Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siasiaaa

czy wy naprawde uzywacie jeszcze tych kosmetykow z AVONU ????

Polecane posty

Gość wwwwwwwwwfffffffffffffffffffff
kjigft to co piszesz to teroria tylko. W rzeczywistości efekt po wszystkich tych krmach jest taki sam czyli żaden:) tutaj licz się psychika kobiety w odbiorze kosmetyku wyłącznie.Wiele osób posmarując się tym drogim ma wrażenie że skóra ładniej wygląda a tak niestety nie jest:)

Gość ja luka
Ja kiedyś z Avonu używałam wszystkiego czego potrzebowałam:P ale chociaż dzięki temu wiem co jest dobre, a co nie:) polecam te żele pod prysznic Avon Senses, bo są tanie i wydajne, poza tym balsam do ciała SOS przeciw odrastaniu włosków po depilacji (świetnie nawilża i rzeczywiście trochę słabsze te włoski, ale po depilacji, a nie goleniu), a i jeszcze ta seria do stóp Foot Works jest bardzo fajna i skuteczna... a zupełnie do kitu są lakiery do paznokci, szampony z serii naturals (jakbym wogóle nie użyła szamponu:/) i tusz do rzęs Super Shock (dziwna szczoteczka i jeszcze mnie uczulił) to tyle...inne produkty były takie sobie:)

Gość kamilmaliszow
WitaM Jestem liderem sprzedaży i chciał bym pokazać nowym konsultantką jakie mogą zdobyć prezenty w katalogu 04:_ Więc jeżeli złożysz zamówienie; -na 59zł na kosmetyki z serii Anew i Solutions dostaniesz -super podkręcający tusz do rzęs i tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA' -Na 120zł na kosmetyki z serii Anew i Solutions otrzymasz -tropikalny balsam do ciała,super podkręcający tusz do rzęs oraz krem do stóp i łokci z kwasami AHA -Na 250zł na kosmetyki z serii Anew i Solutions otrzymasz- luksusową kosmetyczkę ,tropikalny balsam do ciała, super podkręcający tusz do rzęs oraz tropikalny krem do łokci i stóp z kwasami AHA i wysuwany błyszczyk w szmince A dodatkowo możesz zdobyć torbę o wartości 999zł :0 Osobą zaintersowanym udzielę wszelkich informacji Pozdrawiam email;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawiam Kamil

Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, któych wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj na forum, chętnie odpowiem :) sama możesz wybrać co chcesz dostać na start ;) Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON zapraszam do AVON :) podpiszę umowę z każdym niezależnie od miejsca zamieszkania :) dla każdego prezent! :) mój email: zaklinaborycka44@gmail.com zapraszam wszystkich chętnych :) dieta - start 07.03.2011r.

Witam:0 Mam na imię Kamil i jestem liderem AVON Dzięki tej firmie zacząłem spełniać swoje marzenia i rozwijać sie Pragnął bym podzielić się swoim doświadczeniem i umiejętnościami z innymi osobami:0 Ja też zaczynałem od bycia konsultantem(i wiem jak bardzo ważne jest wsparcie lidera )-więc wszystkim swoim konsultantom jestem dostepny do udzielenia i wyjaśnienia wszelkich wątpliwości i informacji. Każdy we mnie ma wsparcie i może na mnie polegać!!!!!!!!! AVON oferuje; -zarobek 15-50% -katalog z 3 terminami zamówień -darmowe dostawy do domu-nigdzie nie trzeba chodzić po kosmetyki -kosmetyki tańsze dla siebie nawet o 80% -różnego rodzaju promocję i konkursy-oferta demo,netto,program motywacyjny itp -możliwość budowania własnej grupy i możliwość awansu np.na lidera sprzedaży -różnego rodzaju szkolenia i wycieczki -możliwość zakupu po szkoleniu zestawów o wartości ponad 370zł -21 dni na zapłatę faktury Jeżeli jesteś zainteresowana zostaniem konsultantką lub liderem avon to serdecznie zapraszam do mojego zespołu NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ-ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ AVON: eMAIL;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawaim,Kamil,lider avon

Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości nawet kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, których wartość katalogowa wynosi 370 zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj na forum :) Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON zapraszam do AVON :) podpiszę umowę z każdym niezależnie od miejsca zamieszkania :) dla każdego prezent! :) mój email: zaklinaborycka44@gmail.com zapraszam wszystkich chętnych :) dieta - start 07.03.2011r.

