Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna naiwna żona

Dziewczyny, czy pozwoliłybyście facetowi na coś takiego?

Polecane posty

tak ja jestem właśnie taka pani podglądaczka najbardziej rajcuje mnie jak mój maż robi to z 80letnią bezzębną burdel mamą

ike badz potulna i napisz pani ze nie radzisz sobie z zazdroscia i wlasnie podryzasz myszke zeby sie rozladowac:)

najbardziej rajcuje mnie jak mój maż robi to z 80letnią bezzębną burdel mamą" - niech zgadne, przebrany za dziobaka?

Gość Kobieta z klasa1
Jak zwykle starasz sie wybrnac z kryzysowej sytuacji dowcipami,widac nawet masz grono swoich wiernych fanow,ktorzy ci tu dopinguja;-) Ci wierni fani to w wiekszosc panowie,ktorzy chca miec sprzataczke ,kucharke w domu,a prostytutki i tancerki w burdelu na raz ;-) Gratuluje poparcia tak madrych osob

Gość ghhgfhgfhh
koniec kolegow,co to koozwa ma byc,zonaty facet zeby po takich lokalach sie szwendal,od kiedy to moze patrzec na rozebrane kobiety?dojdzie do tego ze faceci wymusza na kobietach ze zdrada bedzie na porzadku dziennym,mial wybor i mogl tam nie wchodzic,tak to jest jak facetowi daje sie ta wolnosc,jaka kurwa wolnosc ,jak jestes w zwiazku to sie nie robi takich glupot,trzeba wiedziec gdzie jest limit i szacunek dla drugiej osoby,to ze ci powiedzial to gowno znaczy,tez mi wytlumaczenie,ja pierdziele

- niech zgadne, przebrany za dziobaka? niii musze mieć pewność, że to on a nie np jakiś inny podstawiony zbok typu MS:P

Jak zwykle starasz sie wybrnac z kryzysowej sytuacji dowc*pami ja pierdole kryzysowa sytuacja sprzed 3 lat........ nie wiem jak prze te 100 dni udało mi się funkcjonować babo przed chwilą wpierałaś mi, że rozumiesz, że ludzie są różni a teraz z uporem maniaka próbujesz wciskać mi to co podobno czuję- tylko dlatego, że wydaje ci się, że powinnam czuć tak jak ty

kobieto jeśli masz problem z jakąś mega zazdrością albo ktoś cię zdradził to szukaj pomocy i odpierdol się ode mnie jesteś gorsza od najbardziej namolnego akwizytora, który wie lepiej, że potrzebuję nowego cud odkurzacza piorącego dywany- mimo, że nie posiadam dywanów

Gość lolobrigidaaa
ike,pewnego zwyklego dnia,przez pewien przypadek dowiesz sie jakie masz kosmiczne rogi i mina ci zrzednie.:) ale poki co ciesz sie zyciem i bloga nieswiadomoscia

Gość Kobieta z klasa1
Skoro tak chetnie dzielisz sie z partnerem,to podaj namiary do niego ,chetnie dam mu wylizac swoje cycuszki z bitej smietanki ,a potem bedzie mi grzecznie sciagal majteczki zabkami;-) Narka wyluzowana kobieto papapapap

Skoro tak chetnie dzielisz sie z partnerem,to podaj namiary do niego ,chetnie dam mu wylizac swoje cycuszki z bitej smietanki ,a potem bedzie mi grzecznie sciagal majteczki zabkami Narka wyluzowana kobieto papapapap co za kretynka ni odróżnia burdelu od nocnego klubu

jesteś gorsza od najbardziej namolnego akwizytora, który wie lepiej, że potrzebuję nowego cud odkurzacza piorącego dywany- mimo, że nie posiadam dywanów" - a moze jest swiadkiem jehowy, ja wiem ze potrafia posunac sie do wielu rzeczy, ale zeby udawac tancerke ....?

jakie masz kosmiczne rogi i mina ci zrzednie cholera a tak się zastanawiałam co mnie tak na głowie uwiera:P i dlaczego mężowi zależało na tym, żebyśmy kupili mieszkanie z wysokim sufitem.............

