Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehehee4444444

najpiekniejsze dziewczyny na kafeteri!

Polecane posty

i jest taki facet - przynajmniej jeden - mój. :D jemu tylko ja sie podobam. :classic_cool: poza tym gusta sa rozne, nie ma takiej mozliwosci, zeby jakas kobieta podobala sie absolutnie wszystkim. macie wybujala samoocene i wszedzie widzicie wzrok na sobie. mam takie dwie znajome, no kropka w kropke zdanie o sobie maja jak Ty, a kiedy sie znajomych plci brzydkiej spytalam co tak wlasciwie o nich sadza, to uslyszalam "straszne sa". :O takze uwaga dziewczyny, jest tyle pieknych kobiet, ze faceci nie szaleja jak przedszkolaki na widok jednej z nich. :)

No brwi ma permanentnie zrobione. No ale plastiki też muszą być na świecie. Ja akceptuję tylko plastikowe cycki:)

zrobiona? co chcesz przez to powiedzieć ? :P:P idkk to nie patrz... nikt cię chyba nie zmusza do otwierania linków w moich stopkach mam tylko te dwa nicki :]

Pipsińska, muszę Cię zmartwić, ale na 100 % nie jesteś jedyną kobietą która podoba się Twojemu facetowi. Jeśli tak myślisz to jesteś niepoprawną optymistką.

Na 100% jestem. W zyciu bym tak sama nie pomyslala. Dopoki sie o tym nie przekonalam. A innego dnia powiedzial mi to wprost. 🖐️ Tylko wkurza mnie, ze ode mnie wymaga tego samego. :D

Gość lkdd
Owszem, ale umknelo mojej uwadze że rozowa i aka(cos tam) to jedna osoba wiec z ciekawosci weszlam. Zapewniam Ci ze juz wiecej nie wejde bo nie sprawiasz ze patrzenie na Ciebie jest przyjemnoscia.

Gość ja też zostaje
akasha- co chcę przez to powiedzieć? solar,make up, ciuch, włosy ---> jestem ciekawa jak wyglądasz z rana:) bo są takie kobiety co bez makijażu i ubioru są piękne...ale jak dla mnie jesteś ładna, już Ci pisałam

Gość szeptem szeptem
Carie, to zazdrościsz na to wychodzi takim osobom:(:P

Gość rózowa landrynka co się
z brwiami stało???????wypadek?

Gość ja też zostaje
pipsińska - dla Twojego faceta jesteś najpiękniejsza i tylko Ciebie kocha, aaale na bank podobają mu się inne. nie żeby miał Cię zdradzać czy na nie lecieć, ale każdy normalny facet widzi piękno w innych laskach i zawiesza na nich wzrok. ja jestem kilka lat po ślubie, jestem atrakcyjną kobietą, a razem z mężem czasem idąc ulicą lub oglądając coś w tv mówimy wspólnie, że ta dziewczyna jest śliczna. jeśli chodzi o facetów no to on się nie udziela, ale ja też czasem powiem, fajny ten koleś- no bo fajny i co z tego? jak kochamy się z mężem i ufamy sobie na 100%:)

to ja Ci powiem, że na solarium byłam może z 3-4 razy w życiu :P ale dziękuje za miłe słowa głównie :) ,aczkolwiek krytykę też potrafię do siebie przyjąć :)

Ej, dobra, spokojnie kobiety. Każdy normalny może i tak. :) Mój ma parę chorób psychicznych, więc proszę - nie wmawiajcie mi niczego. Naprawdę podobam mu się tylko ja, ale to ma dłuuuugą historię. Wstręt do innych kobiet zakorzenił mu się dawno temu. Matki nienawidzi. Takie małe sprostowanko. :)

/PAKOŚ/SKORO DOPIERO ZAŁOŻYŁAŚ SWOJE KONTO _ WIEC SKĄD MNIE ZNASZ ? czytujesz wiec moje radykalne posty i stad twoja ocena , ale nie musisz mi wierzyc na słowo/ mało mnie to obchodzi/ JESTEM PIEKNA !!!

Gość Laryssssaaa
akashe- weź zmień to zdjęcie w tej białej kiecy bo jest najgorsze z tych trzech które miałaś :-o

Nie jestem żadną naiwniaczką, czy niepoprawną optymistką. 🖐️ Po prostu trafiłam na dość nietypowy egzemplarz, ale to wcale nie znaczy, że trafiłam dobrze. Tyle w temacie mnie i mojego faceta. Skończcie z powierzchownymi ocenami. :)

Gość do .akasha
a co skasować jedną fotę? zejmij okulary i pokaż te piękno, buhahahha

Jak juz pisalem w podobnym topiku, najladniejsza jest sossssss

Gość ja też zostaje
ok, więc tapeta czy taka skóra?:) nieważne...ja bym po prostu chciała zobaczyć te wszystkie zayebiste piękności rano bez makijażu w piżamie:D...Ciebie też:p

Gość do .akasha
masz garba???

Gość do .akasha
bo tak wyglądasz na nowym zdjęciu.Moze to skolioza