Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkrótce panna młoda

wychodzę za mąż za 9 miesięcy

Polecane posty

Rozumiesz, że nie każdy jest wierzący? Podniecasz się tym ślubem, jakby to najważniejsza rzecz w życiu była.

Gość zeby miec koscielny
trzeba odbyc durne nauki, poradnie gdzie rysujesz kalendarzyki, wysluchac ton pierdol i plaszczyc sie przed klecha, który traktuje cię z góry. odbebnilam to wszystko i z perspektywy czasu zaluje, mogliśmy wziąć sam cywilny w pięknym zamku.

Gość wkrótce panna młoda
o matko to chyba można to odbębnić i po wszystkim a jaka nagroda czeka na końcu? piękny bal z księżniczką, jesteście zazdrosne po prostu, że mam takiego faceta, już kilka razy przesłał mi kwiaty przez posłańca, ciągle mnie gdzieś zabiera, robi niespodzianki, jestem przekonana, że kocha mnie bardziej niż niejeden facet swoją dziewczynę.

Gość dziecko, a przyrodę na jutro
odrobiłaś??? jesli nie, to marsz do zeszytów, bo jedynkę załapiesz... w czasie śniegu dzieci się nudzą :-p :-p :-p

nie doczytałam do końca bo się nie da...jednak czasem dziewczyny młodsze są bardziej dojrzałe od tych starszych... dziewczyno ty się opamiętaj- chodzi Ci tylko o pierścionek i ładną oprawę? a gdzie tu miejsce na uczucie? "ważny jest kościelny, składana przysięga w uroczystym miejscu, wesele, biała sukienka, welon. To jest prawdziwy ślub."--> chodzi przede wszystkim o sukienkę, wesele, welon i uroczyste miejsce? "po tak krótkim czasie się zdecydował! Musi mnie bardzo kochać"--> albo kochać albo nie ma mu kto koszuli naprawić... po kilku miesiącach nawet się dobrze nie znacie, nie zdążyliście się pewnie nawet pokłócić i przy pierwszym niepowodzeniu po ślubie będzie rozwód... a jeśli tak bardzo się cieszysz to powinnaś spędzać czas ze swoim narzeczonym a nie pisać na forum...

Gość wkrótce panna młoda
Kilka razy się pokłóciliśmy i jakoś daliśmy radę, uważam, że jesteśmy idealnym związkiem, trafił mi się świetny facet, zaradny, bogaty i strasznie mnie kocha.

Gość wychodzisz za mąż
znając gościa półtora roku??? - teraz 6 miechów, jeszcze 9 i tyle wychodzi. no to gratulacje, rozwód i płacz bedzie szybciej niż myślisz

Gość cyk cyk cyk cyk
ja pier...le. nie chcialo mi sie wszytskiego czytac,ale glupia jestes autorko! ja wlasnie zyje z rozwodnikiem, jestem przed 30, slub w sirpniu iw cale nie uwazma sie,za gorsza. taka droge wybralam,takiego pokochalam. bede miala slub,wesele i cala reszte. a slub, bedzie w plenerze, ze skrzpkiem, pieknie! wiec puknij sie lep!

Gość cyk cyk cyk cyk
poza tym, krotko sie znacie i moze teraz swiadczy to o waszej milosci,ale z takim stazem, to rozwod moze byc wczensiej niz myslisz,a potem to ty bedziesz rozwodka :D

Gość marne provo
że też chce sie tej 11-latce ciągnąć to nadal... życię nadzieję, że tak skrajna głupota nie istnieje w rzeczywistości, bo to oznaczałoby, że jeszcze z drzew nie zeszliśmy

Gość wkrótce panna młoda
sama z drzewa nie zeszłaś to mnie nie obrażaj idiotko

Gość dziecino daj spokój
jeśli nie chcesz się do cna ośmieszyć - jak dalej będziesz taka niegrzeczna, to dziś pod choinkę rózgę dostaniesz, zamiast lalki Barbie ;)

Gość wkrótce panna młoda
pod choinkę dostanę na pewno fantastyczny prezent od mojego przyszłego męża a wy zazdrośćcie skoro tak chcecie na pewno napiszę co dostałam :D

Gość wkrótce panna młoda
a więc otrzymałam perfumy za łączną kwotę 350 złotych :)

Gość i co jeszcze napiszesz, trollu
w jakim kolorze dostałaś majtki i w jakich pozyycjach się chędożycie?? na szczęście niedługo ferie się skończą i wrócisz do swojego gimnazjum, to nie będziesz już miała czasu na pisanie głupot

Gość to chyba
pisze dziewczyna dla której ślub jest najważniejszą misją. A potem będzie siedzieć w domu na utrzymaniu mężusia a jej największym osiągnięciem bedzie zamartwianie się co na obiad dla mężusia.I będzie go stawiać na piedestale aby on się z nią nie rozwiódł, a on będzie miał na boku kochankę bo będzie miał dosyć żonusi. Szkoda mi takich dziewczyn.

