Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panowie bez prawka

Co kobiety sądzą o chłopakach bez prawa jazdy?

Polecane posty

Gość a je nie mam prawka
i mam blachary gdzies

Gość tghrth
w takim razie dla ciebie kazda dziewczyna jest blachara:D

Gość a je nie mam prawka
wiele kobiet nie wymaga prawka. dla was widze prawko jest wazniejsze od studiow i inteligencji

Gość tghrth
facet bez prawka to kaleka, obojetnie czy ma studia czy nie. Moze inne kobiety nie wymagaja, ale to z grupy tych lecacych na byle gowno:D

Gość tghrth
soss no i jak sie tak okaże to co? zmienisz orientacje? ?My za to od dawno wiemy ze faceci leca na wyglad i sie z tym pogodzilysmy. Trzeba takie rzeczy akceptowac.

A czy prawko to jakiś wyznacznik statusu? Od kiedy jeżdżę zawodowo widzę że większość kobiet które prawka mieć nie powinny je mają! to dopiero tragedia na drodze. Konstelacja sorry chyba tu nowa jesteś, nie wiem czy ta Twoja wypowiedz to prowokacja czy co ale jesteś strasznie płytką osobą :O

Gość a je nie mam prawka
kobieta ktora sie puszczala to kaleka

Gość shazz
prawka może nie mieć, grunt żeby umiał jeździć i miał czym xD raz miałam faceta, który miał prawo jazdy, ale nie miał samochodu :P a tak serio, to każdy ma wybór i osobiście nie widzę problemu w braku prawa jazdy, auta czy czegoś tam jeszcze. ważne żeby chłop miał w głowie poukładane i umiał na siebie zarobić. a suknia wieczorowa faktycznie z tramwajem w parze nie idzie, ale od czego taksówki? ;d

Gość taksowki kosztuja

Gość tghrth
a ty złotowlosa w kolko sie chwialisz ze prawko zrobilas, na kazdym topiku o tym marudzisz:D myslisz ze ty jedna masz prawko? wyprowadze cie zbledu dzieciaku.

Gość tghrth
Kiedys spotykala sie z chlopakiem, mielismy juz byc na powaznie. Przez dwa miesiace mnie oszukiwal ze ma samochod w naprawie, jak sie pozniej okazalo nawet prawka nie mial... Bylo glupio mu sie przyznac... chlopak 26 letni.. zal.

a ja sobie zrobie jak bede mial na jakis fajny wuzek nie mam zamiaru jezdzic jakims tam zechem

Gość tghrth
a kto ci kaze jezdzic rzechem? nawet narzecha nie masz pozwolenia, zacznij od prawka a nie od kupna samochodu.

Gość maciuś z kranu
Facet musi mieć prawo jazdy! ja nie czułbym się facetem bez tego:D:D:D:D No chyba że miałbym na kombajn zbożowy uprawnienia:D