Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DJB0B0

Poznalem super dziewczyne jednak jest problem nie jest dziewica

Polecane posty

Gość DJB0B0

nie jest piekna ale ma w sobie to cos. chyba sie Zakochalem. Niestety przyznala sie ze mial ją juz inny mezczyzna.

Szkoda, że tak do tego podchodzisz. Trudno. Jak ci to tak przeszkadza, to szukaj wśród dziewic a tą zakszufladkuj do tych złych, nieodpowiednich i co tam jeszcze ci odpowiada.

Gość f.......
a ile ma lat?

Gość DJB0B0
A kto tak nie podchodzi. kto zechce miec uzywana dziewczyne bo nie pewny siebie facet

Gość teneryfaaa1
idź się leczyć, przez takich nieudaczników jak ty to forum staje się jakąś przystanią dla sfrustrowanych fajtłap :O

no właśnie pewny siebie facet patrzy co dziewczyna ma w głowie, a niepewny porównuje się do cudzych doświadczeń

skoro to dla Ciebie takie ważne żeby dziewczyna była dziewicą to sobie ją odpuść a może podejdź do sprawy tak że przeszłość się nie liczy ....wiesz dziewczyny zazwyczaj idą do łóżka pierwszy raz z facetem który dla nich dużo znaczy ....a nikt z nas nie potrafi przewidzieć przyszłości ....może liczyła na długoletni związek a facet ją zwyczajnie wykorzystał ?

Gość DJB0B0
Ona ma 26 lat i miala juz 2 facetow, to bardzo duzo

pewnie sam jestes zajechany a szukasz czystej dziewczyny, jakie ona bedzie miala z tego korzysci ?

Gość DJB0B0
LOL co to za wytlumaczenie... tylko frajer bedzie 3ci w kolejce, ja mierze wysoko

no to faktycznie bardzo duzo, powiedzialabym nawet ze w kurwę :D:D:D

a Ty miałeś przed jej poznaniem inne kobiety ?....jeśli tak to nie masz prawa wymagać od poznanych dziewczyn dziewictwa jeszcze jak mają 26 lat chyba Ci się coś w głowie poprzestawiało

Mysle ze to prowo:) A jesli nie to facet musi byc idiota, i lepiej dla tej dziewczyny niech da jej spokoj:)

Gość DJB0B0
No to Krokodylka, gratuluje, nie szanujesz sie dziewczyno ja chce porzadna dziewczyne, nie taka szmate dla kazdego

tylko frajer bedzie 3ci w kolejce, ja mierze wysoko: szkoda tylko że masz zryty beret :D ale z papą pod czaszką też sie da żyć :D

Gość teneryfaaa1
że też takie tematy zawsze cieszą się największym powodzeniem :O też myślę że to prowo

Mysle ze to prowo" obstawiam raczej że to jakiś koniobijca , który laski zna tylko z Red Tuba :P

Gość DJB0B0
Ja mam 27 lat mam wyksztalcenie dobrze zarabiam pochodze z dobrej rodziny, normalne ze chce porzadna dziewczyna PS z waszych reakcji widze ze takie nie jestescie, to smutne

normalne ze chce porzadna dziewczyna" co to znaczy porządna dla ciebie?

Pochodze z dobrej rodziny zarabiam itp.. cieszymy sie bardzo:) i bedziesz cieszyl sie tym sam do smierci. Bo z takim podejsciem to panny nie znajdziesz nigdy bo dziewczyny w tym wieku zazwyczaj juz mialy jakies zwiazki, nie kazdego zycie erotyczne do walenie konia przez ekranem:) Pozadna panna nie musi byc dziewica! Moze byc pozadna nawet jak miala kilku partnerow, moze miala np 5 zwiazkow rocznych i spala z 5oma facetami ktorych kochala itd.. nie znaczy ze jest ku... ktora sypiala z kim popadnie na pierwszej randce..zalosny jestes

Gość DJB0B0
Dla mnie porzadna to taka, ktora nie miala wczesniej faceta ALBO w drodze wyjatku, jesli miala MAX 1 faceta, z ktorym przespala sie po slubie a potem on to wszystko zniszczyl

Gość małablądi
wiesz mało już takich facetów na swiecie jak ty ktos kiedyś wygra los na loterii mając ciebie

Gość DJB0B0
malabladi wiem, dzieki:)🌻