Fifofa 230 Napisano 12 godzin temu Inspirując się Leżakiem milionerem. Znalazłem film na Netflix na podstawie prawdziwej historii Film nazywa się Pogoni za szczęściem. Jest na Netflix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 83 Napisano 7 godzin temu Jak będą w TV to obejrzę... : ) Wyświetlił mi się utwór z 1966 roku... Piosenkarka ma w sobie coś współczesnego... gdyby ją inaczej ubrać to niewiele się różni od dzisiejszych wokalistek. Moi rodzice urodzili się w 1960 roku... są młodsi od niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 230 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 21 minut temu, yeya napisał: Jak będą w TV to obejrzę... : ) Wyświetlił mi się utwór z 1966 roku... Piosenkarka ma w sobie coś współczesnego... gdyby ją inaczej ubrać to niewiele się różni od dzisiejszych wokalistek. Moi rodzice urodzili się w 1960 roku... są młodsi od niej. Ja mam vinyle w domu. Nieraz kupię jak jest coś fajnego. Stare też polskie Vinyle Już tak w starociach sięgnąć, oglądałem na 1 TVP chyba koncert dla Ireny Santor. Kobicinka ma już swoje lata, może ostatni koncert był jej jubileusz. Ikona polskiej muzyki. Edytowano 7 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 83 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Fifofa napisał: Ja mam vinyle w domu. Nieraz kupię jak jest coś fajnego. Stare też polskie Vinyle Już tak w starociach sięgnąć, oglądałem na 1 TVP chyba koncert dla Ireny Santor. Kobicinka ma już swoje lata, może ostatni koncert był jej jubileusz. Ikona polskiej muzyki. Pamiętam jak o nich pisałeś : ) Chyba nadal ma mocny głos... kiedyś słyszałam jakąś jej wypowiedź (zwykle raczej nie narzeka) ale zdarzyło jej się niezbyt dobrze mówić o współczesnych twórcach... że byle jakie teksty piszą nie wiedzą o czym śpiewają... i zbyt często wspomagają się sztuczna inteligencją. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 83 Napisano 7 godzin temu Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 230 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, yeya napisał: Pamiętam jak o nich pisałeś : ) Chyba nadal ma mocny głos... kiedyś słyszałam jakąś jej wypowiedź (zwykle raczej nie narzeka) ale zdarzyło jej się niezbyt dobrze mówić o współczesnych twórcach... że byle jakie teksty piszą nie wiedzą o czym śpiewają... i zbyt często wspomagają się sztuczna inteligencją. : ) Wiesz Chałupy welcam Tu co śpiewał Wodecki, ta piosenka była dla Ireny Santor ale odmówiła, dała tą piosenkę Wodeckiemu. Taka ciekawostka . Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach