Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna1509

samotna w ten ponury wieczór... :(

Polecane posty

Gość samotna1509

siedzę sama w pustym ciemnym domu . i jest mi tak cholernie źle :( czy ktoś jeszcze jest w takiej sytuacji czy tylko ja jestem taka beznadziejna? piszcie...

Gość Druga samotna
Masz ten sam problem co ja. A tak się przed chwilą użalałam na swój los. Nie mam chłopaka i ani 1 koleżanki. Już tego nie wytrzymuję.

Gość saaamam mmama
Ja tez siedze sama.Corcia spi.Nie mam faceta.Poznalam kogos osattnio bylo 1 spotkanie ale chyba nic ztego.Owszem rozmawialismy o kolejnym spotkaniu ale dzis piatek i cisza. Chyba nie ma ochoty na dlasza znajomosc. Czeka mnie smotna jesie i zima.wIECZRY SA NAJGORSZE.Az sie plakac mi cche.Mam 26 lat. I mieszkamy sameee.

wcale ni musi byc ponury.Zrob sobie pachnaca kapiel, zapal swieczki , wez ulubna ksiazke do reki. Tysiace ludzi jest samymi w domu :-D

Gość hhhdfdhhghg
wcale ni musi byc ponury.Zrob sobie pachnaca kapiel, zapal swieczki , wez ulubna ksiazke do reki. Tysiace ludzi jest samymi w domu Ja akurat już to zrobiłam i dalej mi ciężko. To mi nie da miłości a ja tego chcę.

Gość saaamam mmama
Ale ilez mozna.Ja wlasnie zrobilam sobie kapiel. bylo super ale wracam do pustego lozka.Coraz bardziej zaczyna mi brakowac faceta.Nie wsomne oo seksie. Jak tak dalej pojdzie to moge nazywac sie dziewica.

Gość Druga samotna
A ja chciałabym wyjść za mąż albo przynajmniej mieć 1 koleżankę ale nie mam.

Gość to idx na czat erotyczny
bedziesz miała co robić

Gość Druga samotna
Mam taką sytuację od paru lat i coraz bardziej mnie to dobija.

milosc przychodzi czesto z zaskoczenia.By ja nie przegapic ,trzeba sie otworzyc na nia. Na poczatek moze poztywne mysli i usmiech na buzi?

Gość Druga samotna
A czy uśmiech na buzi pomoże mi jeśli mnie z danym facetem zupełnie nic nie łączy? Ja jeszcze nie poznałam swojej drugiej połówki. Martwie się że będę sama do konca życia bo mam już swoje lata.

Gość motylek78789
witam w klubie samotnych w tej ponury wieczór:(

Gość Druga samotna
Żeby mnie jeszcze ktoś zrozumiał. Jeśli nie facet to jakaś koleżanka. Ale dziewczyny się nie chca ze mną zadawać. Mam dość tego narzucania sie im wzamian za ich obojętnosć. Skonczyłam z tym.

usmiech pomaga na wszystko i wszystkim.Smutaskom zyje sie gorzej i od smutskow trzyma sie z daleka. Klucz do sukcsu. Zamiast sie zamartwiac i lekac o samotnosc,rozejrzyjcie sie wokol. Moze nie zauwazacie fajnych mezczyzn chocby np. sasiada, ktorego mijacie codzinnie we windzie :-P

Gość samotna1509
nie wiem co jest ze mną nie tak , że jak mam okazję na związek, to zawsze zrobię coś głupiego i tracę tą szansę bezpowrotnie ;( jakiś czas temu miałam spotkać się z moim kolegą. do tej pory widywaliśmy się tylko w towarzystwie wspólnych znajomych. a to spotkanie miało być sam na sam. może teraz leżałabym w łóżku obok niego ... a ja jak zwykle wszystko spieprzyłam, bo w ostatniej chwili powiedzialam że nie moge sie z nim spotkać. nie wiem dlaczego to zrobiłam :( i nie mogę sobie tego wybaczyć ;(

