Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .u.n.

dlaczego niektórym osobom tak strasznie z buzi śmierdzi??

Polecane posty

Gość .u.n.

znam osobę, której tak z pyska jedzie, że czuć to z dwóch metrów :( Co najgrosze ta osoba udaje albo nie wie, że każdy z niej szydzi z tego powodu :/ aż mdli :(

Gość petitka.
Tez znam taką osobą :O ale ona dba o siebie, jest zadbana, czysta ale z ryja jej wali jak z szamba fuuuu czuje ten odór codziennie i bardzo mnie zastanawia co na to jej chlopak..ja bym w zyciu sie z nia nie chciala calować:O

Gość poczytaj o halitozie

To często jest wywołane chorobą i niestety tak od razu nie da się tego pozbyć. Czasem w ogóle. Jak kocha, to przymknie oko, albo napakuje ją orbitkami. ;)

Ja mam w klasie jedną taką dziwaczkę co wiecznie psika i ogólnie cały czas chodzi przeziębiona. Żeby walczyć z przeziębieniem , non stop ssała surowe ząbki czosnku :(

Gość jhkoruti
Bardzo dużo ludzi cierpi na grzybicę układu pokarmowego, czyli krótko mówiąc kandydozę i duża część tej grupy, nie wie nawet, że jest na nią chora. Jeśli z samego rana wasz język jest biały (pokryty białym nalotem), to może to być właśnie grzybica ... choć nie musi. Wystarczy jedynie zażyć serię antybiotyków, nie zabezpieczając się probiotykami i na 99% kandydoza gwarantowana. Nie było by w tym niczego strasznego, gdyby udało się tę chorobę wyleczyć ... Także powodów może być wiele, ale najszybciej, to brak higieny jamy ustnej.