Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehehee4444444

najpiekniejsze dziewczyny na kafeteri!

Polecane posty

Gość do CarrieBradshaw.
no raczej malo ktora normalna dziewczyna w mlodym wieku ma wielu partnerow

Gość do CarrieBradshaw.
nie jestem zadnym prawikiem, ale ruchaczem tez nie

Gość bmjn
sonia wymiata

I w czym widzisz problem? Chodze do lozka z tym z kim mam ochote. Moja liczba partnerow jest jeszcze jednocyfrowa, odezwij sie za 2-3 lata i wtedy mozesz mnie umoralniac. :classic_cool:🖐️

Gość do CarrieBradshaw.
jeszcze jednocyfrowa? :O w twoim wieku 2-3 to max.

Gość do CarrieBradshaw.
a problem widze w tym, ze mlode dziewczyny sie nie szanuja. ostatnio umawialem sie z ex, jednak okazalo sie ze od rozstania miala w lozku 4 fredzli, a rozstalimy sie ponad rok temu. wiec jej podziekowalem 🖐️

Puknij sie w leb, nie puszczam sie za hajs, ani tez z facetami ktorych nie znam. Poza tym odbij bejbe, bo moja cipa=moja sprawa. Skonczylam z Toba dyskusje. 🖐️

Gość Martwe morze
W dupę z Wami wszystkimi:P:o

a dlaczego mamy sie szanowac jak faceci sie nie szanuja i ruchaja wszystko co przed nimi na drzewo nie ucieka? :D

Gość do CarrieBradshaw.
21 lat i 8 facetow w lozku? moze za porzadna to cie dresy i cpuny maja, ale wiekszosc normalnych ludzi ma cie za panienke, ktora nie prowadzili sie najlepiej. w kazdym razie moja ex byla niezle skwaszona jak sie dowiedziala, ze nie chce zejscia sie naszego zwiazku bo przeszkadza mi ze od tego czasu skakala z kwiatka na kwiatek. kobiety, ktore mialy 8 partnerow sa dla lesnych ruchaczy a nie porzadnych facetow

Gość jedni się szanują
inni się nie szanują :classic_cool:

w czym masz problem koles. kurwa.. sie cos nie podoba to sobie dziewicy szukaj. wypowiadaj sie w swoim imienu a nie w imieniu wszystkich facetow ok? moj wie ilu facetow mialam i mu to absolutnie w niczym nie przeszkadza. tak samo i mnie to jebie co on robil zanim mnie poznal. uwazam, ze takie podejscie jest zdrowe i normalne. a ty kompleksy zwyczajnie leczysz :D

Gość do CarrieBradshaw.
widocznie zle sobie dobieracie facetow. ja mialem 2 kobiety w lozku i na brak powodzenia nie narzekam. i to ja czesto kobietom daje kosza. dlatego jestem wymagajacy pod wzgledem prowadzenia sie kobiet

Gość do CarrieBradshaw.
moja byla okazala sie po prostu puszczalska, skoro przez rok tylu uzbierala. na szczescie nie ma juz u mnie szans i nigdy nie bedzie miala. skoro ja sie szanuje to czemu mam wracac do kobiety, ktora po naszym zwiazku od razu prula sie jak stare przescieradlo?

o chuj wam chodzi debile - zgodze, sie pod warunkiem, ze facet jest tak ostro popierdolony :D na tym swiecie istnieja jeszcze pod tym wzgledem normalni faceci co maja inne podejscie do tych spraw.

Gość do CarrieBradshaw.
a waszym facetom te rzeczy nie przeszkadzaja, bo widac sami mieli wiele kobiet. ja mialem 2 partnerki i kazda z nich byla bardziej doswiadczona niz ja :O ale teraz nie dam za wygrana!

ale co nas to obchodzi? zyj sobie jak chcesz i szukaj dziewicy najlepiej :D a mnie twoje poglądy jebią i będę korzystac z zycia i robic co mi sie podoba.

Gość do CarrieBradshaw.
jak widac ci normalni to tacy co sami mieli wiele bab w wyrku

Gość do CarrieBradshaw.
spotkalismy sie jakis czas temu z byla, cos znowu zaiskrzylo, myslalem ze bedziemy znowu razem, a tu taka informacja, caly swiat mi sie zawalil :O a tak ja kiedys kochalem :O

a co ma do tego ilosc partnerow? nie robcie ze zwyklego seksu nie wiadomo czego :o za normalnosci uwazam - nie rozliczania partnera z przeszlosci. tyle.