Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bladnka001

czy moge byc w ciazy???

Polecane posty

przynajmniej tyle dobrego, że nie mówisz 'nie' gdy jednak sie cos wydarzy..:)

Gość bladnka001
tak ogólnie to się dobrze czuję,tylko mnie piersi zaczely boleć i jakieś takie krostki małe białe nawet nie umiem tego opisać na sutkach takie jakby naloty, i brzuszek mnie tak dziwnie bolał:( co bolał mnie tak kiedyś jak nadżerkę usuwałam

Nie bez skierowania:) Idziesz do labolatorium i mowisz ze chcesz badanie BETA HCG ile dokladnie kosztuje to niestety nie wiem wydjae mi sie ze okolo 25zl

Gość bladnka001
little fantasy no troszke tego jest,taki sluz jak kiedys miałam nadzerke on tak wyglada przynajmniej tak mi sie wydaje,no troche tego było,ale nic mnie nie swedzi ani nie piecze wiec mysle ze nie jest to stan zapalny

może jeśli to jakieś zakażenie to ból brzucha jest uzasadniony, takie moje zdanie:) ale skoro dzidzia nie będzie dla Ciebie tragedią i jesteś w stałym związku, to instynkt matczyny da o sobie znać, jak zobaczysz dzidzię po raz pierwszy to potem się okaże,że wiesz co robić i jesteś świetną mama:) nie martw się:)

Gość bladnka001
jutro zrobię test zobaczymy czy wykaże coś,z jednej strony nie wiem czy kupywać i wydawać pieniadze skoro jeszcze tydzien zostalo mi do okresu

nie musi swędzieć ani piec, to nie jest regułą, a ten śluz to mogą być upławy, a może się przeziębiłaś, teraz tak zimno jest...

Gość bladnka001
little fantasy no ale jestem zdrowa nie mam kataru ani nic..ani żadnych dolegliwości okolic intymnych..nie wiem zobaczymy jutro

moim zdaniem daj sobie spokój z tym testem, przecież to i tak niczego nie zmieni już, co będzie to będzie, jeśli jest pisany Ci dzidziuś w tym czasie to tak będzie, jeśli nie to nie:) no chyba,że nie możesz wytrzymać z ciekawości, ale rozsądek chyba byłby za odczekaniem tego tygodnia i przy okazji nie myśl o tym 24/h :)

Gość bladnka001
no masz rację tylko że spodziewam się jutro gości i się trochę obawiam wypić..boję się że nawet jak jestem w ciąży i jakbym wypiła to mogę krzywdę zrobić.. między innymi o to chodzi...ta moja ciekawość bo jestem za tym żeby poczekać do okresu:)

a no to w takim razie nie wiem? jeśli chcesz bardzo pić, to lepiej zrób ten test dla dzidzi, a jeśli możesz się wstrzymać to wtedy czekaj:D

Gość bladnka001
jednak zrobie go jutro zeby miec jakos pewnosc:) bo nie chce skrzywdzic malenstwa jak jest we mnie..jesli jest..jutro napisze:)

Gość bladnka001
wyszła jedna kreska..czekam do @

Gość no cóż prawda jest taka
ze na 99% jesteś

Gość bladnka001
no cóż nie jestem jednak w ciąży doczekałam się @

Witam! Ostatni okres miałam 27 sierpnia 2010. Okres mam nieregularny raczej. I powinnam teraz dostać jakoś tak za max.2 dni. Ale jakoś się nie zbliża... 5 września kochałam się z narzeczonym bez zabezpieczenia. Przedwczoraj miałam takie dziwnie plamienie brązowe. Dziś wieczorem tak jakby troszeczkę krwi ale to dosłownie parę kropelek. Bolą mnie piersi, szczególnie sutki, mam wzmożony apetyt, i non stop zmęczona jestem. Czy mogę być w ciąży? Proszę o szybką odpowiedź. Dzięki :)

Witam dziewczyny, dołączę się do tematu. Na wstępie powiem że powinnaś przeczekać jakiś czas i zrobić sobie test ciążowy dla świętego spokoju. Takie sytuacje czasami się zdarzają i wcale nie muszą oznaczać ciąży, martwi mnie jednak to Twoje skąpe krwawienie, może to być naturalne a może dobrze byłoby się skonsultować z lekarzem zwłaszcza jeśli nigdy wcześniej Ci się to nie zdarzało. W każdym razie nie panikuj, spokojnie, my kobiety jesteśmy tak zbudowane że czasem organizm figluje i wysyła nam niepokojące sygnały które poźniej okazują się w pełni naturalne. Chciałabym jednak spytać o zdanie na własny temat. Zacznę od tego, że mój facet pracuje w anglii i wyjechał tam pod koniec czerwca, wtedy też ostatni raz kochaliśmy się, z tego co pamiętam były to dni niepłodne, robiliśmy to bez zabezpieczenia ale w pełni się pilnowaliśmy, wyszedł spokojnie przed wytryskiem, później dostałam okres (8 dni obfity), w następnym miesiącu również dostałam regularnie (8 dni obfity), dlatego mam tak długo ponieważ pół roku temu odstawiłam tabsy i od tamtej pory mam cykl co 32-34 dni, długi i obfity, często bolesny. Teraz powinnam dostać 5 paź więc czekam. W zasadzie na zdrowy rozsądek nie powinnam się martwić o ciąże ale dla spokoju zapytam postronnie. Czy możliwe jest abym była trzy miesiące w ciąży i o tym nie wiedziała, nie mam żadnych objawów, czasem pobolewa mnie brzuch czy jajniki ale to raczej w dni płodne, piersi mam takie jak zawsze, twardsze tylko przed okresem, noi ten regularny okres, dodam że oczywiście nie współżyłam od końca czerwca,myślicie że sobie ubzdurałam że mogę być w ciąży?? Testu nie robie bo im nie wierze, kiedys mnie zawiódł, rozmawiam z koleżankami które były w ciąży i twierdzą że już bym przytyła i bym sama po sobie wiedziała a ja w ostatnim czasie schudłam i to sporo, ale miałam też sporo stresów i mniej jadłam, to pewnie dlatego. Powiedzcie co o tym myślicie, z góry dziekuje i pozdrawiam :)

Gość bladnka001
asica25 powiem ci że zdarza się że jest się w ciąży i ma się okres ale również byś miałą objawy ciąży np wymioty,zachcianki itd na Twoim miejscu bym zrobiła ten test ale uważam że nie jesteś w ciąży:) powiem wam dziewczynki że nie tak łatwo zajść w ciąże przykład na mnie stosunek bez zabezpieczeń do końca i @ się pojawił więc nie jest tak prosto zajść w ciąże jak się wydaję

Gość bladnka001
Karola2121 raczej nie powinnaś mieć dni płodnych ale to różnie bywa skoro masz nie regularny okres, dla spokoju możesz zrobić test

Gość bladnka001
Karola2121 dla spokoju bym poczekała do @ ale z tymi plamieniami poszła do lekarza mogą to być jakieś zaburzenia hormonalne ale to musi stwierdzić lekarz,nie martw się głowa do góry:) napisz jak się to rozstrzygnie:)

Gość paulinaa20
czesc!! staramy sie z narzyczonym o dziecko wiec kochalismy sie na poczatku pazdziernika mialam wtedy dni plodne. od 7 dni spoznia mi sie miesiaczka wiec dzisiaj zrobilam sobie test ale wyszedl negatywny juz niewiem co myslec a wy jak myslicie na ten temat