychodzi to po pierwsze. Po drugie z zadnym sponsorem nie spotykalam sie na godzine czy dwie, tylko na noc lub weekend wiec logiczne jest to ze nad ranem jak sie wyspimy wracamy do domow

Gość kurtyzana...
Od godziny rzecz jasna.

ja juz pisalam. Mialam sponsora i moglam poswiecac mu dwa weekendy w miesiacu, ale w praktyce to wychodzil czasem jeden a kilka razy nawet nie bylo spotkania. Pieniadze mimo to zawsze dostawalam na konto