Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciej z Bogatynii

W końcu zlikwidowali krzyż-Mupeth Show - THE END

Polecane posty

wpisałem w google i co takiego można tam wyczytać. Tu jesteście wielcy cwaniacy, a w realu, zdołałalibyście, wydukać: Tak, proszę Pana...

lepiej się przygotujcie na koronację Jezusa na króla Polski. Aktualnie są dziesiątki krzyży pod pałacem, czyli wariactwo na nowo.

offerma braki w edukacji, nie ma arcydiabła, jest natomiast, Anioł Oskarżyciel Ludzi-Satanael, oraz Lucyfer-Niosący Światło, dzięki Niemu piszesz na klawiaturze i istnieje nauka.

Gość przegralismy bitwe ale wojna
nie skonczona Ale takie kwiaty, jakie kwitną tu, Na warszawskim placu - to prawdziwy cud, Szpicle i armaty stoją przeciw nim, Pałki, automaty, tresowane psy. Nielegalne kwiaty, zakazany krzyż, co dnia rozkwitają z betonowych płyt. Ludzie je składają, wierni sercom swym, co w nadziei trwają przeciw mocom złym. To najdroższe kwiaty, jakie widział świat. Można za nie płacić w celi parę lat, można stracić zęby za goździki trzy, liczyć krwawe pręgi, długo łykać łzy... Takich drogich kwiatów co dzień świeży stos niosą warszawiacy, kiedy mija noc. Ciemna noc dla tamtych, dla nas jasny dzień. Z nami słońce prawdy, z nimi zdrady cień. Niepodległe kwiaty, niezniszczalny krzyż. Huczą gabinety i imperium drży. Szydzi z generałów, nie lęka się wojska nielegalny naród, zakazana Polska! To dobra decyzja, przez wielu Polaków, szczególnie warszawiaków, oczekiwana - powiedział przebywający w Brukseli premier Donald Tusk, komentując przeniesienie krzyża sprzed Pałacu Prezydenckiego. - To krok w dobrą stronę - ocenił. Podkreślił, że był poinformowany o działaniach ws. krzyża przez prezydenta Bronisława Komorowskiego. - Dobra decyzja, przez wielu Polaków, szczególnie warszawiaków, oczekiwana, z tego względu, że to miejsce i ten krzyż stał się dla grupy ludzi raczej pretekstem do tego, żeby tworzyć konflikt, a nie to, o czym myśleliśmy wtedy, kiedy były dni żałoby - powiedział premier. Wyraził nadzieję, że przeniesienie krzyża jest krokiem we właściwą stronę. Układajmy kwiaty warszawiacy, pokażmy premierowi że stracił kontakt z rzeczywistością

tylko na tylew było cię stać, czyżbyś nie słyszał o żydowskiej Kabale? Offerma wszystkowiesz, o działaniu giełdy, wszystkie mądrości pozjadałeś i taki piard, nie słyszałeś o Kabale.....dziwne.

Gość LatyNoska1992
18:54 [zgłoś do usunięcia] offerma gdyby nie mój agresywny język to bym dalej był lżony i obrażany a tak to riczardowi rura zmiękła i może nawet da się z nim normalnie porozmawiać. proszę jakie przyjemne posty pisze, bez wyzwisk. ja też potrafię bez wyzwisk, tylko dajcie mi szansę. NO WIDZE NA JAK DŁUGO POTRAFISZ POTEM BEDZIESZ UDAWAŁ ŻE CIEBIE ZAATAKOWALI? LUDZIE SIE NIE ZMIENIAJĄ JEŚLI KTOŚ JEST CHAMEM I CHAMEM SIĘ URODZIŁ TO CHAMEM UMRZE!!!!!!!!!!!

"lepiej się przygotujcie na koronację Jezusa na króla Polski. Aktualnie są dziesiątki krzyży pod pałacem, czyli wariactwo na nowo." przez te zadymy dewotów i heretyków z misją zaczynam rozważać przejście na protestantyzm (chociaż i tak słaba ze mnie katoliczka), żeby sama przed sobą ze wstydu się za taką "wspólnotę" nie spalić

Klepka też poważnie to rozważałem, ale przejście na kościół polsko-katolicki, jest coś takiego. Jednak stwierdziłem że wierze w Boga nie Kościół, a te ruchy porównuje do fundamentalizmu.

Gość luska znowu wylazla na zer
ale Rysiu jest dla ciebie za mlody 💤

Gość poczytajcie kto wróży z tarota
->bmblondyn Mam tą samą pracę od 4 lat, więc zupełnie nietrafiony domysł - a może fusy w kawie wyparowały lub karty zaszwankowały. Czyżbyś nie wiedział, że nie należy stawiać kart osobom nie życącym sobie tego...

Gość riczrad ty patafianie
skompromitowales sie tym ze chcesz azsiegnac porady wrozbity bmblondyna. kobiety uwazaja to za ciotowasc. prawdziwy facet tak nie robi,radzi sobie sam ze swoimi watpliwosciami. dla mnie tez od dzisiaj jestes ciota. :classic_cool:

Zwracam honor offerma:) Nie będzie mnie tu jakiś czas, ponieważ w związku z cięciami budżetowymi jakie pewne Ministerstwo urządziło mojej instytucji, moge stracić pracę więc skupie się na walke o nią i nie będzie mnie forum wędkarskim, akwarystycznym, myśliwskim, motoryzacyjnym, Elektrodzie i Kafeterii jakiś czas. Pozdrawiam wszystkich🖐️

Gość hahahahajs
zostawic krzyz

Teraz mamy nowy problem :) szczątki samolotu , a raczej blacha lezy pod gołym niebem :) nie do pomyślenia :D juz powstają komitety w obronie blachy i w sprawie przenosin szczątków samolotu pod jakiś dach ;)

Gość ascfvbnm,.
asdfghjklkjhgfds

Gość xcvbnm,vbnm
hjnnbvbnm,mnbv

Gość co to za znaczki
to wyzej ?