Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fiolcia84

termin czerwiec 2011

Polecane posty

Czesc dziewczyny. jak u Was z objawami? u mnie wszystko ustalo i od kilku dni nie mam mdlosci, bolu glowy i juz piersi nie sa takie nabrzmiale i twarde, troche po bokach bola. a to 10tc i tak sie zastanawiam czy jestem jedyna czy u Was jest podobnie? pozdrawiam

Gość kasiunia
umnie tez 9 tydzien 5 dzien z usg i 10 i 5 dzien od OM ,noipiersi tez juz nie bola tak mocno sa wrazliwei lekko obollae ale bardzo slabo , z mdlosci to dzis tez calkiem wpozadku , szkoda ze wzdecia i zaparcianie ustapily:(

czesc dziewczyny! wy tez macie takie problemy z pamięcią?? dziś położyłam gdzieś komórke i do tej pory nie moge jej znależc!!!

inka linka u mnie podobnie. Objawy troche "odpuscily" i czasami tylko wieczorem po calym dniu brzuch wzdety.

mama z de- nie wiem czy z pamiecia, ale z koncentracja na pewno mam problemy, czasem pytam 2x o to samo, w ktotkim odstepie czasu. a moze sie starzeje?

ja tez z koncentracja bylam na bakier :D nawet czasem mialam trudnosci z mysleniem :D:P co do objawow , mnie piersi troche pobolewaly na poczatku , pozniej odeszly , znowu sie pojawily , teraz znowu nie bola , wymioty tez przeszly no ale nie chwale dnia przed zachodem slonca :) jeszcze moga sie nawrocic tak jak ostatnio mialam , ale zblizamy sie krokami gdzie poprostu odchodza te dolegliwosci typu mdlosci wymioty ale nie cieszmy sie za wczenie :P boze jak ja sie dzis obiadlam :O takiego wilczego apetytu ja w zyciu nie mialam . Wlasnie dlugo nic nie slychac od Olczaka

ja tez z koncentracja bylam na bakier :D nawet czasem mialam trudnosci z mysleniem :D:P co do objawow , mnie piersi troche pobolewaly na poczatku , pozniej odeszly , znowu sie pojawily , teraz znowu nie bola , wymioty tez przeszly no ale nie chwale dnia przed zachodem slonca :) jeszcze moga sie nawrocic tak jak ostatnio mialam , ale zblizamy sie krokami gdzie poprostu odchodza te dolegliwosci typu mdlosci wymioty ale nie cieszmy sie za wczenie :P boze jak ja sie dzis obiadlam :O takiego wilczego apetytu ja w zyciu nie mialam . Wlasnie dlugo nic nie slychac od Olczaka

Oj ja z koncentracją też mam duże problemy. Coś robię,zacznę cos innego i nie pamietałam co robiłam, tak samo pytam dwa razy o to samo... Ale chyba taki nasz urok teraz?

Oja napisałam post i wcięło U mnie deszczowo a pies nawet nie zbiera się by wstać Mnie meczy od wczoraj migrena. Znowu pobolewa mnie gardło Co do pamięci to u mnie słabo miesza mi się zapominam w ogóle czasem nie kojarzę to ciąża na mózg się kładzie;) Co do zwolnienie to mniej więcej wiem co i jak. Mam umowę na stałe a szef ztrudnia 2 osoby. Tacy pracodawcy są najgorsi. Jakie plany na dziś?? Ja mam sprzątanie obiad i tyle bo pogoda z domu mnie nie wypuści, chyba ż po południu muszę skoczyć po oliwkę i jakiśdobry krem na zmarchy na noc

Gość kasiunia
pogoda faktycznie paskudna a musz eisc po zakupy zmała mam nadzieje ze nie bedzie lalo , jeszcze dzis mam tragiczny humor wszystko mnie wkurza

U mnie też zaczęło lać o 3 nad ranem i tak do tej pory. A musze wyskoczyć po pieczywo, marchewkę..A w taką szarugę to nawet mi się ubrać nie chce :-/ Na razie zasiadłam do pracy...

