Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem porządnym facetem

Dziewczyna z jednym zrywa i zaraz idzie z następnym do łóżka

Polecane posty

Gość Jgmp.
A przestańcie.to tylko mała błona i to nie zawsze

Gość szanowac sie kobiety!
a nie dajecie sobie obcym do tylka wkladac!

"zomek Porzadny facet - obudz sie !!! O to wlasnie chodzi ze kobiety to nie "anioły i księżniczki" tylko takie same kawalki mięsa jak my. Ze bywa ze mają brudne nogi, puszczają bąki i. t. d. Miales kiedys w reku czerwoną podpaskę ? Podejrzewam ze bys sie wyrzygal. A naszych aniolom przeciez sie to przytrafia i to jest normalne." :D:D:D Dobre!! Uśmiałam się ;) Tylko oprócz tego my jako te "kawałki mięsa tak jak i WY" tak samo jak i WY mamy uczucia, wiemy, co to pożądanie - jesteśmy po prostu ludźmi :D Którzy mają jedno życie! To za mało, żeby się ciągle zastanawiać, co wypada, a co nie... Bo ludzie będą gadać... Żyjcie i dajcie żyć innym i nie zaglądajcie sobie pod kołdry :P A szacunek do siebie to nie wstrzemięźliwość płciowa tylko samoświadomość i robienie tylko tego, na co jesteśmy gotowi i czego pragniemy! Oczywiście z zachowaniem odpowiedzialności...

Gość Blondina z OLomdina
Dla porządnego mężczzyny żenic się nie opłaca! lepiej niech se piwko walnioe, pizę zje i pogra na plejstejszyn czy iksboksie lub PISI!

Pań, którym zdarzył się przygodny seks nie szukam

Poza tym związki dziewczyn, które dziewicami nie są z prawiczkami raczej rzadko są udane

Gość hrabina to bmb
bardzo mily blondyn czyli stary zboczeniec co zamiast wnuki bawic pisze tu swoje swinstwa. spadaj do wnukow dziadku

Gość hrabina jestes shemale

Gość to trzep konia dalej

Gość weqwewe
goń sie frajerze. my jesteśmy porządne to wy jeste scie kurwiszcza :P

Faceci są porządniejsi od kobiet dzisiaj

Gość mala czarna jest madra
tylko wrazliwa

Gość Bebabą
Prawiczkom się w dupach poprzewracało z braku seksu;D

Gość Bebabą
Prawiczkom się w dupach poprzewracało z braku seksu;D

Gość Bebabą
Pozatym faceci nie są porządniejsi tylko coraz gorsi bo zobaczyli,że kobiety lubią seks i starają się prześcignąć je boż to przecież hańba: żeby kobieta miała większe doświadczenie !:D .a was prawiczków to wkurza bo nie możecie się przyporządkowac do żadnej z tych grup.czujecie się jak kastraci i to was uderza w wasze męskie ego :D ;D

Gość Bebabą
Pozatym faceci nie są porządniejsi tylko coraz gorsi bo zobaczyli,że kobiety lubią seks i starają się prześcignąć je boż to przecież hańba: żeby kobieta miała większe doświadczenie !:D .a was prawiczków to wkurza bo nie możecie się przyporządkowac do żadnej z tych grup.czujecie się jak kastraci i to was uderza w wasze męskie ego :D ;D

Gość nie wymydli ale wybrudzi
a ty husky jak widac niezle pewnie szalalas

jak sie wybrudzi to sie umyje :o chyba, ze z syfiarami sypiasz.

Gość nie wymydli ale wybrudzi
prawiczek ma prawo dziewicy szukac albo kobiety co nie uprawiala seksu bez milosci

Gość ale do agencji sie nadajecie

Gość to brak zasad

Gość zomek
Szukac moze kazdy czego tylko zechce ale ja sugerowalbym szukanie na poczatek rozumu. To sie oplaca na dluzsza mete. Salemkaaa: Dzieki. My chyba bysmy sie dogadali choc nie jestesmy dziewicami. Milego wieczoru.

Gość shazz
jak chcemy z seksem czekać - źle (zimne, cnotki itd.), jak mamy kilku partnerów - źle (puszczalskie, szmaty itd.), masakra jakaś :( z moich obserwacji wynika, że jest dużo więcej porządnych kobiet niż porządnych mężczyzn. osobiście nie spotkałam ani jednego, który nie pchałby się z łapami po kilku spotkaniach, choć wszyscy twierdzili zgodnie, że są bardzo porządni i szanują kobiety, bla bla bla. ciężko jest kogoś rozgryźć po paru spotkaniach, więc moje pytanie brzmi - czemu wszystko skupiać się musi wokół seksu??? czy nie można po prostu pozwolić sprawom toczyć się naturalnym torem, zamiast kminić oboje, czy on/ona już chce iść do tego łóżka, czy można jeszcze poczekać. dla mnie porządny facet to taki, na którym mogę polegać, który jest zaradny, można z nim na większość tematów porozmawiać, spędzić miło i konstruktywnie czas, ale takich chyba nie ma

Gość do shazz
ale zrozum, ze prawiczka moze bolec kilku partnerow