Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krótkowłosa

Dlaczego krótkowłose nie podobają sie facetom?

Polecane posty

Gość sex i rock and roll
Ja i wielu moich kolegów nie lubimy dziewczyn z krótkimi włosami. Takie osoby są po prostu mniej kobiece. Prędzej zwrócimy uwagę na długowłosą pannę niż tę z krótkimi

Gość boxer
Krótkie włosy są dla facetow. Dziewczyna jeśli ma być seksi, musi mieć długie włosy.

Gość Ja mam krótkie włosy
hahahahaha ;D

Miałam w życiu i krótkie (za ucho) włosy i długie (do łopatek) i w moim przypadku większą uwagą cieszą się długie a i ja czuję się w nich bardziej sexy i kobieco :) Ale uważam że wszystko zależy od kobiety, urody i preferencji :) Znam kobiety, które po prostu wyglądają źle w długich włosach :)

Gość taa niedobra pupa
Jak twierdzicie że się nie podobają, to przypomnijcie sobie Marilyn Monroe...

Kokilka i wlasnie tym przypadkiem jestem ja, ja zle wygladam w dlugich bo mam rzadkie wlosy i wygladaly jak siano. Za to w krotkich mam bardzo duze powodzenie czym nie ciesze sie :)

Gość pimpus222
a jakmasz krotkie wlosy???ja obcielam bo mialam dosc zniszczone miala ledwo do brody teraz mam za broda i z kazdego cm jestem zadowolona i juz nie moge doczekac sie gdy mi odrosna :)

mi jest w dlugich wlosach brzydko wcale nie wygladam pociagajaco ani ladnie i wszyscy mi to mowili a w krotszych jest duuuuzo lepiej do mojego ksztaltu twarzy i rysow bardziej pasuje krotsza asymetryczna fryzurka z ktorej jestem bardzo zadowolona wygladam nowoczesnie i zadziornie:P

Dorota Gardias ma krótkie, a miliony facetów jedzie na ręcznym pod jej fote.

Gość do ja mam krotkie wlosy
wygladzasz slicznie i sexy:)

Na tym zdjęciu mam brązowe włosy, bo takie są moje naturalne. A teraz mam rude, ogniste i jest mi jeszcze bardziej w nich lepiej :) A fryzurka fakt, mam już taką ponad 7 lat i to Gardias ją ode mnie ściągnęła :D

To jest w ogóle jakiś mit, że faceci nie lubią krótkich włosów. Sama też kiedyś tak myślałam jak byłam małolatą . Odkąd mam krótkie włosy zauwazyłam zupełnie coś innego :D Dziewczyny jeżeli chcecie mieć krótkie włosy- ścinajcie i nie słuchajcie, że TYLKO kobiety w długich włosach są sexi, bo jak cos takiego słyszę to tarzam się ze śmiechu :D

Gość pacz
bull shit ja miałam krotkie wlosy i tak samo sie podobałam facetom. Trzeba miec poprostu fajna fryzurę. jak ktos ma pomysl na siebie i widzi w czym mu dobrze to nie ma roznicy dlugosc wlosow

a ja mam kota, ale przykłady. Jednym w krótkich jest dobrze, drugim źle. Poza tym uważam, że akurat Halle Berry w krótkich wygląda mega sexownie. Ale to moje zdanie. A Twój facet musi być po prostu świetny, mówiąc, jak one mogły się tak oszpecić. Bez komentarza :)

Gość aż włosy z dęba stają
ten link z kominka to cała prawda jak baby potrafią się oszpecić obcinając się jak idiotki:P a marilym monroe nie miała włosów krótkich tylko półdługie!!! są włosy bardzo krótkie, krótkie, półdługie i długie. Pamietam jak moją siostrę fryzjerka oszpeciła pozbawiając ją włosów długich do ramion i lament przez pół roku

bzdura. kobieta z takimi włosami jak na zdj, krótkimi, wcale nie jest mniej kobieca. długość włosów nie świadczy o kobiecości. Nikt mi nie wmówi że Gabriela Kownacka, albo Kasia Figura obecnie są mało kobiece przez krótkie włosy. Kobieta ze zdjęcia jest normalną kobietą. hmmmm bardzo fajną zresztą. ;) fryzura mi się podoba, juz widze jak bawiąc się jej włosami starannie ułożonymi z tyły, usłyszałbym: - fryzurę mi popsujesz!! he he he

