Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieski kwiat.

Zia86 serio bedziesz miec 4 sukienki na wesele????

Polecane posty

Gość Kollakky
Fajnie, jak poprawiny są z pomysłem, a nie tylko przedłuzeniem poprzedniej potańcówy :) Ja niestety nie będę mieć poprawin, ale podobałoby mi się np. wystylizowanie poprawin na bal z jakiejś określonej epoki. Możnaby np. nawiązać kontakt z wypożyczalnia kostiumów i goście mogliby się nietypowo pobawić :) Ale niestety, nie mogę tak... A macie jakieś fajne pomysły na urozmaicenie przyjęcia weselnego? :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaah
ciekawe skas kase na to macie? rodzice pewnie

Gość na pewno aaa99
No na pewno. Jakm samemu się płaci za wesele, to się tak nie szaleje :D Pozrówka! :)

No naprawdę wpiszę sobie to do stopki. ;) Po raz setny powtarzam, że sami finansujemy sobie całe wesele.A szalejemy tak, bo to dla nas przepiękny dzień i nasze marzenie. :)

Gość sciermniaszzzzzzz
kogo w takim wieku stac na wesele?

No są ludzie których stać. :) My już mamy trochę lat. Poza tym pomógł nam pewien zbieg okoliczności i dostaliśmy nieplanowany zastrzyk gotówki.

Gość cookies in the kitchen
zia, ile masz lat? i czym się zajmujesz?

Gość Aniiikass
My też sami sobie finansujemy -mamy po 30 lat. :) Wesele to piękny dzień, każdy chce, aby było niepowtarzalne i piękne.

Gość cookies in the kitchen
to skąd masz tyle pieniedzy? musisz mieć jakąś świetną pracę, ale nie chce mi się wierzyć, że na studiach można tyle zarabiac :O sama studiuję i ledwo wiążę koniez z końcem, pracuje za marny grosz w kinie, gdyby nie pomoc rodzicow, to bym umarła z głodu chyba :O

Gość sciermniaszzzzzzz
jasne i ze stypendium finansujeszpewnie:D zbieg okolicznosci nazywa sie prezent od rodzicow:P

Prezent od rodziców to bym powiedziała, że od rodziców kasę dostaliśmy. Po prostu dostaliśmy pewien zastrzyk gotówki, dobrze zainwestowaliśmy i mamy trochę na początek.

A tak naprawdę czy to ważne skąd? Z legalnego źródła, nie ukradliśmy. ;)

Gość sciermniaszzzzzzz
:D

Gość ta zazdrosc polaczków jest
żałosna :o chuj was to obchodzi skąd ma kasę? Zia nie tłumacz się prostakom ;)

Gość rallk
Zazdrośnice jedne, a co Wam do tego skąd Zia86 ma pieniądze? Ma to organizuje sobie jak chce -jej sprawa. Czy Wam ktoś do portwela zagląda ???

Gość rozganna
taaaa... Zia86 da link, potem się nasłucha Waszych "coooo??? takie brzydkie suknienki???" Zia86, niczym się nie przejmuj, zawsze się znajdą jakieś zazdrosne małolaty :)

Jeszcze nie jestem do końca pewna jakie będą konkretne modele. Wiem tylko, że pierwsza będzie bardziej rozłożysta na dole, delikatna taka fruwająca a druga bardzo prosta, lejąca się. Na drugi dzień będzie stylizowana na lata '50 na kolorowej halce.

Gość masiaaaaaaaa
nie wiem kim jest ta cala Zia86 ani czemu kwestia ilosc jej sukienek wzbudza emocje. moze powtorze po raz kolejny - wesele jest dla mlodych i jak maja ochote to i niech sie za kaczora donalda przebieraja albo zmieniaja sukienki co godzine. co komu do tego?! dziewczyna ma taka fantazje i dobrze.

Gość zonka 79
Zia ze ,ze tak planujesz troszke wesele jak ja swoje planowalam, ze szczegolami:)Moje bylo juz prawie 3 miesiace temu w lipcu i chcialabym jeszcze raz!Wszystko super sie udalo:)

Gość zonka 79
Nasze poprawiny to bylo jak drugie wesele....gosci do domu nie moglam porozganiac:)tak sie wszystkim podobalo:)Tez mielismy fajerwerki i inne atrakcje wszyscy potem dziekowali:)

Gość srytytytyty
tak dziekowali az sie posrali

Gość Paula Stander
W końcu zadecydowałam i idę w krótkiej :)

Gość karolajna 109
Gdzies ktos pisal ze facet zia dostal duzy spadek..

Gość ach taak
czyli wszystko jasne! i ona jego majątek chce przepieprzyć na kolorowe babeczki motylki wysadzane svarowskim, co za podła, cyniczna żmija :(

Gość kopaswdupas
Zia86 jestes pojebana wiesz o tym ?;D :D ale mnie smiesza takie historyjki ... widzialam tuataj gdzies podobno Twoje zdjecie jesli to naprawde Ty to jestes tak brzydka ze cale to wesele te Twoje sukienki , motylki , fajerwerki tego nie zrekompensują hah :D

Gość aj tam aj tam olaboga
poprawin nie bedzie, 4 sukieniek tez nie :P a spadek dostal Mikolaj po Babci, a teraz Zia go przepieprza na swoje glupoty