Gość jessssu nie można
tegio wkleić raz tylko trza po 20x 😠

Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, któych wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gm ail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj na forum, chętnie odpowiem sama możesz wybrać co chcesz dostać na start Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON zapraszam do AVON :) podpiszę umowę z każdym niezależnie od miejsca zamieszkania :) dla każdego prezent! :) mój email: zaklinaborycka44@gmail.com i gg: 2164642 zapraszam wszystkich chętnych :)

Witam:0 Mam na imię Kamil i jestem liderem AVON Dzięki tej firmie zacząłem spełniać swoje marzenia i rozwijać sie Pragnął bym podzielić się swoim doświadczeniem i umiejętnościami z innymi osobami:0 Ja też zaczynałem od bycia konsultantem(i wiem jak bardzo ważne jest wsparcie lidera )-więc wszystkim swoim konsultantom jestem dostepny do udzielenia i wyjaśnienia wszelkich wątpliwości i informacji. Każdy we mnie ma wsparcie i może na mnie polegać!!!!!!!!! AVON oferuje; -zarobek 15-50% -katalog z 3 terminami zamówień -darmowe dostawy do domu-nigdzie nie trzeba chodzić po kosmetyki -kosmetyki tańsze dla siebie nawet o 80% -różnego rodzaju promocję i konkursy-oferta demo,netto,program motywacyjny itp -możliwość budowania własnej grupy i możliwość awansu np.na lidera sprzedaży -różnego rodzaju szkolenia i wycieczki -możliwość zakupu po szkoleniu zestawów o wartości ponad 370zł -21 dni na zapłatę faktury Jeżeli jesteś zainteresowana zostaniem konsultantką lub liderem avon to serdecznie zapraszam do mojego zespołu NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ-ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ AVON: Wiem ,że nie zarobicie na tym wielkich kokosów ,ale zawsze kilka stówek wpadnie do portfela:) eMAIL;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawaim,Kamil,lider avon

ja już macie dość tego tragicznego Avonu i chcecie nawiązać współpracę z naprawdę dobrą marką kosmetyków- zapraszam do mnie biuro@ageloc.com.pl Kosmetyki NU SKIN :D jak coś takiego jak AVON może w ogóle być dopuszczone do użytku? Do końca życia nie zapomnę jak przyszłam do apteki z jakimś problemem skórnym ( miałam ok 17-18 lat) i jak pani farmaceutka usłyszała ode mnie, że używam kremu Avon powiedziała mi, że od dziś mogę nim sobie co najwyżej nogi smarować..........................................

To porównujesz kosmetyki Avon do kosmetyków z apteki>>??? Każdy wie że kosmetyki w aptece są najlepsze!!!!! No a nie powiedziałaś ile kosztował ten krem-na pewno kilka krotnie więcej niż ten z Avonu. A na serię Clearskin nie można powiedzieć złego słowa ,bo jest na prawdę super!!!!! I mówię to z całym przekonaniem:)

Gość indyka duszonego w sosie
no wiadomo ze kosmetyki apteczne sa drozsze niz avonowe, ale sa inne firmy, ktore robia w miare porzadne kosmetyki, w cenie kosmetykow z avonu :O

Gość mam problem, pomozcie
chodzi o mojego chlopaka. Jego siostra jest konsultantka avonu, i wiecznie od niego dostaje prezenty wlasnie z avonu. Mam juz tego dosyc :O Na kazda mozliwa okazje dostaje jakis bubel z avonu, wowalabym, zeby mi kupil mniej, a lepsze. Ostatnio zamowil mi zestaw z perfumami i dal za to ok 80zł. Wolalabym, zeby dolozyc te 20z zl i kupil mi jakis porządny tusz np dior. Jego siostra wiecznie mu cos wciska, mi tez wciska zawsze. NA poczatku cos tam od niej kupilam, jakis zel pod prysznic czy mydlo, no ale ile mozna?? Te kosmetyki poniewieraja mi sie po domu, ja ich nawet nie uzywam :O Powiedzcie mi, co mam zrobic, powiedziec mu, ze to jest dla mnie szajs?? Nie chce go zranic, wiem, ze sie stara :( On kupuje mi te kosmetyki od 4 lat, nie bylo okazji zebym dostala cokolwiek innego :(

na allegro mi sie tego sprzedawac nie oplaca, bo tam te kosmetyki kosztuja grosze... Nie wiem co robic:(

Gość kłamczucha26
powiedz że dostałaś straszne uczulenie i pani dermatolog kazała ci odstawić te kosmetyki żeby sprawdzić, czy to nie one wywołują reakcję :)

kłamczucha26 - no takk, tylko niby od 4 lat ich uzywam i mi nic nie bylo nigdy, na nic sie nie skarżyłam, a tu teraz nagle uczulenie na wszystkie koszmetyki z avonu? Nie umierzy mi:( Ale dzieki za rade;*;*;*

Gość reerreerrre
Uczulenie jest mozliwe ,ja na jedne mam drugie nie. Ja mam np.na kremy do twarzy itp.

