Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penelopa kruz

...:::MAJ 2011 jest już ktoś?:::...

Polecane posty

Ann- trzymam kciuki i tez radze nie isc wiecej do tego lekarza. ENI- mi cellulit sie nie powieksza, ale moje nogi do banki sa juz mocno przyzwyczajone, pamietaj, ze ta banka nie musisz ciagnac mocno tylko bardzo wolno, wtedy efekty sa najlepsze no i wczesniej mocno natlusc nogi np. oliwka. jesli jeszcze na koniec polejesz nogi na zmiane zimna i ciepla woda (ja zawsze robie to pod prysznicem) to musi byc dobrze :)

Ann1989 AL jak w zeszłym tygodniu zapłodnienie ????to by było niemożliwe przecież!!!! koniecznie idź do innego, zresztą jutro jak odbierzesz betę, będziesz pewna:) daj znać koniecznie i powodzenia

Tez mi sie wydaje ze to co Ci ten lekarz powiedzial jest nieprawdopodobne.. I dokladnie, mysle jak ENI jak moze byc nieczynne USG u gina? to tak jak w cukierni by ciastek nie bylo :O masakra jakas co to za konowal!!! zmien lekarza koniecznie :) jesli nie potrafil zbadac cie i stwierdzic czy to ciaza to ja nie wiem czy on powazny jest... Ann nie daj sie i szukaj leakrza.. PS Skad jestes?? Eni mi sie cellulit nie powiekszyl nie zauwazylam tego poki co.. ale w zasadzie nawet go nie szukam bo popadne w paranoje :P

ŁOOOOOO MATKO TO CHYBA TYLKO JA ZNOWU MAM Z TYM PROBLEM, musze chyba więcej nabiału jeśc bo to pomaga mi napewno. Ale te slodycze - zamknijcie je wszystkie przede mnąąąąąąąąąąąąąąąąąąą. PROSZE PROSZE. BŁAGAM.

Eni ale co zrobisz.. jeden ma wieksza tendencje do cellulitu drugi mniejsza.. Ja tez kocham slodycze, byc moze dlatego ze jestem bardziej solidnie zbudowana to u mnie tego nie widac tak szybko... Eni ostatnio moim przysmakiem sa wafelki male w czekoladzie.. do herbatki czy kawki jak znalazl// Kupuje w biedronce (Marokko czy jakos tak) pakowane w kartony po 70dkg i mam na dlugo spokoj :))) Polecam Ci paluszki lizac

Gość Ann1989
kochane.. powiedział mi zwyczajnie że najwidoczniej mi się owulacja przesunęła.. rozumiecie? i mogłam zajść teraz w ciążę.. nie pojdę już do niego napewno...ide do swojego byłego lekarza.. z którym mialam problemy zeby sie dostac zawsze... a do tego debila już nie pojdę na pewno .. niewiem czy brać tę luteinę? co mówicie? mój narzeczony mówi żebym brała... chcę się wstrzymać do jutra.. ale jeśli nie zabiorę i zaszkodzę maleństwu jeśli to ciąża i te plamienia.. niewiem co robić.. pomóżcie mi KOCHANE KOBIETY :(

Gość Ann1989
jestem z GOSTYNIA (wielkopolskie)

Gość Ann1989
chciałam jeszcze dodać.. że cykle mam bardzo nie regularne.. :(

HEJ KOCHANE. DZIS MÓJ DZIEN - starsza o kolejny roczek- JUPIIIII. aNN - MIAŁAS ZMIENIĆ LEKARZA. NIE TRZYMAJ SIĘ JEDNEGO SZCZEGOLNIE TAKIEGO KTÓRY nie za bardzo wie co i jak.

ann dziś będziesz mieć wyniki z bety. beta nigdy nie kłamie;) także, dziś będziesz wiedziała na czym stoisz, a luteinę bierz ona Ci nie zaszkodzi na pewno, a może pomóc.

