Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona_

mają pięcioro dzieci, a seks uprawiają nadal bez zabezpieczenia!!

Polecane posty

Gość do zaskoczona_ i wszytkich inn
Becikowe i inne swiadczenia, ta rodzina splaci z nawiazka w podatkach. A potem to ioch dizeci beda walm podcieraly tylki w domach starosci i beda pracowaly anw asze emlerytury. Przy obecnym systemie emerytalnym i przyroscie naturalnycm, to ty powinienies sie cieszyc, ze ktos bedzie dla ciebie pracowal.

Gość ostatnio
skoro piszesz, że ich stać na dziecko to pewnie mają duże dochody, a co za tym idzie płacą wysokie podatki

Gość mika mika ....
czasami rodziny wielodzietne są bardziej szczęśliwe i bardziej się szanują niż te małodzietne większą krzywdę robią dziecku gdy skazują je na jedynactwo - pewnie sami mają rodzeństwo i wsparcie od nich a dzieci skazują na brak rodzeństwa - czysty egoizm zgadzam se że mogli by już zaprzestać na tej liczbie ale to ich decyzja i ich wiara

Gość nikolinna
dla mysalcej kobiety kazdy kaplan to gówno i skurwiel-a jesli wpadna w bbied e-to ich religijne autorytety im nie pomogą

Gość gjhyrhrt
jedno dziecko to zadna krzywda>:o

Gość bo polska to chory kraj
jak to jest zeby dzieci zebraly, to tylko w polsce tak jest ze dzieci nie maja opieki panstwa, jak ktos straci prace, albo zbankrutuje to panstwa obowiazkiem jest zadbac o dzieci, kiedy wreszcie zrozumiecie ze dzieci sa dobre ogolu, kto bedzie wam dupy podcieral na starosc jak dzieci nie bedzie, albo te ktore sa sie wykoleja, z braku godnej nad nimi opieki. Jak ktos chce miac duzo dzieci to niech ma, wiecej z dzieci jest pozytki nic z gejow czy z pieskow. Jak nie zadbacie o godne dla nich zycie, to stana si wykolejencami, a jak sie o nie zadba sa dobrem kazdego madrego spolecznstwa, ale w Polsce takie myslenie to dopiero przyjdzie, jak nawet chinki nie beda chcialy do was przyjezdzac, zeby o wasze stare konci dbac. Tak najlepiej miec jedno czy dwoje dzieci, a potem iloma starymi takie dorosle juz dziecko ma sie zajac 4 starymi dziadami, bo rodzice i tesciowie, a niech kazde z nich ma wylew i sparalizowane, to jak sie zajmowac takimi dziadami, ska wziac sily na opieke na nimi, sile do pracy i opieka nad swoimi dziecmi. Ludzie wy nic nie myslicie. Jedno czy dwojka dzieci nie zapewni wam opieki na starosc, bedzieci lezec we wlasnych odchodach, tego chcecie?

Gość ertgrthyyu
niski próg- ja tam wrazliwa jestem...ale...nie na patologie gdzie matka z ojcem albo co gorsza z kochankiem popijaja tanie wina a dzieci same sie soba zajmuja.Mam taka jedna mamuskę w przedszkolu gdzie chodzi moja corka.Tuz przed koncem roku urodziła 5 dziewczynke bo maz jej powiedział że musi miec syna.No i do skutku beda sioe ruchali zeby był syn.normalnie az zal patrzec na nich.Papierochy w gebie oboje maja i na to kasa jest ale po ludziach chodzi czy nie ma ktoś ciuchów starych po dzieciach bo jej córki nie mają w czym chodzic,az mi sie cos robi....