Gość Nie używam Avonu.
Są to kosmetyki amerykańskie z mnóstwem chemii,dlatego one tak często uczulają. Ja bardzo lubię polskie firmy : Ziaja (krem oliwkowy i płyny do higieny intymnej), kosmetyki Eris, Bielendy czy dermokosmetyki Iwostin.

Drogie Panie; -wiecie dlaczego ludzie dostają uczulenia na kosmetyki???? Nie mówię tu tylko o Avonie... Podstawowym błędem jest złe używanie kosmetyków-np.Pani która ma 35lat używa kremów dla 45latki..a kosmetyki różnią się składem dla różnego wieku... No i osoba która wie ,że ma bardzo wrażliwą skórę używa kremów które zawierają składniki na które skóra ma uczulenie... Avon może nie należy do tych firm które są tanie-ale nie wszystkie kosmetyki są "do dupy"-żele pod prysznic,płyny do kąpieli ,anty prespirany,perfumy,kredki,cienie w pędzelku,szminki,itp. Są super.. Każda osoba ma inne upodobania i co innego lubi-można sugerować się opiniami swoich koleżanek,ale to jest inna skóra i ona inaczej przyjmuje kosmetyki niż kogoś innego... Każda konsultantka powinna dać swojej klientce przed zakupem jakiegoś kosmetyku co najmniej jego próbkę(ja tak robię)-i NIGDY(możecie mi nie wierzyć) nie miałem zwrotów i negatywnych opinii.. Bo klientka wypróbowała dany kosmetyk na sobie i jak się jej spodoba to sobie go zamówiła... Nie można zamawiać w ciemno-i dlatego Avon stworzył próbki,...

Gość liderka avon
Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką, ale przez to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! (od katalogu 4/2012 startuje nowy program opustowy!!) -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie, a nawet i więcej, to zależy już tylko od Twojej pracy i zaangażowania!! -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, któych wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Już dziś podpisując umowę i składając zamówienie z katalogu 3/2012 lub 4/2012 możesz odebrać atrakcyjne prezenty jako bonus na start dla nowych Konsultantek!!!: *za 1zł woda toaletowa Spotlight *za 1zł perełki brązujące *za 1zł podwójny program liftingujący okolice oczu oraz tusz do rzęs SuperSHOCK *za 1zł woda toaletowa Infinite Moment NOWOŚĆ!! Z KATALOGU 3/2012 *za 1zł śródziemnomorskie serum ujędrniające do szyi i dekoltu oraz śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką A OPRÓCZ POWYŻSZYCH KOSMETYKÓW MOŻESZ MIEĆ RÓWNIEŻ ELEGANCKĄ TOREBKĘ BATYCKI!! WYSTARCZY PODPISAĆ UMOWĘ I ZŁOŻYĆ ZAMÓWIENIE ABY OTRZYMAĆ WSPANIAŁE PREZENTY ZA 1Zł !! Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970

Gość gość
Drodzy, Musiałam leczyć zakażenie skóry po użyciu Avon PLANET SPA Greek Seas Kojące zabiegi na oczy, Po otwarciu kosmetyku nie zauważyłamnic specjalnego. W niektórych miejscach były zielone i szare plamy, ale myślałem, że tak powinno być. Po użyciu skóra zaczęła swędzić, łzy leciały z oczu, cała skóra była czerwona. Udalam się do lekarza, dostałam antybiotyk i leczyłam się przez długi czas. Nadal ma trwałe uszkodzenie twarzy. Kosmetyk Avon był jednoznaczną przyczyną rozpoznaną przez lekarza. Stwierdzono skażenie mikrobiologiczne. Po umieszczeniu kosmetyku w teście okazało się, że są niebezpieczne dla zdrowia i życia pleśń i bakterii. Ostrzegam wszystkich przed używaniem tych kosmetyków!

Gość marawstala
Żel kawiorowy pod oczy maja dobry

Gość gość
Drodzy, Musiałam leczyć zakażenie skóry po użyciu Avon PLANET SPA Greek Seas Kojące zabiegi na oczy, Po otwarciu kosmetyku nie zauważyłamnic specjalnego. W niektórych miejscach były zielone i szare plamy, ale myślałem, że tak powinno być. Po użyciu skóra zaczęła swędzić, łzy leciały z oczu, cała skóra była czerwona. Udalam się do lekarza, dostałam antybiotyk i leczyłam się przez długi czas. Nadal ma trwałe uszkodzenie twarzy. Kosmetyk Avon był jednoznaczną przyczyną rozpoznaną przez lekarza. Stwierdzono skażenie mikrobiologiczne. Po umieszczeniu kosmetyku w teście okazało się, że są niebezpieczne dla zdrowia i życia pleśń i bakterii. Ostrzegam wszystkich przed używaniem tych kosmetyków!