Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bertnard Laudater

Czy może być coś bardziej idiotycznego niż związek z grubą dziewczyną ?

Polecane posty

Gość Bertnard Laudater

Moim zdaniem trzeba być niespełna rozumu by związać się z GRUBĄ dziewczyną. GRUBA to śmieć. Nie potrafiła o siebie zadbać to ma zadbać w przyszłości o wasze dzieci ? Po co komuś wszystkowpieerddalająca świnia ubrana w ubrania dla ludzi ? Chcesz czuć non stop zapach potu ( cielsko waży to i świnia się poci ) ? Po świecie chodzi tyle szczupłych zadbanych dziewczyn, po co komu takie gówno ? A do tych co są w związku z TUCZNIKIEM - LECZCIE SIĘ PSYCHOLE :-o

A co, miałaś na oku kolesia i wybrał tęższą? Czy jesteś z organizacji ochotniczej zwalczającej w naszym kraju otyłość?

Gość czy może być coś bardziej
idiotycznego ??? Oczywiście !!! Tworzenie idiotycznych topiców.

Gość plunka
chyba lepiej uz z gruba niz z ordynarnym chamem

zbawicieli świata nigdzie nie brakuje, ale w tym przypadku chyba raczej autor(ka) pewnie się nudzi w pracy, a na ambitniejszy temat pomysłu brak

Gość Bertnard Laudater
Cham ? Bo wymiotuje na widok spasłej świni ? Widze, że to forum schodzi na psy :-o Jak nie masz GRUBEJ dziewczyny to jesteś niepoprawny politycznie :-o A prawdziwy mężczyzna z klasą nie patrzy na wygląd :-p Głupie tłuste spocone hipokrytki :-o

Gość plunka
szesc kaloryferow na ciele a w mozgu ubytki

Gość grube to świnie
i gówna

śmieszą mnie tego typu tematy i tego typu ludzie, niestety wyglądu się nie wybiera i zazwyczaj takie osoby wiele by dały by lepiej wyglądać ..Zakładasz taki temat, a moze pokażesz nam jak wyglądasz?

Gość Bertnard Laudater
Dlaczego od razu mówisz o kaloryferze ? Czy na świecie są tylko TŁUSTE ŚWINIE i wychudzone kaloryfery ? A może coś pomiędzy ???? Żal mi cie kaszalocie ale nie będę się zniżał do twojego poziomu :-o A pokazywać się nie mam zamiaru. Nie jestem Adonisem, ale nie jestem pasztetem w przypadku do SŁONIC XXL :-p

Wyrabiasz sobie pogląd na życie wyłącznie na podstawie kafeterii? To wtedy radzę koniecznie popracować nad staranniejszym doborem tematów będących źródłem tych Twoich poglądów.

Gość wyrocznia z opoczna
Autorze tematu- prawda jest taka że nieważne gruby człowiek, czy chudy i tak każdy umrze i za 100 lat ostanie się z niego kupka kości pod ziemią, bądź garstka prochu w przypadku kremacji. Nie ma żadnej roznicy miedzy grubasami i chudzielcami i nie ma się o co gorączkować.

Gość plunka
Tolerancyjny, poprawny politycznie pozna pania pomiedzy ... poziomem wlasciwym a najwlasciwszym ... bo od schylania plecy bola

Gość jest coś gorszego
niż związek z grubą, jest związek z IMBECYLEM, takim jak tu ten autor.

Gość plunka
Bertnard - glowa do gory. A milosc slepa jest. Zakochasz sie w grubej i zmienisz swoje poglady.

Gość Bertnard Laudater
Dokładnie !! Za ...dziesiąt lat każdy z nas będzie prochem. Ale jak do wyboru mam atrakcyjną szczuplutką dziewczynę na widok której krew spływa mi w dolne części ciała i po drugiej stronie spoconego śmierdzącego wieloryba na widok którego wymiotuję to chyba wiadomo kogo wybiorę ? Czy wy wolicie całe życie taplać się w gównie czy pływać w czystym basenie ? Nie bądźcie hipokrytkami większymi jak jesteście🖐️

Gość plunka
Zdajesz sobie sprawe jak czesto filtrujemy basen by byl czysty?

Gość plunka
a poza tym mama nie mowila ze charakter sie liczy. Chuda dzisiaj a jutro moze byc inne.

Gość plunka
ksiazke nie oceniamy po okladce. Kilka zyciowych lekcji trzeba jeszcze nadrobic.

Gość Bertnard Laudater
DLACZEGO TAK BRONICIE TE TŁUSTE ŚWINIE ? Śladowa ilość z nich jest chora, reszta jest zwyczajnie wiecznie głodna i żre. Jak można podniecać się kimś, kto tak wpierdala ? Jak można interesować się kimś kto zachowuje się irracjonalnie ? Czy kręcą was alkoholicy ? Albo narkomani ? To dlaczego dziwicie się, że żaden normalny facet nie chce GRUBEJ ????

Gość wyrocznia z opoczna
Wybieraj kogo chcesz, Twój gust, Twoje prawo. Ale powtarzam raz jeszcze: z punktu widzenia kosmosu, gruba i chuda jest tym samym- nic nieznaczącą garstką prochu. Gdyby było tak że CHUDY NIGDY NIE UMRZE, a gruby tak, wtedy logicznym byłoby twierdzić że chudzi są lepsi i bardziej wartościowi, a tak to nie ma różnicy.

Gość dokladnie tak jak pisze ktos
Bylam bardzo szczupla cale zycie, ale zachorowalam i juz nie jestem. Nadal jem niewiele, ale schudnac nie moge :( Na szczescie moj partner nie jest takim kretynem jak autor.

Gość plunka
dla odbicia pileczki. Pa!

bo te spasione świnie tak jak mówisz ty tym swoim językiem ...tez maja serce

Normalny to kwestia względna:) ja jestem szczupła, ale mam przyjaciółkę, która jest otyła i co- na brak powodzenia narzekać nie może! Czyli, że ma do czynienia z nienormalnymi facetami wg Ciebie???:)

Gość dokladnie tak jak pisze ktos
No wlasnie, smieszne jest to, ze powodzenie jakie mialam kiedy bylam chudsza nie zmniejszylo sie.

Gość normalna kobita
Życzę Ci autorze/autorko problemów z hormonami i w efekcie MEGA-WAGI. Pozdrawiam cie przyszły grubasie!

Gość ALEZ OCZYWIŚCIE ZE MOŻE
TO ZWIĄZEK Z BIEDNYM MĘZCZYZNĄ OBDARZONYM MAŁYM PRZYRODZENIEM :p

Gość poradca
Mysle, ze gdyby autor napisal to samo, ale innym stylem, bez tego jadu, agresji nie spotkalby sie az z taka krytyka. To oczywiste, ze wolimy ludzi przyjemniejszych dla oka i takich, ktorzy o siebie dbaja. I to nie znaczy, ze od razu iloraz inteligencji liczy sie mniej.

Gość lublin23
są grube i grube............. są grube chore są grube z powodu jakieś traumy są grube z powodu nerwicy są grube które same z powodu żarłoczności i lenistwa się do tego stanu doprowadziły i te powinna dotykać krytyka