Nie powiedziałam,że mój facet tylko faceci z jakimi przebywałam w danej chwili. Np. jestem z kumplem w centrum handlowym widzi dziewczynę w krótkich włosach i mówi ,że to ochydne. Z tym się wiele razy spotkałam w towarzystwie różnych facetów. Mojemu chłopakowi się też nie podobają krótkie zresztą. Podałam ten link, żeby pokazać spojrzenie większej ilości ludzi na krótkie włosy, bo tam jest mnóstwo komentarzy. I co jak facet mówi ,że dziewczyna się jego zdaniem oszpeciła, to nie jest świetny- co to ma za za znaczenie?

Gość gadka szmatkaa
a ja zawsze miałam długie jasne naturalne blond włosy, najkrótsze miałam jak sięgały do ramion, teraz mam włosy długie do pasa, w dodatku chyba żadna dziewczyna w moim mieście nie ma takich genetycznie mocnych i gęstych jasnych włosów jak ja, mam 27 lat młodo wyglądam i mogę spokojnie z takim konkurować z takimi 18 latkami haha, pomijam wzrok zazdrosnych solartipsowych panienek ze spalonymi blond włosami. Jak byłam na praktykach to jedna kobieta powiedziała żebym poszła casting jako statystka w filmach fantasy lub prehistorycznych, chyba nigdy nie zmienie koloru, moje włosy to dosłownie atut i znak firmowy, mogę reklamować szampony :P

Gość disco diva
a kogo obchodzi co się im podoba :P ja mam długie i proste, fakt łapię na nie sporo panów, ale zaraz po obronie ścinam i leje na to, co będzie z moim powodzeniem :P

Jasne, długie włosy są fajne pod warunkiem, że : *są mocne *są gęste Ja miałam włosy za łopatki, wyglądałam jak czarownica. Mam z natury rzadkie włosy i słabe. Teraz wyglądają na gęstsze poprzez dobre cięcie i w momencie kiedy je dobrze wymodeluję i "postawię" wygladają jakby było ich więcej. Ot tyle w temacie. A fryzura się łatwo nie psuje :P Wystarczy odrobinę lakieru i stoją cały dzień :P

I nie wydaje mi się, żebym była mniej kobieca !!!!!!!!

krotkie wlosy wcale nie sa latwiejsze w ukladaniu. mialam raz wlosy dosc krotkie i powiedzialam sobie, nigdy wiecej. teraz mam dlugie, zwiazuje je lub zaplatam warkocz i po problemie.

Gość no wlasnie, nie sa latwiejsze
moze sa latwiejsze w pielegnacji, bo szybciej je mozna wysuszyc, ale na pewno nie w ukladaniu. dlugie wlosy ukladaja sie same, mozna je wyprostowac prostownica albo spiac w kucyk i jest ok, a ktorkie trzeba zawsze ulozyc zeby wygladaly normalnie, poza tym, musz byc dobrze obciete zeby czlowiek po ludzku wygladal :) A facetom niby dlugie podobaja sie bardziej, bo sa jednym z symboli kobiecosci, co nie znaczy ze krotkie fryzury kobiece nie sa. A poza tym, to zakochujemy sie w czlowieku a nie w jego wlosach. Jest mase przepieknych, ktorkowlosych kobiet, za ktorymi mezczyzni szaleja, i przy takiej nie spojrza na zadna inna, chocby miala wlosy dlugie stad do ruskiej granicy.

Popieram przedmówczynie ! :)