Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaadetriona

Oceńcie poród w skali bólu od 1 do 10

Polecane posty

Gość kaaadetriona

Jak wyżej

Gość zdecydowanie 10

Gość nanannananana
jak dla mnie bul zęba był gorszy , 8

Gość jak dla mnie nie bylo
najgorzej pol na pol czyli 5

Gość ja bym brała pierwszą
40! :D

Gość moj pomiedzy
5 a 6

Gość lauretta
Poród 10 masaż szyjki 100:o

Gość u mnie
pierwszy 7, drugi 8

Gość nic ci to nie da
nawet jak ktos napisze 10 czy 2. po pierwsze kazda odczuwa inaczej, po drugie jest to tak specyficzny rodzaj bolu, nieporownywalny z innym, a juz na pewno nie z bolem zeba... jezeli masz bolesne miesiaczki i az pobolewa cie wtedy krocze, to to jest wlasnie cos takiego (mowa o bolach partych) tylko mocniej :-O jezeli jestes w ciazy i boisz sie porodu, nie panikuj... wez zzo i do przodu!

Gość mamamazzzaammmaaa,z
w skali 1-10 daje 7 punktów. Nie było tak tragicznie. Spodziewałam się gorszego bólu ;) :)

1 porod (ze wspomagaczami-oksytocyna, masaze szyjki itp) - 10 2 porod (calkowicie naturalny) - 2 (stanowczo gorsze bylo leczenie zeba)

Gość 100/100
nie spodziewałam się tak długiego i bolesnego porodu. kurva mać, pierwszy i ostatni raz. w ogóle kto to wymyślił?:P

ja dam 3...dla mnie poród to był pikuś...wolę poród niż migrenę:o to jest dopiero masakra:o przy migrenie wymiotuję z bólu:o

Mój pierwszy poród trawał 12 godzin i był potworny... trwał i trwał i nie było końca Drugi trwał 9 godzin i był jeszcze gorszy dlatego że mialam przecudowną położną! Chyba lepsza taka ZMORA przynajmniej liczysz sama na siebie Oceniam 1 poród 9 2 poród 10

Gość sajgon i wiadro miedzy nogami
100

Gość pisze tutaj
bo wiem, ze siedza tu same matki, czyli macie juz jakies doswiadczenie. moj problem polega na tym, ze boje sie, ze nie doroslam do roli matki. mam 26 lat, stalego partnera, piekny dom, prace , auto, nie brak nam niczego. I w koncu przyszla tez mysl o dziecku, ale nie jako dodatku do calosci. poprostu chcielismy moc dziecku najpierw zapewnic byt. Z tym, ze naszly mnie teraz watpliwosci. Odstawilismy wszelka antykoncepcje, ale pozostawiamy to lsowi, na zasadzie- jesli natura bedzie chciala, to zostaniemy rodzicami. bez stresu, bez specjalnych staran. z tym, ze ja sie bardz boje.....jak to bylo u was?bylyscie gotowe na malenstwo?czy to sie czuje, ze to ten moment???prosze o szczere odpowiedzi....

pierwszy porod 6 (maly mial 36cm odwodu glowki) najgorsze badanie szyjki i zszywanie krocza drugi przekonamy sie w listopadzie:) ja tez wole rodzic niz miec cos robione przy zebach, i tez tak jak campari wymiotuje jak mam migrene ,przed porodem mialam strasznie bolesne miesiaczkki wiec o bolu wiem duzo a porod myslalam ze bedzie gorszy

Gość do majoweczki
nie w temacie... musze skomentowac.. jak mozna dac dzieciom na imie Marika i Nicole?? :O:O ta z "xawierkiem" tez dobra :D:D