Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krótkowłosa

Dlaczego krótkowłose nie podobają sie facetom?

Polecane posty

Gość klaudiaa009
to wszystko zalęzt od tego, co komu pasuje jedne wyglądają lepiej w krótkich, inne w długich a dla facetów liczy się całokształt raczej :P

Gość no wlasnie, nie sa latwiejsze
wydaje mi sie ze na krotkie fryzury moga sobie pozwolic tylko bardzo ladne kobiety, z ladna twarza i ladna sylwetka. Fajna, krotka fryzura moze byc dla nich nawet dodatkowym atutem. Ale niezbyt ladna dziewczyna moze sie ktorkimi wlosami tylko pograzyc dodatkowo.

Gość Widzialas kiedys ladna
dziewczyne z krotkimi wlosami ???????? :/

Gość indylindy
Każdy winien nosić to co mu pasuje,czy włożyłabyś sukienkę,która jest modna,a na Tobie wygląda jak na kołku?-nie. włożyłabyś klasyczną,która podkreśliłaby Twoje atuty. Tak samo jest z włosami,nie wszystkim pasują długie,krótkie. Co do fryzur to jednak więcej kombinacji jest z długimi,nie odwrotnie. Ja akurat mam włosy za łopatki i nie sądzę,bym kiedykolwiek je ścięła,bo z takimi mi dobrze.Owszem,dawno temu obciąć chciałam,ale fryzjer mnie zbeształ i odeszłam od tej myśli.Nie żałuję.

do krótkich fryzur trzeba mieć ładne, regularne rysy... bardzo długie włosy z kolei są niewygodne w pielęgnacji - plączą się, wypadają, trzeba je pół dnia suszyć, jesli ktoś ma grube włosy (jak ja) to nawet świeżo umyte wyglądają nieciekawie, smętnie przyklapnięte do głowy właśnie jestem świeżo po ścięciu :D włosów prawie do pasa na długość "do ramion" (bez cieniowania i nie bob - normalna półdługa fruzurka) :D włosy wizualnie podwoiły objętość ;) jestem bardzo zadowolona z tej zmiany

Gość :DDDDDDDDDDD
A mi sie zajebiscie podobaja kobiety z krotkimi wlosami :D

Gość kafeteryjny napierdalak
Długie włosy dodają kobiecości i wdzięku

Gość Ja mam krótkie włosy
tak jak sa ladne i geste to tak :) a jak rzadkie to tez Ci sie podobaja? Kazdy ma inna urode i inny typ wlosow i nie kazdemu pasuje dlugie czy krotkie

Gość cieta ripostaaa
nio cos w tych włsoach jest faceci wolą długie włosy , bo

Gość cieta ripostaaa
bo krótkie to takie komunijne........i faceci nosza krótkie więc nie chca mieć w łózku 2 faceta chyba ze który woli

Nie, no padne :D :D :D :D

Gość O kurwaaaaaaaaaa
->ja mam krotkie wlosy-> jestes zajebista--> skad jestes? :D

sluchajcie, ja mam wloski za brode , ale zastanawiam sie nad krotsza fryzurka :) cale zycie mialam dlugie wlosy, ktore niezmiernie mi sie znudzily (takze pielegnacja nad nimi). Macie jakies propozycje obciecia?:)mile widziane zdjecia

Tu jakaś dziewczyna zamieszczała swoje foty. Szczerze mówiąc podoba mi się i fryzurka i osóbka która na tym zdjęciu jest, mimo iż jestem kobietą :) Ja bym tą fryzurę nazwała " a la Paulla".

Gość Ja sie od dobrych paru lat zaj
Ja nie mam nic do dziewczyn, w krotkich wlosach.

W końcu jakieś pozytywne komentarze od mężczyzn :)

Gość długie włosy są...
fajne i wyglądają kobieco, ale za to laski z krótkimi wyglądają na kobiety z charakterem i "pazurem"... i dlatego i jedne i drugie mają powodzenie - zależy co sobie mężczyzna ceni w kobiecie ;)

Do kogo??? Do tej lesby? :D

Haahaha dzięki :D Zdjęcia są sprzed 7 lat, więc może już trochę się " odlesbiłam" :D Fakt, włosy TRZEBA myć codziennie :) Ja myję 2 razy dziennie, rano i wieczorek, kiedy są sztywne od lakieru- nienawidzę spać w takich włosach.