Gość ja ci bardzo zazdroszczę tych
perfum za 350 zł.A tak naprawdę to mi szkoda twojego faceta że ma pustą tak dziewuchę.

Gość nie karmić trolla!!!!!!!!!
nie karmć trolla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wkrótce panna młoda
już pisałam, że on mnie bardzo kocha, przecież widzę jak jest zapatrzony we mnie, no tego się udawać nie da raczej, jak tylko nie widzimy się dłużej niż 2-3 dni to mi wysyła różeprzez posłańca, myślicie, że to nic nie znaczy? macie tak? szczerze, może mi zazdrościcie, że ja tak mam a wy nie? napiszcie szczerze, przecież się nie znamy i nie widzimy

Gość nie karmić trolla!!!!!!!!!!!!!
nie karmić trolla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przytul swojego pluszowego misia i idź spać, dziecinko...

Gość bardzo ci zazdroszczę,
a najbardziej mi żal twojego faceta, może przejży na oczy.

Gość wkrótce panna młoda
słuchajcie, ja przypuszczam, że przemawia przez was zazdrość, rozumiem to nawet bo sama zazdrościłam koleżankom, że miały facetów kiedy ja nie umiałam się z nikim związać ale moja cierpliwość została wynagrodzona i to bardzo i teraz mam chłopaka, o którym marzy każda dziewczyna, może moja historia powinna być pocieszeniem dla tych, którzy nie mają długo nikogo

Gość nie karmić trolla!!!!!!!!!!
nie karmić trolla!!!!!!!!!!!!!!!! ciągle tylko "zazdrość" i "zazdrość" - dziecinko, czas do psychologa iść, jeżeli tak strasznie ci zależy, żeby ci inni zazdrościli !!!!!!!!!!!!!!!! zazdrość to bardzo brzydka cecha, i jeszcze bardziej brzydko zmuszać kogoś do tak niechrzescijańskich odruchów!!! a ty ciągle każesz sobie zazdrościć... oj, czas z księdzem porozmawiać ;) a wracając do sedna: nie karmić trolla!!!!!!!!!! nie karmić trolla!!!!!!!!!! nie karmić trolla!!!!!!!!!! nie karmić trolla!!!!!!!!!! nie karmić trolla!!!!!!!!!! nie karmić trolla!!!!!!!!!! nie karmić trolla!!!!!!!!!! nie karmić trolla!!!!!!!!!! nie karmić trolla!!!!!!!!!! nie karmić trolla!!!!!!!!!! nie karmić trolla!!!!!!!!!! nie karmić trolla!!!!!!!!!! nie karmić trolla!!!!!!!!!! nie karmić trolla!!!!!!! nie karmić trolla!!!!!!!!!!!!! nie karmić trolla!!!!!!!!!! nie karmić trolla!!!!!!!!!! nie karmić trolla!!!!!!!!!! nie karmić trolla!!!!!!!!!!

Gość wkrótce panna młoda
to nie moja wina, że mam takiego faceta

Gość twój facet to gej
musi mieć żonę jako przykrywke. ztego co piszesz jesteś stara, nieatrakcyjna i długo czekałaś na faceta. nagle szybko się ktoś oświadczył i przesz do ślubu jak koń. on musi byc gejem :)

Gość wkrótce panna młoda
oszalałaś, zazdrościsz mi? nie jest gejem, jest przystojnym mężczyzną. nie jestem stara mam 28 lat.

Gość no to jesteś stara
i faktycznie twój facet to gej, skoro za takie próchno się wziął :)

Gość no to jesteś stara
przyznaj, najbardziej lubi rżńąc się w dupkę? kochana, otwórż oczy hi hi :) "Wszystkim dookoła opowiadałam, że nie ma mowy, żebym wyszła za mąż bo się bałam, że mnie nigdy facet nie poprosi i wyjdę na głupią, któa chce wyjść za mąż a mój facet nie a tu niespodzianka, już po pół roku znajomości zdecydował się mi oświadczyć! " potrzebna mu zasłona dymna żeby ruchac młodych jurnych bez podejrzeń o gejostwo - ot co :)

Gość wkrótce panna młoda
słuchajcie on na 100% nie jest gejem, ludzie przecież widzę jak na mnie patrzy, dziwne, że mi tu ktoś pisze, że 28 lat to już stara baba na ślub jak kiedyś widziałam tutaj jak przekonywali jakąś laskę, że 35 lat to wcale nie jest za dużo, żeby wziąć ślub i będzie na pewno piękną panną młodą, ciekawe dlaczego inna ma być piękną panną młodą w wieku 35 lat a ja nie mam być w wieku 28 lat