Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

little fantasy

brzydki rowek

Polecane posty

Hmmm ma któraś z Was taki problem jak ja, a mianowicie: mam duży biust 75 C czasem D, jestem drobna, ale patrząc na mój rowek między piersiami w ogóle tego nie widać, wygląda to jakbym była płaska, moje piersi są połączone jakby fałdem skóry i nawet staniki typu push-up nic nie dają, wygląda to koszmarnie-taki zrośnięty cyc!!! nienawidzę tego!!!:(

Gość alealealealela
nic nie kumam, wrzuć fotę to się oceni. Może dlatego, że biust duży, to go push-up jeszcze deformuje.

Gość onaaaooo
blom-:D:D:D:D:D:D

Gość e tam rowek powiadasz
c lub d to duży cyc??? może źle dobierasz stanik

nie mam szerokiego rozstawu, mam jakby za duże piersi w stosunku do klatki piersiowej, piersi sięgają od pach i po środku łączą się, jakby zlewają w jedną, takie dwa złączone placki:) najlepiej wyobrazić sobie kobietę z jednym dużym cyckiem-fuj, ale ja wyglądam podobnie:(

W jakim sklepie można dostać biustonosze, które mają w obwodzie 60 cm? :o

o właśnie! jakby za dużo skóry między piersiami, za którą moge się złapać, gdybym miała szeroki rozstaw, byłabym przeszczęśliwa:):):) ciekawe czy dałoby się skorygować to jakoś chirurgicznie, np żeby można było skórę ta przytwierdzić do mostka, problem by zniknął i głęboki rowek by się pojawił. Naszukałam się w necie za zdjęciami które choć trochę przypominałyby moje piersi, ale czegoś takiego nie ma.... Dlatego ciężko Wam wyobrazić sobie o czym mówię:)

a nie sądzę,że to problem stanika, bez stanika jest to samo, nie ma różnicy, rowka jak nie ma tak nie było... dodam że jestem młoda.

Dzięki bazienka :) Wszędzie gdzie ostatnio widziałam najmniejszy obwód wynosił 70 :o

Gość anka szklanka pur blanka
levviatan spec od siedmiu boleści ,idz ze ty na męskie forum a nie mów babą co mają robic ze swoimi cycami