Gość vlaneziaaaa
bo faceci lubią mieć za co złapać jeśli chodzi o włosy :D

Vlanezia a ja myślałam, że faceci lubią złapać za tyłek albo za cycki

Do sławnego? a to ona jest sławna? :P Znam dziewczynę, która myje włosy raz na tydzień, bo ma strasssznie grube i do pasa i mówi, że musi 1,5 godziny je suszyć. :/

Dobra, niech Ci będzie ! :) Odnośnie koleżanki to jest nic. Poklejonych tych włosów nie ma, ale za to są strasznie przesiąknięte papierosowym smrodem bo strasznie dużo kopci. Szczerze? Owszem zazdroszczę takich fajnych, zdrowych, grubych włosów, ale powinny być zadbane i umyte. W innym przypadku tracą wszystkie swoje plusy

Gość noo prosze ja was
mycie włosów częściej niż co dwa dni wysusz i niszczy, a dwa razy dziennie to już wogóle idiotyzm - nie wiem czy wiecie, ale włosy posiadają takie coś jak 'bariera ochronna' i częstym myciem sie ją narusz i niszczy, ja nie wiem jak można myć z rana łeb a wieczorem mieć już tłuste włosy? :O nie umiecie ich myć, albo myjecie na szybcika albo ja nie wiem, ja mam długie, myję je porządnie, długo, dokładnie i mam przez trzy dni takie jak po umyciu, dopiero czwartego są takie średnie, ale nie tłuste, poza tym jeśli wam śmierdzą to wam współczuję, mi nigdy nic nie śmierdzi, przetłuszczanie się włosów zależne jest od tego ile się pocimy(i czy wogóle) i od tego ile łoju wydzielają nasze gruczuły - a u każdego to przebiega inaczej, ja ogólnie nie pocę sie praktycznie wcale, twarz mi się wogóle nie ''świeci'' a włosy po umyciu przez 3 dni mam całkiem suche i puszyste bez żadnej tłustości, także w kwestii śmierdzenia mówcie za siebie, nie każdy poci sie i 'tłuści' jak świnia 🖐️

Dodam, że jak były te upały, to włosy na wierzchu miała suche za to te pod spodem były spocone i śmierdziały potem+fajkami. I właśnie w takich przypadkach- uwielbiam swoje krótkie włosy ! Może tracę na kobiecości jak to ktos tu napisał, ale nikt nie może mi powiedzieć, że jestem niezadbana i boję się wody jak diabeł święconej wody ! :) Poza tym właśnie krótkie włosy nadają charakteru , takiego "pazura" jak napisała wyżej koleżanka. Wole być oryginalna, wyróżniająca się z tłumu niż pospolita dziewuszka z kucykiem jak 90 % żeńskiego społeczeństwa. :)

Gość vlaneziaaaa
za włosy też, w każdym razie ci z którymi ja się spotykałam :)

Heh a Ty przyszłaś tu obrażać kogoś? Fucking Polak ma rację- włosy śmierdzą. Ale nie bój się swojego 'zapachu" włosów nie czujesz, tylko ktoś inny. Poza tym to, że ja myję włosy 2x dziennie nie wynika z tego, że się pocę jak świnia jak to napisałaś. Trochę kultury niewiasto. Może po prostu jedni się myją częściej inni rzadziej? Bariera ochronna? Wow, ale jesteś odkrywcza. Wiesz.. barierę ochronną ma także Twoja pochwa, chcesz mi powiedzieć , że podmywasz się raz na 3 dni ? ! :D

:D :D :D Fucking - ja Ci napiszę więcej. Rzadko która kobieta myje się codziennie. Nie mówiąc o myciu włosów, czy innych miejscach, które wymagają codziennej higieny.. Hej, gdzie jetseś niewiasto " która nie poci się jak tłusta świnia ". Odpowiedz na moje pytanie odnośnie podmywania się :D Czekam z niecierpliwością!

Gość uhmmmmmmmm
"mycie włosów częściej niż co dwa dni wysusz i niszczy" ja myję codziennie od wielu lat i mam ładne i błyszczące :P mycie ciała też wysusza skórę, ale i tak będę brała prysznic 2 razy na dobe, a w upały częściej 🖐️

Fucking- heh ja nie wyobrażam sobie dnia bez prysznica i rano i wieczorem. W lato częściej :) Jeżeli chodzi o "dół" to jest to o wiele wiele częściej i w dupie mam, że naruszam barierę ochronną :D