Gość samotna1509
i jeszcze moja przyjaciółka wyjeżdża na długo i zostałam całkiem sama :(

Gość Druga samotna
JA TEGO JUŻ NAPRAWDĘ DŁUŻEJ NIE MOGĘ ZNIEŚĆ. ILE TO MOJE CIERPIENIE JESZCZE POTRWA?:(:(:( TYLE ŁEZ WYLANYCH, NOCY NIEPRZESPANYCH, TYLE BÓLU. A SYTUACJA WCIĄŻ BEZ ZMIAN. NIE WYTRZYMUJĘ JUŻ!!!

Samotność jest straszna, to prawda, ale nie myślałyście o tym, aby pójść na spacer, do kina, teatru, na basen, poczytać książkę itp. Niedawno zakończył się mój 10 letni związek, od jakiegoś czasu jestem sama i dobrze mi z tym. Są dni, ze jest mi strasznie, ale na codzień nie jest źle.

trudno, stalo sie.To juz historia. Nie zaluj ,bo to tylko poglebia twoj i tak smutny nstroj. Pomysl-dopoki zyjemy, mamy szanse na tak wiele spelnionych pragnien i marzen. Nastepny raz sprobuj byc odwazna kobieta i wez stan odwaznie do realizacji pragnienia :-D

Gość Druga samotna
Niektórym zawieranie znajomości łatwo przychodzi. Łatwo im też w kontaktach z innymi. Mają ten dar a ja nie. Nie umiem żyć z ludźmi. Choc ich nie krzywdzę, a nawet zrobiłam nie jedno dobre dla nich to oni mnie mają w dupie. Moja osobowość im się nie podoba.

Gość buhaha .......
wcale ni musi byc ponury.Zrob sobie pachnaca kapiel, zapal swieczki , wez ulubna ksiazke do reki. Tysiace ludzi jest samymi w domu Takie odpowiedzi lubię najbardziej. Aż się śmiać chce hahaa. Kąpiel, świeczki i książka nie zastąpią tego czego one chcą. To tak jakby głód leczyć snem, zamiast się najeść hahahaa kurwa nie mogę. Kafeteria to dobra strona, a najlepsze są te pojebane porady hahaa

Gość samotna1509
ale spacer nic mi nie pomoże bo i tak bede samotna :( ja po prostu teraz zrozumiałam, że go kocham, ale jest już za późno by to wszystko naprawić... wtedy chyba się bałam czegoś. może różnicy wieku. nie wiem juz sama... ale ja go naprawde kocham :(

Najgorsze jest siedzenie w domu i rozmyślanie, trzeba wyjść, niezaleznie czy do ludzi, czy samemu. Mi to pomaga :)

Gość Druga samotna
W którą stronę sie udaję - jest tak samo. Ja też czytam książki i mam także inne zainteresowania ale to mi nie zastąpi miłości, zrozumienia. Pewnie, że coś pomoże. Gdyby nie to - czułabym się jeszcze gorzej ale mimo wszystko w duzej mierze samotność mi dokucza.

Czytajac takie teksty ciesze się, że nie jestem kobietą. Dla was samotnośc jest jakimś dziwnie strasznym problemem, normalnie jakby się świat zawalił :o

Gość samotna1509
no właśnie, co mi pomoże kąpiel ze świeczkami jak ja siedze sama po ciemku i chce mi sie wyć ;( nie mam ochoty ruszyć sie z łóżka a co dopiero kąpać w płatkach róż ;/ kto nigdy nie był samotny, ten nigdy nie zrozumie tego uczucia.

Gość Druga samotna
Kąpiel, świeczki i dobra książka w jakiś sposób pomogą ale nie do konca. To tak samo jak w przypadku chorych na raka którzy są poddawani opiece paliatywnej. To pomoże ale choroby nie uleczy.

Gość samotna1509
piszecie , że trzeba wyjść do ludzi..,. ale niektórzy sa w takiej sytuacji, że nie mają do kogo wyjść.