Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehehee4444444

najpiekniejsze dziewczyny na kafeteri!

Polecane posty

jak to nie znajdziesz lepszej? kazda dziewica bedzie dla ciebie lepsza juz niz ta byla :D

Lubie sex, wiem ze facetom na nim zalezy, nie boli mnie to, ze facet jest ze mna w pewnej czesci dla dymania, ale koorwa, tacy kolesie mnie rozpierdalaj. :O Niby wielki romantyk, napierdalal by wiersze, ale ma w glowie tylko cipe. Jak juz Ci zalezy tylko na waginie to sie chociaz do tego przyznaj. :O:O

Gość do CarrieBradshaw.
akurat w lozku to moje partnerki na mnie nie narzekaly, ale nie w tym rzecz. moim problem jest ze sprawiam wrazenie bardziej niegrzecznego niz naprawde. przez to przyciagam strasznie rozrywkowych ludzi

jasssne. ja jestem "rozrywkowa" i z wiecej niz 1 partnerem na koncie a jakos mnie od ciebie odrzuca :o

Gość są takie
??!

Gość Husky wyzwała Carrie

Gość praViq przez duże V
słuchaj, co by nie mówić, jak zależy ci na dziewczynie, to tylko ona sie powinna liczyć. za bardzo przywiazujesz wage do tego, co robila po waszym rozstaniu. nie wiesz co wtedy przezywala i co czula.

Gość do CarrieBradshaw.
ja nie potrafie byc spokojnym, grzecznym facetem, do tego preferuje styl macho i nie wyobrazam sobie siebie bez niego :O efekt jest taki, ze kreca sie przy mnie zranione kobiety po przejsciach, ktore mysla ze jestem takim macho ale wrazliwym i mozna sie ze mna ustatkowac

Gość do CarrieBradshaw.
bo ja jestem chyba uzalezniony od kreowania twardego wizerunku. jak kupuje nowy ciuch to specjalnie meski i twardy. mam wrazenie ze coraz bardziej utwardzam styl i celowo coraz bardziej mesko wygladam. podobam sie kobietom, nie zaprzeczam, ale kreca sie wokol mnie panie, ktore juz swoje przezyly

Gość do CarrieBradshaw.
a dziewczyny te grzeczne, ktore nie mialy burzliwej przeszlosci sie mnie boja albo maja za cwaniaka :O

Gość do CarrieBradshaw.
akurat dziewicy to nie. ja nawet na dziewice nie zasluguje, mam wyrzuty sumienia ze byla potraktowalem przedmiotowo, ale to silniejsze ode mnie. poza tym glupio mi ze tak naprawde jestem wybredny i na wyglad tez patrze i ze niektore kobiety odrzucilem bo nawet nie chcialo mi sie ich poznawac. tak juz mam, ze jak nie ma chemii od pierwszego wejrzenia to nawet nie probuje sie spotykac. albo mi sie kobieta podoba albo nie

Gość do CarrieBradshaw.
jak juz pisalem dziewic nie szukam, bo mialbym dreczace mysli, ze tak ja nie moglem przebolec szalenstw bylej po naszym zwiazku, tak ona by nie mogla przebolec moich szalenstw

Gość Zołza lubi jak ją boli
tyłek przy analu

Gość czere.....jeszcze nie spi
Ale wy zabawne jestescie dziewczynki :D taki wieczorny lans na kafe a najlepsze sa te ktore wpadaja zeby jedno zdanie wtracic tylko po to zeby fote pokazac dobre hehe