Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bladnka001

czy moge byc w ciazy???

Polecane posty

Gość bladnka001

Pomocy!! Okres ostatni miałam 27 sierpnia,mniej więcej cykl trwa 28 dni,kochaliśmy się z chłopakiem w dni płodne bez żadnych zabezpieczeń,teraz przyuważyłam że bolą mnie piersi(co nigdy mnie przed miesiaczka nie bolaly żadko kiedy sie tak zdażało), jakby troche większe były,i mam taki mleczny śluz,powiecie czy sa jakies szanse zebym byla po tym w ciazy?

Gość bladnka001
halo jest tam ktoś,kto może mi odpowiedzieć??

Gość bladnka001
najgorsze jest to, że on jest czarnoskóry i jak ja się teraz pokażę sąsiadom z czarnym dzieckiem na ręku?:(

Zawsze jest szansa...Ale bol piersi czy mleczny sluz to zadne objawy ciazy!

Gość bladnka001
no do @ mi zostało jeszcze tydzień:( tak dziś mnie bolał brzuch jakby na @ tak jakby mnie coś ciągneło z góry brzucha,wczesniej tak nie mialam tylko w czasie zabiegu na nadzerke wiec nie wiem:(

Mnie też rzadko bolą piersi, jak myślisz że jesteś w ciąży, to ze strachu widzisz objawy, które są całkiem normalne, ale w Twoich oczach wzrastają do objawów ciąży, a mleczny śluz pod koniec cyklu też się zdarza, czasem oznacza też zakażenie bakteryjne, nie martw się:)

No nikt ci tego nie potwierdzi! Skoro kochalas sie bez zabezpieczenia to chyba bylas swiadoma jak to moze sie skonczyc.

Gość ludu mój ludu
"co nigdy mnie przed miesiaczka nie bolaly Żadko kiedy sie tak zdaŻało" Boże widzisz i nie grzmisz, jeszcze szkoły nie skończyło a już się za seks bierze

Gość bladnka001
no z tymi objawami to wiem że tak jest,test teraz to nie wykarze nic? dopiero w dni spodziewanej miesiaczki?

a ból brzucha? hmmm może po prostu Twój Murzynek miał dużego i ostro pojechaliście?:D podczas stosunku jesteś jakby znieczulona, nie zawsze można czuć ból jak jest się mocno podnieconym, a po wszystkim ból się pojawia...

Gość bladnka001
słuchaj ja szkołe to już bardzo dawno temu skonczylam! wiec jak nie masz nic do powiedzenia to sie nie wypowiadaj! dobrze

powiedzmy ze kilka dni przed...Jak jest bardzo czuly to wykaze.

Gość bladnka001
o tym murzynku,to nie ja pisałam ktoś po prostu tak napisał.. mam chłopca polaka nie murzynka:) i ból brzucha nie bolał mnie po stosunku tylko normalnie w dzień normalny co nie było żadnego stosunku

Gość bladnka001
tylko jaki dobry test taki bardzo czuły? może wiesz? słyszałam że jest dobry taki różowy z dzidziusiem animil się nazywa czy jakoś tak.

Nie wiem jakie sa w Pl bo mieszkam w Uk.Musisz zapytac w sklepie albo aptece...Albo poradz sie dziewczyn na kafie lub poszukaj tematu ..mysle ze juz taki istnieje.

ludu mój ludu a Ty to co? po studiach dopiero ten tego? czy nadal jesteś dziewicą? trudno dziewczyna popełniła błąd i pyta się o radę,żeby uspokoić nerwy, a za tydzień dostanie okres i zapomni o wszystkim, ludu mój ludu nie będziesz chować tego dziecka jak coś, nie wczuwaj się tak w rolę pedagoga czy rodzica.

Gość bladnka001
to znaczy to jest taki polak co się przeprowadził do plski na studia i juz tutaj zostal. na codzień jest strasznie czarny. ostatnio nie zauważyłam go w piwnicy w której mieszkamy od 2 lat

Gość bladnka001
Towa a co myślisz o bólu brzucha tak jak wyżej napisałam? Bym chciała mieć taką dzidzie ale się tego wszystkiego boję ,takie maleństwo i wogole mnie to wszystko przeraża

Gość bladnka001
Do cholery jasnej!! Niech ktoś przestanie pisać za mnie moim nickiem!! Nie ma wogole kultury!!

dziwne to z tym nickiem? to w ogóle możliwe że dwie osoby mają taki sam? słuchaj a ten ból brzucha to kiedy Cię bolał dokładnie?

w dni plodne bez zabezpieczen??? gratuluje ciązy :) jakby nie patrzec to w sumie nie jest tak prosto, by doszlo do zaplodnienia, ale niestety Ci co chca to nie moga, a Ci co nie chca to maja szczescie :)

Gość bladnka001
dokładnie to dzisiaj i żadnego stosunku wcześniej nie było ani później

Glowa do gory:) Kazda z nas sie obawia jak sobie poradzi itp..to normalne..Co do Twoich objawow hmmm to moze byc to ale wcale nie musi..ja sie staram 6 cykl i stale sobie cos wmawiam i nic...wiec lepiej sie nie nakrecac..Juz za kilka dni bedziesz wiedziec co i jak:) Wiem ze nie latwo sie czeka...Mozesz zrobic badanie krwi BETA HCG..W poniedzialaek rano i zaraz tego samego dnia masz wynik to 100% wykaze czy jestes w ciazy:)

Gość bladnka001
nulka30 ja chce z jednej strony a z drugiej się obawiam tak jak napisałam wyżej, jak będzie dzidzia to płakać nie będę:)

Gość bladnka001
ile takie badanie kosztuję może się orientujecie? czy to jakieś skierowanie trzeba mieć?