Gość Kobieta z klasa1
Twoja agresja swiadczy tylko otym ,ze ci dopieklam:-D Moja droga niema sie moze czym chwalic,ale pracowalam kiedys w takim clubie nocnym,i rozwalilas mnie tym tekstem,moja droga klub nocny to burdel nic dodac nic ujac,a wyjatki to cluby go go,czyli wylacznie taneczne,i niewierz,ze tylko tancerki tancza,to sa przewaznie dziewczyny,ktore byly albo i beda prostytutkami,albo jedno i drugie.Ciao bambino ;-)

nie moja agresja jest normalna reakcją na twoją upierdliwość

"może czizas jest najbardziej "braną" tancerką w klubie słynącym z najbardziej wyuzdanych wygibasów przy rurze"? Jakie "może"? Przecież każdy szanujący się facet przynajmniiej raz wsunął jej za majteczki banknot z Jagiełłą :classic_cool: Jest niesamowita :classic_cool: Dyskrecja nie pozwala mi powiedzieć nic więcej :)

Gość oj prostaki tu siedza
martwienie sie na zapas to ludzka dobra cecha,gdyby tak nie bylo,to umarlibysmy z glodu,nobo poco myslec o szkole,przeciez kasa z pracy po szkole bedzie dopiero za tyle lat

Jakie "może"? Przecież każdy szanujący się facet przynajmniiej raz wsunął jej za majteczki banknot z Jagiełłą Jest niesamowita Dyskrecja nie pozwala mi powiedzieć nic więcej - no ba! a jak ktos ma w dodatku dwa nagie miecze to wlaczam tryb "joga plastyczna" :)

- no ba! a jak ktos ma w dodatku dwa nagie miecze to wlaczam tryb "joga plastyczna" cholera rzeczywiście muszę podejść poważnie do tematu chociaż mój ma jeden......to może nie jest jeszcze tak źle :(

"martwienie sie na zapas to ludzka dobra cecha,gdyby tak nie bylo,to umarlibysmy z glodu,nobo poco myslec o szkole,przeciez kasa z pracy po szkole bedzie dopiero za tyle lat" Nie zawzałbym tego martwieniem się tylko myśleniem perspektywicznym, ale OK, niech Ci będzie. Tylko jaki cel ma martwienie się czy partner mnie zdradza, czy nie? Nie mam na to wpływu, będzie chciała to mnie zdradzi.

Tylko jaki cel ma martwienie się czy partner mnie zdradza, czy nie? Nie mam na to wpływu, będzie chciała to mnie zdradzi. dokładnie wiążąc się z kimś albo mamy do niego zaufanie albo postradamy zmysły bo może właśnie teraz.......... i spoko czasem to zaufanie ktoś zawiedzie ale to co innego- niż gdybać , że pewnie tak jest

Nieprawda malo stanowczy , poczytaj na forum jak pisza ludzie o zdradzie,ja nie chcialem,alam,samo wyszlo.A burdele cluby go go,tylko niepotrzebnie kusza.Dlaczego facet ma podniecac sie patrzac na INNA??? Dlaczego nie patrzy na swoja??Dlaczego mu jedna nie wystarczy?Dlaczego ludzie uznaja zdrade dopiero po wsadzeniu penisa w wagine?

Dlaczego ludzie uznaja zdrade dopiero po wsadzeniu penisa w wagine? kto tak uznaje? czy tu mowa o sytuacji, ze facet autorke oszukal? nie wydaje mi sie

"- no ba! a jak ktos ma w dodatku dwa nagie miecze to wlaczam tryb "joga plastyczna" Wiem, pamiętam :) Ale nie powiem co robiłas za banknot z Johnem Houblonem ;) Bo nie będe miał po co do domu wracać ;)

Chyba Ike uznaje zdrade dopiero od wsadzenia penisa w wagine,bo jak tu inna madra osobka pisala,zlizywanie bitej smietany z cyckow czy sciagnie majtek zebami innej kobiecie nie jest zdrada,i jej to nie rusza

IKE: ostatecznie faceci dzielą się na tych, którzy się masturbują i takich, co się do tego nie przyznają Powiem szczerze, że nie wiem czy wszyscy faceci się masturbują bo np. my z moim narzeczonym kochamy się przynajmniej raz dziennie jak jest weekend to wiadomo, że częściej i nie wiem czy on miałby potrzebę masturbacji.