Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korek od wina pufff

jak według Was wygląda brzydka kobieta?

Polecane posty

Gość AAhaaaaaassss
Nie liczą się pojedyncze elementy tylko całokształt :P

Gość 3664e537
to fascynujace co napisala charlote ze pomimo dwoch zdaje sie wyraznych wad uwazana jest za ladna. Az jestem ciekawa jak wygladasz..

Gość Kafeteryjny Zjep
Sonia Najman chcialbym cie ruchnąąłć

Gość charlotte a ile masz lat
Bo los się nade mną zlitował i oprócz tych nieszczęsnych zębów (one akurat nie są tragiczne, ale mam obróconą o 90 stopni jedną dwójkę, bez przesuwania całej szczęki da się naprawić tylko poprzez piłowanie i licówki, co chyba zrobię) i nosa mam duże, ładnie "oprawione" ;) oczy, długie, gęste włosy, pełne usta, ładną cerę, dobrą figurę, bla bla bla. Foty wstawić nie wstawię, ale podobno ten nochal :P dodaje mi charakterystyczności (chociaż ja i tak zamieniłabym go na jakąś zgrabniejszą wersję).

Gość agnes 2345
Dla mnie brzydka jest na przykład Jessica Parker, wymieniona wcześniej Rossy de Palma( ta twarz, matko!) i pewnie pare innych. Co do Penelope Cruz, mam mieszane uczucia. Niby nic jej nie brakuje, piekne włosy, duże oczy, ładne usta, zgrabna figura, ale rzeczywiście w jej buzi jest coś ....ptasiego....

Gość motylek78789
a dla mnie brzydka to taka ktora jest poprostu zaniedbana otyła ktora nie potrafi sie normalnie ubrac do swojej figury ktora ma przetluszczone wlosy brzydkie poobgryzane paznokcie lub przesadnie chuda zbyt duzo tapety na twarzy solara itp

Gość brzydka to jest taka
która wygląda jak facet - nie chodzi mi o "męski" ubiór tylko o szeroką szczękę, niekobiecą figurę, wysoki wzrost, duży zarost, jak np. ta aktorka (nie pamiętam nazwiska): http://img21.imageshack.us/i/img9903n.jpg/ Co nie znaczy, że winię te kobiety lub uważam je za niesympatyczne - po prostu nie podoba mi się tego typu aparycja.

Gość a jaki wzrost to wg ciebie
nadmiernie wysoki..?

Gość mandarynka4545
wysoka kobieta twoim zdaniem wyglada jak facet?

Gość fffffffffffff3333333
sara jessica parker i ta od szpilek na giewoncie-macie absolutną racje,jeszcze amy winehouse i rutowicz ta z big brothera:)taki mały gabinet luster i wszystkie do siebie troche podobne:)

Gość brzydka to jest taka
Była kiedyś taka koszykarka - Małgorzata Dydek, o ile pamiętam miała 2,14 wzrostu. Nie mam powodu wątpić, że była miłą i na pewno kobietą, po prostu ten typ urody mi osobiście się nie podoba, bez urazy dla tej pani, która przecież nic tu nie zawiniła.

Gość a jaki wzrost to wg ciebie
to juz chorobliwa przesada:(, myslalam raczej o bardziej hmmmm przyziemnej granicy, tak 170, 175, 180.....

Gość ze slawnych aktorek
brzydka jest wg mnie Nicole Kidman, taka przezroczysta i mdła..

Gość mandarynka4545
czy uwazaciee ze wzrost 180 moze odebrac dziewczynie urode?

Gość sen o szkole oznacza ze
"- wielki nos, krzywy - wystający podbrodek - wielkie kosci policzkowe jak u Jacksona - czolo cofniete albo wypukle - krotkie kudly, cos ala szeregowy Ryan - wielki zd - grube giry 1,50 w kapeluszu" wypisz wymaluj, tyle że mam ro ramion włosy :D :O😭

Gość agnes 2345
wypisz wymaluj, tyle że mam ro ramion włosy nie bierz sobie do serca komentarzy takich internetowych frustratów. Pamiętaj, że uroda to całokształt, a nie poszczególne elementy ciała. A przepraszam, a jakie jeszcze może być czoło? Skoro wypukłe nie, cofnięte nie, to jakie?

Gość o borze
mam wysokie i szerokie wypukłe czoło :O idę do kąta pociąć się różową żyletką :(

Gość agnes 2345
dajcie spokój dziewczyny to jakaś prowokacja. To coś, co napisało ten komentarz wymieniło właściwie takie cechy, ze przynajmniej jedna w kazdej kobiecie by sie znalazla. Załosne:P

Gość do a jaki wzrost to wg ciebie
tak, 170 -180 to juz chorobliwa przesada. puknij sie w czolo.

moim skromnym zdaniem Weronika Rossatii jest paskudna... I ta od szpilek czyli Magdalena Szejbal

Gość mandarynka4545
kto ma sie puknac w czolo

Gość o borze
i agata buzek też nie nalezy do piękności...

Gość ertyria
to że ktoś do piękności nie należy nie znaczy jeszcze że jest brzydki... kurcze tak mnie korci czasami żeby walnąć gdzieś na forum swoje foto, ale nie nie nie! prawie wszystkie które wysłały skonczyły tak samo, oszczędzę sobie tego :D

Gość podstępna kuciapa
ja uważam, ze jestem brzydka, bo mam wlasnie duzy i brzydki nos, reszta niby ok, ale uwazam, ze jestem jednak paskudna przez ten nochal.

Gość o borze
ja na dodatek jestem niska. tyle dobrego, ze chuda. :O

Gość hejhejkolejkenalej
Ja jestem niska, figura niby w normie, ale brzuch taki blee... mam krzywe oczy, na jednym powieka opada bardziej niż na drugim, mają beznadziejną barwę duży nos i krzywy uśmiech Do tego kilka krostek na czole i pełno wągrów. I taką zieloną karnacje :( z tym zwrostem i karnacją wyglądam jak skrzat -.-' A i tak często spotykam się z opiniami zarówno od kobiet, jak i od mężczyzn, że jestem ładna O__o

Gość nnnnnnnnnnnnnnnn
wydatne kosci policzkowe piersi xxxl opalenizna po solarium tlenione blond włosy / biale / niebieskie / zielone usta a la kim kardashian robione odkurzaczem bardzo waska talia w sensie jak np. po gorsecie dlugie brudne paznokcie bardzo jasne brwi i rzesy prawie biale bardzo duzy stopien otylosci bardzo duze boczki, wałki krzywy nos

Gość Adrian

-wąskie biodra,

-patykowate nogi

-końskie rysy twarzy

Jak widzę ten typ "urody" to aż mnie mdli.

Już bym wolał nawet grubą niż taką