Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dajaca-radę

Matki - uważajcie na to co mówicie przy elektronicznych nianiach !!!!!!!!

Polecane posty

Gość to ja- sasiadka
niedlugo do ciebie wpadnie moj maz z kolegami...

Gość juz sie podszywy zleciały
:-p

Gość dajaca-rade
Tak, tylko czekałam na takie podszywy..... szkoda tylko, ze właśnie widzę przez okno moją sąsiadkę na spacerze :) :) :)

Gość smalec ze słoniny
do ciebie autorko powiedz dlaczego nie wyłaczyłas tego tylko wysłuchałas całej rozmowy przez 5 min ? a teraz tak wielce sie boisz? pozwól ze odpowiem za ciebie ,bo polacy to wscibski naród i chetnie wchodzą nie proszeni ''pod łóżko sasiada'' a teraz przed nami taka biedulke strugasz ,nie wiesz jak z tym zyc zle jak podsłuchiwac to wiedziałaś masz za swoje ,czym mniej wiesz tym lepiej po co wpierdalasz sie w nieswoje sprawy

Gość dajaca-rade
Czemu nie wyłączyłam tylko słuchałam ? BO mnie zamurowało !!!! Byłam w takim szoku, że Ty tego pewnie nigdy nie zrozumiesz. Poza tym jestem świadoma tego, że to słyszałam, że nie powinnam i trzymam to tylko dla siebie. Gdybym szukała sensacji to połowa moich znajomych albo rodziny już by o tym wiedziała. Ale nie, nie wie nikt, tylko ja i tak zostanie na zawsze.

Gość to ja sasiad
moja zona wyszla na spacer, ale pokazala mi co tu wypisujesz i czekam wlasnie na kolegow, zaraz cie odwiedzimy.

Gość dajaca-rade
Dobra, dajcie se spokój. Za mało wiecie na ten temat, żeby mnie wystraszyć.

Gość wstydze sie na czarno
autorko a pomyslalas, ze Twoje milczenie moze miec tragiczne skutki? Jesli oni robia rzeczywiscie jakies grubsze lewe interesy to byc moze beda ofiary w ludziach. Chcesz zyc z ta swiadomoscia?

Gość dajaca-rade
Nie, chcę żyć tak jakbym tego nie słyszała. Ktoś mi się dziwi???

Gość dziewczyna TAKA TAM
trzymasz dla siebie i obwieszczasz na forum nie bądz naiwna bo ja gdybym ten temat przeczytała a była tą rodzina o której piszesz od razu bym sie zorientowała o kogo chodzi i tak podałas duzo szczegółów

Gość dajaca-rade
Nie jestem głupia !!!!!! Nie podałam żadnych szczegółów ! Wszystko co napisałam jest troszkę zmienione - mam małe dziecko, nie jestem głupia, żeby się narażać!

ale juz to slyszalas i nie zapomnisz o tym. Skoro wiesz czym sie zajmuja to pomysl, czy ktos moze przez to cierpiec, a wiem ze moze.

Gość dajaca-rade
Ale nie rozumiesz, ze mam też swoja rodzinę ?? Przez to, że to usłyszałam moja rodzina może mieć problemy.... Trudno, muszę dbać przede wszystkim o moje dziecko, o męża.... i żyć, tak jakbym tego nie słyszała. Poza tym liczę na to, że ten ktoś kto chce ich wydać zrobi to.

Gość pot
autorko nie pisz już więcej na ten temat. nie interesuj się życiem sąsiadów

Gość betylii
zejdźcie już z autorki tematu... ciekawe czy któraś inna na jej miejscu wyłączyła by którkofalówke w takiej sytuacji.. a co do tego ze zostanie zdemaskowana.. to szansa jak na wygranie w totka ze dane małżeństwo akurat tez siedzą na kafeterii i natrafili akurat na ten sam temat.

Gość dajaca-rade
Betylii - dziękuję 🌻 Więcej już na ten temat nie piszę. To miała być tylko przestroga, żeby uważać co się mówi przy włączonej niani bo można głupot narobić.

przede wszystkim zastanow sie, czy jest szansa, ze oni wiedza, ze moglas to slyszec. Jesli nie, mozesz przeciez zadzialac anonimowo, nie podajac zrodla informacji. Nie musisz od razu isc na policje i mowic, ze slyszalas przez nianie, ze X handluja prochami/dziffkami. Zreszta rozumiem, ze sie boisz, ale pomysl logicznie. Jesli to co robia wg Ciebie nie bedzie tragiczne w skutkach dla innych, to rzeczywiscie wykasuj to z pamieci.

Gość bo to kafeteria oni lubią
wchodzic na innych :-0 Wszyscy tacy kryształowi , wyłaczyliby krótkofalówki po pierwszych sekundach , akurat :-0 Tak jak inne matki piszace tu słyszą w swoich nianiach sasiadów , a jakos nie wyłaczają Autorko jak zgłosiłaś temat to moze usuna , zle tylko ze temat jest cały czas podnoszony przez kazdy następny wpis

Gość betylii
trzymaj sie ciepło!! mam nadzieje ze sprawa się rozwiąże( może akurat ktoś ich wyda) i spadnie Ci ten ciężar z serca. pozdrowienia :)

Gość dająca -rade
powiem wam tylko,że oni zamieszni są w afere orlenowską

Nie rozumiem waszej nagonki na autorkę. Przecież napisała to ku przestrodze - nie po to, żeby kogoś lewe interesy ochronić, ale żebyście zdawali sobie sprawę, że sąsiedzi mogą usłyszeć niechcący np. o waszych osobistych problemach itd.

Gość buahahahahahaha!!!!!!!!!!!!
Wy naprawde dalyscie sie nabrac na ta kiepska historyjke???? :D:D:D:D Powaznie uwierzylyscie????? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość dajaca-rade
To wyżej to oczywiście podszyw !!!!!!!! Wszystkim życzliwym dziękuję bardzo :) UWAGA! OD TEJ PORY MÓJ NICK NIE NAPISZE W TYM TEMACIE ANI SŁOWA WIĘCEJ !!!! TAK WIĘC WSZYSTKO OD TEGO MOMENTU Z TEGO NICKU JEST PODSZYWEM I NIE PRAWDĄ !!!! ŻEGNAM.

Gość dająca -rade
żegnam i proszę się nie podszywać

Gość tak pomyslałam
troche z humorem Jak w nocy właczona jest niania ( bo np ktos zapomniał wyłączyć ) , a łozeczko stoi w pokoju rodziców , a sami rodzice akurat uprawiaja seks to sasiędzi tez sobie moga co nieco posłuchac :-D Takie seks radio:-D

Gość hrhyryh
Niektóre z was łącznie z autorką podniecacie się jak młode pensjonaruszki na widok ogrodnika bez koszulki.. ja i bez elektroniczniej niani wiem co się dzieje u moich sąsiadów i nie potrzeba do tego żadnych cudów techniki - wystarczy otworzyć okno i liczyć na to, że oni akurat tez mają otwarte.Jeden sąsiad notorycznie zdradza własną żonę, drugi opycha kradzione samochody a jeszcze inny z zamiłowaniem podgląda inne mieszkania za pomocą lunety. Jakby się chciało to połowę osiedla można udubić ale co to kogo obchodzi? Po co teo wszystko przeżywać? Autorko myslisz że ich obchodzi twoje zdanie? Kury domowej która coś tam usłyszała w elektronicznej niani? Nie bój się, nie przyjdą i cię nie zamordują - za dużo filmów oglądasz dziecko.