Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penelopa kruz

...:::MAJ 2011 jest już ktoś?:::...

Polecane posty

ja dziewczyny chyba jestem jakas szurnieta, siedze w pracy i zamiast wziac sie za robote to ogladam wozki caly czas :) najchetniej to poszlabym i ubranka juz kupowala :) tez tak macie czy mi sie juz w glowie poprzewracalo?

any.........no to ja też tak mam.............wózki, ubranka..........hihihiihihi.....szok..... jesli chodzi o wózki......to zdecyduje sie na taki jak kiedys z gumowymi kółkami i nie tymi z przodu co sie kreca wokoło...........sa takie ......jakies nowości......... wole klasyke.............

wchłonełam wczoraj draże kokosowe.....................ale mam wyrzuty......................przeciez tak nie wolnoooooooooooooooo....jeśc

draze kokosowe to przy mnie pikus :) slodycze to moja zmora, w pierwszej ciazy jadlam ich naprawde duzi o przytylam 15 kg, teraz staram sie nie jesc zeby tyle nie przytyc, ale nie zawsze wychodzi :)

ja tez juz jak glupia ogladalam wozki i juz sobie nawet upatrzylam jeden.. Wozek mega drogi interes ale w koncu ma sluzyc i nam i dziecku ;) musze tego mocarza wyprobowac, bo lubie bielucha (ale tego bez smaku, ten z ziolami jest ochydny) :D Eni porzuc te wyrzuty :) o jedne draze nie przyjdzie :)

no ja juz mam kilo więcej.........ale to 10 tydz.......więc spoko...........ale uwidocznił mi się celulit.....a mam szczupłe nogi...................porażka......niewiem czy moge smarowac je czymkolwiek.......bo preparaty maja kofeinę i przenikaja do skóry..................czy one nie zaszkodzą........?????????poradżcie

nie wiem jak jest z tymi kremami na celulit, najlepiej zapytac w aptece ja w pierwszej ciazy uniknelam celulitu dzieki bance chinskiej :), potem rekawica drapiaca i balsam nawilzajaco- modelujacy z loreala i oliwka na zmiane i udalo sie

any naprawde....mam taka rekawicę........zaczne chyba to.............racja........masaz drenaz......reczny..............własnie to jest to...........dzieki.........

oj nie wiem, ja nie używam nic, tylko na rozstępy oliwkę taką specjalną, smaruje nią pupę, cyce:P i brzuch- ładnie pachnie :))) ja wózki też oglądam, ale z tego co wiem to ponoć najlepsze są z pompowanymi kółkami?:> z ubezp dostane kasę (mąż jednak się ubezpieczył- nie było karencji:D) + becikowe i dziadkowie na pewno pomogą więc nie będzie tak źle- myślę :P bo podoba mi się wózek za 3 tyś:o mam małe mieszkanko, (2 pok) więc muszę kupić wszystkie sprzęty, które najlepiej składają się w kostkę :P

rekawica swoja droga, ale u mnie najlepsze efekty ENI to banka chinska daje, to takie cudo, ktorym masaz w gabinetach kosztuje kupe kasy, a Ty mozesz kupic to w aptece, zestaw baniek za niewielka cene, posmarowac nogi oliwka i jezdzic po nich tzn ciagnac, fakt troche boli, ale po dwoch tygodniach nie poznasz swoich nog, oczywiscie w ciaze ja brzuch i boczki omijam ale nogi nadal robie, a potem rekawica, i nozki mega jedrne :) a wozek ja bede brala bertini x4 tylko kola wszystkie pompowane albo maxi-cosi mura4 , bo na moje wrtepy nic innego nie zda egzaminu dla pierwszego dziecka mialam bertini x2 i gdyby nie te male kola z przodu nie pompowane to bylby idealny :)

my mamy dom....duzy.............i nawet pokoik pusty stoi..........więc juz od maja.....maluszek go zajmie.............tak wieć wózek moge mieć ..........duzy.......... ale ten komplet to jest ładny................ pompowane koła????....hmmmmmmmmmm

nom pompowane zdecydowanie :) ponoć lepsza amortyzacja wstrząsów dla maluszka, idealny na wertepy, lepszy komfort w prowadzeniu. najważniejsze, żeby koła był duże to też gdzieś słyszałam :) ale specjalistką nie jestem. ewelka pokaż, który model;>

http://allegro.pl/wozek-x-lander-xq-gondola-fotelik-torba-i1252805675.html taki niebieski mi sie bardzo podoba ;) alle nie wiem jaki w koncu wybiore bo inne tez mi sie podobaja.. co do mieszkania, ja mieszkam z mezem w dwupoziomowym mieszkaniu z tesciowa ona ma dol my gore - tylko kuchnia wspolna - u gory mamy dwa pokoje i lazienke i tez za jakis czas trzeba bedzie sie ewakuowac i odstapic pokoj.. no chyba ze bedzie nas stac na kredyt to od razu na swoje :) a poki co konczymy remonty Poslubne ;D

no mi tez sie podoba.....ale dziewczyny czy te kółka wytrzymaja ......tyle spacerów...................gondola , potem spacerowy..............

Penelopa jak sie czujesz?czy oprocz plamienia masz bole podbrzusza?3mam kciuki zeby wszystko bylo dobrze:) Ja juz mam dosc mojej pracy-jak juz wczesniej pisalam opiekuje sie dzieckiem a raczej malym rozpieszczonym diablem.Dzis tez musiala wyprowadzic mnie z rownowagi:( Wiem ze 3latki lubia dac popalic ale nawet jej mama juz nie daje sobie z nia rady.

Penelopa moja kuzynka na poczatku ciazy tez krwawila. Lekarze powiedzieli jej ze ciaza jest zagrozona ze musi dbac o siebie dali jakies tabsy iii wszystko sie unormowalo.. teraz jest juz w 7mcu :) wiec glowa do gory :) Co do tych wozkow, najlepiej zawsze obejrzec w sklepie kilka a potem jesli taniej to zamowic przez internet.. do maja to jeszcze moze jakies nowsze wyprodukuja :))) lece zaraz po wyniki morfologi i siuskow :) a glodna jestem juz znowu :/

ENI mowisz o glukozie?:) ja mam 85,9 a norma u mnie na wyniku miesci sie od 70do105 wiec pewnie wszystko ok :D generalnie nic nie kumam z tych wynikow morfologii itd :O

no eni:P TY lepiej wyluzuj ze słodyczami, bo masz przekroczone o 1 wprawdzie to tylko jeden, ale lepiej mieć wyniki w normie, niż cokolwiek przekroczone, ale to jak rozumiem z krwi wam to wyliczyli,a nie piłyście glukozy???? bo ponoć w ciąży trzeba zrobić takie badanie właśnie na cukrzyce ciążową.

trzeba penelopka, trzeba :) ale ta glukoze to w piatym lub szostym chyba miesiacu robilam z tego co pamietam, okropne to badanie bylo.

TAK KOCHANE WITAM WAS .......JUZ POPOŁUDNIU./....................odnośnie cukru.............tak wiem musze zwolnić ze słodyczami..............ale nie przesadzam z nimi.................a badania na ciążową cukrzyce .........any ma racje to potem sie robi...............zresztą 06-10...........mam kolejną wizyte u gina...........to sie dokłądnie o to zapytam i wam powiem co i jak.................. ale dzis senna jestem........ech