Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabelle spod latarni

Porozmwiam kulturalnie o PROSTYTUCJI

Polecane posty

Gość jjkldr
owszem jesteś, każdy normalny człowiek tak o tobie pomyśli oprócz ciebie

Gość Smutna Oleńka
Wiesz, podobał mi się, a ja jemu. Poznaliśmy się w lutym, znajomość przetrwała 2 miesiące rozłąki. Chciałam być szczera i myślałam, że pogodzi się z tym i jakoś to będzie (zamierzałam to rzucić).

Gość karana777
wcale ze nie kazdy ja tak nie mysle mow za siebie i nie badz zlosliwa bo nic ci z tego nie przyjdzie

Gość bylam prostytutka
jedna prosba, nigdy sie nie wynurzaj z tym, co robilas, bo ludzie sa malo tolerancyjni i nie wytlumaczysz im, ze np takie panie sa potrzebne i ze to najstarszy zawod w dziejach swiata. tez nie zaluje. Powodzenia wam i prawde zatrzymajcie dla siebie.

Gość bylam prostytutka
bo malo kto wie, jak czasem jest ciezko. Jak w kazdej pracy. Nie ma znaczenia kim bylas i co robilas a jakim jestes czlowiekiem.

Gość karana777
mam pytanie nie bedzie wam ciezko w zyciu tak o tym nie mowic osobie ktora kochasz ufasz przeciez ta osoba powinna zrozumiec

Gość karana777
bylam prostytutka - zgadzam sie z toa najwazniejsze jest to jakim jestes czlowiekiem

Gość bylam prostytutka
zrozumiec co? ze dawalas dupy za pieniadze ? nie wszyscy sie z tym godza. Jakie ma znaczenie dla mnie czy moj facet byl zlodziejaszkiem ( przyklad) jesli teraz jest najporzadniejszym czlowiekiem. Ja nie patrze na przeszlosc, choc zgodze sie, ze to wszystko zalezy od osoby. Bo sa prostytutki i prostytutki.

Gość karana777
osoba odwzajemnia to co czujesz powinna sie z tym pogodzic bo o to chodzi w milosci o wybacze zrozumienie nawet jak sie nie rozumie to tolerancje

Gość bylam prostytutka
a to, ze pare lat nim go poznalam, robilam cos, za co obrzucona zostane kamieniami, nie powinno go obchodzic, bo kocha mnie a nie to, co robie lub jaki zawod wykonuje. I bycie prostytutka wcale nie oznacza bycia zlym czlowiekiem. Jest wrecz przeciwnie. Uczysz sie pokory, ktorej tak wielu nam brakuje.

Gość Smutna Oleńka
Ja się przyznam, że żałuje swojej szczerości. Zraniłam go i siebie.

Gość bylam prostytutka
osoba, ktora kocha nie pyta o nic, tylko bierze cie taka, jaka jestes.

Gość karana777
moze poprostu trafilas na osobe ktora na ciebie nie zaslugiwala

Gość bylam prostytutka
to masz nauczke. Poza tym pamietaj jedno : jak juz p;owiesz i ktos to zaakceptuje, to p[ozniej przy pierwszni, obrzuci cie obelgami za twa pierdolona szczerosc, wiec koniec tematu.

Gość bylam prostytutka
cos nie tak z moim postem, mialo byc, ze pozniej, po pierwszej klotni, obrzuci cie...

Gość karana777
nie zaluj ze bylas szczera ja bym zalowala klamstwa i ciaglego duszenia tego w sobie chociaz moze nie mam racji bo przeciez nie robilam tego co wy i tak naprawde nie wiem co przezywacie

Gość bardzo ladna i makijaz super
4 tys za noc /spotkanie :D wow to ile ty zdolalas zarobic na miesiac pytanie do bylej prostytutki :) roznica jest miedzy kurwami a prostytutkami kurwy to z ulicy , utopierzone zreszta nie ma co mowic , a prostytutka jak wyzej pani to ktos z klasa , sa portytutkami ale maja klase a nie wygladaja jak jakies smieci :P chodza do lozka z kims , kto nie jest jakims oblesnym spoconym kolesiem ktory jedzie 24 godziny tirem oooo :)

Gość Smutna Oleńka
Nie wiem, od 10 dni ma "ciche dni". Oskarża mnie o to, że nie byłam szczera przed wakacjami. Nie wiem czy to tak pokazuje, ale chyba naprawdę cierpi.

Ola a ty masz 2 sponsorow ? jak ich godzisz ? czyli spotkania i kasa itp ;)

Gość Smutna Oleńka
Nie uważam, że zasługuje na kogoś lepszego. Uważam, że on skoro nie może się z tym pogodzić, zasługuje na kogoś lepszego.

Gość karana777
wiesz co ja bym zrobila powiedziala bym mu ze jak nie potrafi byc juz ze mna to nie ch powie

a i to moglas zachowac dla siebie takie cos nie ma poparcia w spoleczenstwie

Gość bylam prostytutka
kochana, powiem Ci, ze nawet jak to przetrawi, to pozniej i tak wyrzyga. Zapamietaj to, co teraz mowie. Chcesz znac zarobki ? Prosze, w dobrym tygodniu potrafilam zarobic okolo 25.000 zl. Czysta prawda.

Gość karana777
tak to prawda pewny rzeczy niue powinno sie mowic bo ta osoba juz nie patrzy na ciebie tak samo ale przez pryzmat tego co zrobilas

bylam prostytutka kochana, powiem Ci, ze nawet jak to przetrawi, to pozniej i tak wyrzyga. Zapamietaj to, co teraz mowie. szczera prawda zgodze sie z ta pania Chcesz znac zarobki ? Prosze, w dobrym tygodniu potrafilam zarobic okolo 25.000 zl. Czysta prawda. oooo matko :D

Gość Smutna Oleńka
Teraz nie wiem, jak mam to mu wynagrodzić, żeby nie było mu smutno i jakoś mnie zaakceptował.

Gość bylam prostytutka
karrana, fakt. Faceci albo sie boja prostytutek albo unikaja kurew.

wiesz ciebie jako osobe to zaakceptuje ale twoja przeszlosc juz nie :( po co mu mowilas ? wogole ja rozumiem taka szczerosc , ale ... niepotrzebnie