Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna1509

samotna w ten ponury wieczór... :(

Polecane posty

Też chciałbym sie wyprowadzić, ale moja matka jest ciężko chora i nie mogę. A kształcić to już się kształciłem, mam ponad 30lat.

Gość Druga samotna
Elene stawia na paliatywy typu: poczytanie dobrej książki, kąpiel z płatkami róż, uśmiech i wiarę w siebie a ja głównie stawiam na PRACĘ NAD SOBĄ choć tamto też ma jakieś znaczenie. Ale praca najważniejsza by nasze życie się zmieniło.

Gość samotna1509
to korjonos wyprowadzaj sie z tej mieściny skoro nic Cie w niej nie trzyma. do odważnych świat należy ;)

Gość samotna1509
korjonos, przepraszam, nie przeczytałam Twojego ostatniego postu zanim napisałam swój... to rzeczywiście lipa :(

Gość a na czym ta praca polega
mozesz napisac?Bo chyba nie na kopaniu rowow czy pieleniu ogrodka.

Gość Druga samotna
Na przedostatniej stronie to napisałam. To się odnosi do przypadku tych osób którzy nie mają znajomych i drugiej połówki.

Gość Druga samotna
Elene, bez milości się nie da życ i nie zastąpi jej dobra książka, czy kąpiel z płatkami róż. A co pomoze uśmiech do drugich osób jeśli nie ma miedzy nimi zrozumienia? Trzeba znaleźć przyczynę tego że tkwi się w takiej sytuacji i starać się ją zmienic poprzez pracę.

Gość Samotna ale
ja jestem sama w domu z kotem.. moja druga polowa wyjechala i wraca za 2 dni.. jest mi smutno i czuje sie samotnie.. Probuje sobie wyobrazic jakby to bylo, gdyby go woolenie bylo :( nie mam welu znajomych :(