Witam o poranku. U mnie 3 dzien bez wymiotów. Mdli mnie ale na szczescie na tym sie konczy. Wczoraj byłam na zakupach i dopadł mnie taki potworny ból piersi! tragedia. myslalam ze wyjde ze sklepu. Ni to pieczenie ni kłócie...nie wiem co to było :P pisałyscie o kosmetykach-ja musialam zmienic szampon bo po tym sprzed ciazy swedziala mnie glowa.teraz uzywam fructis i jest lepiej. w ogole wlosy mam teraz tragiczne. Na poczatku bardzo wypadały-to scielam. mialam takie do zapiecia stanika, a teraz nawet ramion sie siegaja. bardzo sie przetluszczaja-musze myc codziennie. poza szamponem to dolaczylam tylko oliwke na brzuch. poczatkowo uzywalam bambino-ale zapach zaczal mi przeszkadzac i kupilam sobie na allegro cytrusowa. plany na dzis? hmm sprzatanie, obiad a pozniej moze do mojej mamy sie wybiore na pogaduchy :) na obiadek robie rybe panierowana, surówke z kiszonej kapusty i ziemniaczki ;) malo roboty a jakie dobre jedzonko :P

Martolinko-to dobrze,że już te najgorsze wymioty odeszły. Wydaje mi się,że już u każdej z nas powoli znikają te objawy... Ja mialam taki ból piersi w niedzielę na spacerze, tak bolało,że nie mogłam się skupić na oddychaniu. Mąż nie wiedział co się dzieje... Z resztą ja sama też nie. I tak jak piszesz takie niby kłucie, pieczenie, jakby coś się tam wwiercało...

U mnie najgorzej jest jak biore te durną luteinę pod język, nie cierpię jej!! I ten posmak zostaje mi cały czas w buzi. A mam to brać do 16 t.c.

Gość teścik
agnik też biorę luteinę i na sam smak już mi nie dobrze. ale ja po wzięciu tej tabletki odczekam z minutę lub dwie i zagryzam albo małą kanapka albo czymś słodkim ,wtedy nie jest tak wstrętna.ja biorę od 4 października i mam nadzieję że na najbliższej wizycie powie lekarz że wystarczy

Ja brałam przed ciążą ladnych kilka cykli, teraz 2 razy po dwie tabletki... Lekarka co prawda dala mi do wyboru jeszcze tę dopochwową,ale to jest w ogóle masakra :-(

Gość mloda zonka
Witam czerwcówki! Z radością pragnę do was dołączyć :D Termin porodu mam na 1 czerwiec 2011 :) Z powodu, iż pierwszą ciążę przechodziłam nienajlepiej,to na ową bardzo uważam. Od początku siedzę w domu i się oszczędzam. Wszystko dla dzidziusia. Pozdrawiam.

agnik przynajmniej smaku nie czujesz ;) młoda żonka to masz termin na ten sam dzien co ja :) witamy w naszym gronie ;)

Własnie zerknęłam na Twoj suwaczek Martolinka i nie wiem czy to u Ciebie jest coś nie tak ,czy u mnie. Ja mam termin na 3.06. i wychodzi mi ,że to 10 t. i 6 d. a u Ciebie dokladnie 2 tygodnie do przodu...

Ja miałam 25.08, tylko że ja mam bardzo nie regularne cykle... I jeśli pattrzeć na datę poczęcia to u mnie to powinien być dopiero 9. tydzień,a wedlug USG i mojej lekarki to końcówka 11... Zgłupialam...

hej co do terminow ja OM mialam 29.08, ale wg usg poczecie bylo ok 23.09, to dopiero rozbieznosc :P prawie 2 tygodnie. brrr u mnie tez brzydko :(