Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wilczyca20

Fenomenalne zmiany w moim życiu erotycznym..

Polecane posty

Gość AfricaPoznań
Prosić Dziewczynę ?? heh... Proponują ją rozpalić bez "proszenia", wtedy ona będzie błagała, żebyś w nią wszedł. :) (pocałunki, dotyk.., ale to już trzeba czuć jak się zabrać )

Gość takkasobieeezona
właśnie jestem po takim kolejnym szybkim numerku w łazience, dzisiaj z rana usiadłam na pralce a mój mąż wepchnał swojego kutasa w moją dupcie ( po nawilżeniu olejkiem dla dzieci ) i jednoczesnie wsadził mi suszarkę w cipkę. Nawet się nie spodziewałam, że tak szybko dojdę i będę miała extra orgazm z samego rana.

Gość takkasobieeezona
Oj podszywaczu! Chciałbyś tak, co? No niestety w tygodniu z rana nie ma czasu:P Niestety. A poza tym to sprzętu żadnego typu suszarka itp. nam nie potrzeba. No i pralki w łazience też nie mam tylko w pralni:P

Gość takkasobieeezona
A prosić dziewczyne? Mam takie koleżanki, które jak nie chcą to też mówią mężowi że nie i koniec. Ja nigdy nie powiedziałm nie. W końcu seks to przyjemność, nawet jak nie mam ochoty to po chwili już jej nabieram:D.

Widzę, że nie tylko ja mam takie problemy, własnie tak samo przy zmianie pozycji nie raz się gubię, nie wiem co mam robić masakra, ale co do pani mężatki też uważam , że nie powinno się patrzeć tylko na swoją przyjemność, nie raz mamy jedne jedyne pięć minut i dobrze wiem, że nie zdąrze dojść, ale jednak jego przyjemność jest dla mnie bezcenna

Widocznie masz rozjechany zwieracz;p a to, że mieszkam w Grecji to żadna rewelacja jest , sto razy lepsza jest Polska , Grecy to durnie, a Grecja to jeden wielki śmietnik

Gość u mnie to samo
mam podobnie jak ty autorko gdzie mieszkasz w grecji? tez tam mieszkalam