Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehehee4444444

najpiekniejsze dziewczyny na kafeteri!

Polecane posty

Gość do CarrieBradshaw.
moje imie to moja sprawa

Gość czyli że masz na A
:classic_cool:

ale to jest prywatna sprawa twojej bylej i choooj ci do tego za przeproszeniem :D cos sie nie podoba to wypad. cale szczescie, dziewczyna sobie nie bedzie marnowac zycia z takim chwastem, co ma problem z tym, ze dotykala 4 czlonkow:D

Gość do CarrieBradshaw.
ja chce miec kobiete, ktora sie szanowala i nie zachowywala sie jak cpunka, co idzie z kims do lozka bo ja cipsko swedzi

Gość do CarrieBradshaw.
tak chwastem, bo nie podoba mi sie, ze spala z jednym po krotkim czasie znajomosci i 3 na jedna noc w ciagu 1 roku :O dla mnie u kobiety wazne jest prowadzenie sie. ja jestem romantykiem. ide do lozka jak kocham kobiete. ona widac romantyczka nie jest

Gość do CarrieBradshaw.
jestem pechowcem. mialem 2 zwiazki, kazda z kobiet miala na karku jesli chodzi o liczbe partnerow wiecej niz ja. ja mam po burdelach lazic zeby nie byc gorszym od kobiet? bzykac lachociagi w remizach po pijaku?

Dobra wypierdalaj juz, prosze Cie. Ilosc partnerow to indywidualna sprawa kazdej indywidualnej jednostki. Jak masz z tym problem,to jest to tylko i wylacznie Twoj problem.

Gość do CarrieBradshaw.
jestem zly na caly swiat! :O nie moge sobie zycia ulozyc :O ciagle jakies problemy :(

no to nie jest roantyczka i uprawiala seks z innymi :D choooj ci do tego nadal co ona sobie robila :D a obstawiam, ze po prostu jestes zakopleksiony i dobija cie fakt, ze jest juz doswiadczona i bedzie cie porównywać do poprzednich facetow. a ty jestes romantyk = cienizna w seksie, bo tylko 2 laski miales :D :D :D :D nie chcesz zadnej doswiadczonej bo wiesz ze by cie wysmiala hahah

Bo jestes debilem, i to Tobie zalezy tylko na cipsku, bo tylko tym sie przejmujesz. Twoja byla musiala byc jednak wyjatkowa, skoro ja tak bardzo kochales, ale skresliles bo sie przespala z innymi. Wiec jestes jeszcze gorszy od facetow, ktorzy dymaja co noc po 2 inne panienki. :O 🖐️

Gość praViq przez duże V
a skad wiesz, ze to ze miala 4 facetów nie było spowodowane tym, że potrzebowała znalezc sobie jak najszybciej w kimś oparcie po rozstaniu z tobą? może wasze rozstanie ją zbyt wiele kosztowało, żeby jeszcze miała być sama

Gość do CarrieBradshaw.
bo myslalem ze byla inna i jak sie rozstaniemy to nie bedzie tak szalec. poza tym kochalem ja wtedy, od tego czasu szmat czasu minal, ale myslalem ze cos znowu zaiskrzy. mam pecha do kobiet :O

wlasnie. wielce mi romantyk co jak przyjdzie co do czego to seks dla niego najwazniejszy i tylko na cipsko patrzy, na to ilu czlonkow przyjelo :D :D :D :D

A na co ma patrzeć jak nie na cipsko ? Wracając do tematu to bardzo kręci mnie "zołza jakich mało". Pewnie jest brzydka jak noc, ale ma jakiś urok w sobie.

o jesu no to podymaj troche zamiast kosza dawac i juz nie bedziesz mial problemu, ze jestes gorszy i nie bedzie cie przeszlosc partnerki obchodzila :D zreszta i tak zadna kobieta ci sie nie przyzna ilu miala... ja od kiedy doznalam oswiecenia na kafe bede mowic zawsze ze mialam tylko :D 🖐️

Gość do CarrieBradshaw.
romantyk powienien szukac romantycznej kobiety. a ja mam slabosc do tych niegrzecznych :O

Ale w czym masz problem, rozstaliscie sie wiec chooj Ci do tego co dziewczyna robila? Nie byla juz "Twoja", wiec mozesz pocalowac ja w dupe.:O

jak to na co ma patrzec? pierdole takiego romantyka co sie dla niego tylko liczy moje cipsko :D

Gość do CarrieBradshaw.
takie dymanie nie jest w moim stylu, zle bym sie z tym czul. najgorsze ze byla moim idealem kobiety i nie sadze bym poznal dla mnie lepsza :O

Gość praViq przez duże V
myslale ze będzie inna i nie będzie szaleć - ale to szaleństwo miało swoją przyczyne. jak byla z toba to nie szalala, wiec wasze rozstanie ma tu raczej wiele do rzeczy

Gość do CarrieBradshaw.
a wy mnie jeszcze dobijacie :O a ja sie uwazam za dobra osobe, tylko na niewlasciwe kobiety trafiam :O

Hahaha, kurwa Ty jestes mega zjebem. Nie pochlebiaj sobie. :O Mowisz ze jestes romantyk, a patrzysz tylko na ilosc umoczonych fiutow w cipie, a nie na osobowosc. Wypierdalaj, bo wkurwiasz. :O

Gość praViq przez duże V
ty sobie zle zalozyles po prostu - tylko dla ciebie bylo oczywiste, ze sie rozstaniecie i ona bedzie na ciebie czekac, a w najgorszym razie znajdzie ZA PIERWSZYM RAZEM takiego jak ty na dluzszy czas

Gość do CarrieBradshaw.
podejscie do seksu wiaze sie scisle z osobowoscia