Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RzeczPospoliTa

Zajęta kobieta na poziomie nie da do siebie podbić. Zrozumcie to

Polecane posty

Gość RzeczPospoliTa

Prawdziwa, kobieta z klasą, która jest zajęta z miejsca odrzuca każdego adoratora.. nie da mu nawet chwili nadziei, zrozumcie to tylko szmaty potrafią flirtować z innymi, nie wspomne już o spotykaniu się podczas kiedy mają swojego faceta ehh szkoda, że tak mało jest kobiet z klasą znaleźć taką to jak szukanie igły w stogu siana

Gość TakaJednaStudiujaca
sugar Ty to jesteś chyba uzalezniona od Kafe :)

Gość TakaJednaStudiujaca
ale to prawda, ja podobam się facetom ale mam swojego i tylko w głębu ducha ciesze się,że mam powodzenie ale nie zaczynam od razu jarzyć się do faceta bo czuje,że mu się podobam tak mają na prawde jakieś głupiutkie kobitki - na pewno nie uwodzicielki ;)

Gość ArjenRobben
zgadzam się z autorem, kobieta która ma swojego faceta a daję się bawić w gierki typu flirt z obcymi facetami na imprezach czy nawet przez neta to nic innego jak szmata..

Jest taki żeglarski zwyczaj że aby przywołać wiatr dziewica musi podrapać paznokciami maszt. No a jeśli wiatru nie przywoła... znaczy nie jest dziewicą. I tu podobnie kobieta z klasą odrzuca adoratorów, bo jak nie odrzuca to nie jest kobieta z klasą. Masło maślane.

Gość Smile :) or not smile :(
Szmata nie szmata, zbyt ogólne stwierdzenie aby wszystkie kobiety co zdradziły tak określać... Może zapytam o coś innego, co sądzicie o kobietach co już raz zdradziły raz partnera, partner wybaczył, a po paru latach znów go zdradziła z innym, ale tym razem odeszła od niego do tego z którym zdradziła ?? Czy taka kobieta zrobi to znów ??

Gość prawda jest taka zeeeee
KAŻDA KOBIETA KTÓRA ZDRADZI NIE ZASŁUGUJE NA GODNE ZYCIE, POWINNA CIERPIEC W BÓLU, JEBAC TAKIE SZMATY

Jeżeli chodzi o zdradę, moje myslenie jest czrno-białe: to jest PASKUDNE. Lepiej odejść, niż zdradzić. Myślę, że niktórzy mają zdradę po prostu "we krwi" - i będą zdradzać, nawet jak są w związku, w którym niczego im nie brakuje.

A co powiecie na takie stwierdzenie: "zdradziłam, ale poczułam konsekwencje, poczułam jaki to jest żal, dla osoby zdradzanej i tej która zdradziła, nigdy więcej"

Gość pamietajniewiasto
Smile :) or not smile :( nie szukaj rozgrzeszenia.. jezeli zdradzilas to jestes szmata i tyle, nie ma zadnego "ale"

Gość wisi mi to
Nie ma kobiet z klasą, niech się pukają z kim chcą.

Gość a ja jestem kobietą z klasą
jestem sama i nie dam się już więcej żadnemu szmaciarzowi bo faceci to przeważnie gnoje i szmaciarze

Dokładnie, zdradziłam dwa razy mojego chłopaka, pierwszy po 5 latach , drugi raz po 3latach od ostatniego razu, ale tym razem odeszłam do nowego i jest mi lepiej niż z tamtym. Fakt, nie rozgrzeszam się, bo jest mi z tym cały czas źle, zwłaszcza jak mój nowy też jest po przejściach, bo go 5lat temu laska zdradziła z innym... dziwie się mu, że mnie chciał, chce, kocha ;/

Gość ehhhhhhehhhhhhhhhhhhh
po prostu kobiety to szmaty, kazda zdradzi.. niestety kazda