Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otwieram wino

otwieram wino - kto dolaczy?

Polecane posty

Gość wolę Klenczona
w tej wersji, chociaż wspomnianej przez Ciebie wersji nie słyszałam, ale nie wyobrażam sobie, że ktoś może to lepiej od Klenczona zaśpiewać ...

Gość ja się bym przyłaczyła
macie tekst jest dołujący :( Gdy kiedyś znów zawołam Cię, Zawołam Cię z daleka - Odpowie mi gasnący dzień, Że dawno już nie czekasz. Gdy w oczach Twych ogniki gwiazd Znów będę chciał zobaczyć - Przypomni mi przelotny wiatr, Że inny już w nie patrzy ... Gdy któryś list zatrzymam, by Nie wysłać go na próżno - O wszystkim znów zapomnisz i Powrócisz ... lecz za późno ... /bis

Gość o jesieni też piękna
:)

mówisz i masz Latawce z moich stron - w obłoku biały ślad Lubiłem kiedyś patrzeć, jak rozcinały wiatr. Dziś w dużym mieście sam - nie lekko wejść na szczyt, Gdzieś w dole nocny koncert gram, synkom ostry rytm. Śnię i wracam tam, skąd przyszedłem tu, Niosę wody dzban, płynę jachtem chmur. Ważę w dłoni dni, szukam chwil i miejsc I już łatwiej mi serce dalej nieść. Latawce z moich stron - jaskółek biel i czerń Myślami dzisiaj ścigam je, rzucam w nieba sień. Prowadzę je pod wiatr, wśród asfaltowych łąk, To przecież teraz już mój świat, nie odejdę stąd. Śnię i wracam tam, skąd przyszedłem tu, Niosę wody dzban, płynę jachtem chmur. Ważę w dłoni dni, szukam chwil i miejsc I już łatwiej mi serce dalej nieść. Prowadzę je pod wiatr, wśród asfaltowych łąk, To przecież teraz już mój świat, nie odejdę stąd

może ktoś skoczy po kolejne wino bo coś humoru dalej nie mamy

dobra idę sama ale poczęstuję tylko "to ja się też przyłącze" a reszta dla mnie mimo złego nastroju życzę dobrej nocki

Gość dobrej nocy
🖐️ :)

Gość aha i achh
daj troche wina łączami, ja wyślę whisky :( idę spac już, wolę jednak wersje Big Daya, jest ostrzejsza, taka szybsza, do mnie bardziej przemawia i bardziej mnie dołuje. Tamta Klenczona taka usypiajaca słodka jest, a tu słychać emocje straszne w głosie. 🖐️

Gość to ja sie tez przylacze
dzieki :) ja tez ide spac, moze mi troche przejdzie do jutra... autorze zycze wszystkiego naj, obojetnie czy bedziesz chcial o niej tylko zapomniec czy ciagle powalczysz, bylebys tylko odnalazl spokoj

Gdziekolwiek będziesz, cokolwiek się stanie, Będą miejsca w książkach i miejsca przy stole. Kasztan kiedy kwitnie lub owoc otwiera Będą drzewa, ulice, ktoś nagle zawoła. Ktoś do drzwi zapuka, pamięć przyniesie Z kwiatem, z godziną, z kolorem. Gdziekolwiek będziesz, cokolwiek się stanie. Gdziekolwiek będziesz... Gdziekolwiek będziesz, cokolwiek się stanie, a to znacie? Będą miejsca w książkach i miejsca prz stole. Kasztan kiedy kwitnie lub owoc otwiera Będą drzewa, ulice, ktoś nagle zawoła. Wciąż będzie początek, bo wszędzie są mosty Prawdziwe jest powietrze, ode mnie do ciebie, Gdziekolwiek będę, cokolwiek się stanie. Gdziekolwiek będę... Gdziekolwiek będziesz, cokolwiek się stanie, Będą miejsca w książkach i miejsca przy stole. Kasztan kiedy kwitnie lub owoc otwiera Będą drzewa, ulice, ktoś nagle zawoła. Ktoś do drzwi zapuka, pamięć przyniesie Z kwiatem, z godziną, z kolorem. Gdziekolwiek będziesz, cokolwiek się stanie. Gdziekolwiek będziesz...

Gość dla chcących się zdołować
polecam: King Crimson Epitaph oraz Pink Floyd - High Hopes oraz Dave Gahan - Nostalgia

Gość to znane i sprawdzone
;)