100 Lat eni DDDD dziewczyny..podkradłam ten link z tematu czerwiec 2011 i zrobiłam wyliczenie, mi wyszła dziewczynka:dddddddddddddddddddd I CHCE WAM POWIEDZIEĆ, ŻE PYTAŁAM WŁAŚNIE 2 OSOBY, KTÓRE ZNAJĄ płeć i każdej się zgadzało http://familie.pl/Ciaza/Przewodnik/flicka-ell er-pojke.php?year=1984%20&month=10&day=19&oval_year=2010&ova l_month=10&oval_day=06&su%20bmitshockblicz miałam napisać to tu, nie wiem co mi się pochrzaniło, że wkleiłam to w tym drugim temacie:D

Weszlam na strone www.noworodek.pl po lewej stronie klikasz na kalkulatory , wybierasz chlopiec czy dziewczynka , nie trzeba odpowiadac na wszystkie pytania np ksztalt brzucha mi jeszcze nie rosnie. Wyszlo mi na 80% chlopiec na 20% dziewczynka:) Z obserwacji wlasnych zauwazylam ze kolezanki ktore spodziewaly sie dziewczynek wszystkie mialy bole piersi lub powiekszaly sie, przy chlopakach raczej nie, moze cos w tym jest.

Eni sto lat :) Penelopka super ta stronka :) Mi wyszla dziewczynka :P heheh zobaczymy czy sie sprawdzi.. juz kiedys czytalam na ten temat chinskich kalendarzy... ale czy ja wiem czy to sie sprawdza.. bedziemy mialy okazje ocenic ;) Ann odebralas wynik bety??

ENI- WSZYSTKIEGO CO NAJ... CI ZYCZE :) ja jesli przenosze 3 dni to urodze w swoje urodziny, mam 5 maja, ale bylby prezent :) mi wyszla dziewczynka.

DZIEKUJE WAM ZA ŻYCZENIA -TO MIŁE. No any...byłby super prezent kochana, tylko ja juz mam na 01 maja - bo maluszek szybko rośnie.

HALO, dziewczynki co z wami, ten topik umrze niebawem:P:P ja własnie wróciłam od lekarza, wszystko jest OK:D dalej mam brać duphston w razie czego. założono mi kartę ciąży :) kolejna wizyta 5.11, potem 12.11 , 3d :D

super kochana, ze ok u Ciebie :) ja mam wizyte 4 listopada, bede jezdzila co miesiac. mecza mnie strasznie wieczory, normalnie caly dzien ok, a wieczorem nie do zycia jestem, mdli mnie wymiotuje i nic mi sie nie chce. wlasnie najadlam sie sledzi w sosie pomidorowym, tak mi sie strasznie chcialo :) ann- odezwij sie jak u Ciebie

Witam :) dziewczyny chyba zajete ze tak rzadko pisza.. Ja mam 8listopada wizyte a 29pazdziernika USG :) Super penelopa ze wszystko ok u Ciebie :) oby u Nas wszystkich tak dalej :D aaa co z Eni dzis nie pisze??

a jestem kochanie jestem - bo piszą raz tu raz na tym drugim topiku - i juz nie łapie kto i gdzie. Mam prenatalne 26.10 - ciekawe jak sie to nagra na płytkę.

Gość Aneta88010
Hej dziewczynki Niestety musze was opuścić :( w piatek tzn. 15.10 poroniłam :(:(:( dzidzia nie rozwijała sie tak jak powinna we wtorek na wizycie gin delikatnie powiedział mi juz co moze mnie spotkać, niestety jego przypuszczenia sie spełniły w czwartek zaczełam mocno krwawić a w piatek juz szpital i zabieg, dbajcie proszę o siebie i o swoje małe skarby, bo dziecko to naprawde najwiekszy skarb na swiecie!!!!! nam tym razem sie nie udało ale bedziemy probowac!!!!!!!!!! cały czas i wierze ze bedziemy miec jeszcze sliczna dzidzie, pa trzymajcie sie powodzenia

Gość aga_pelaga
aneta, sciskam Cie mocno... nie wiem co ci napisac, bo chyba slowa i tak nie pomoga :-( trzymaj sie i dbaj rowniez o siebie. Wierze, ze bedzie jeszcze dobrze.