Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krótkowłosa

Dlaczego krótkowłose nie podobają sie facetom?

Polecane posty

Gość Ja mam krótkie włosy
O jakich barierach ? :) To Ty podaj swój namiar , ja wiesz.. jak sam to napisałeś jestem sławna i... mogłoby się posypać :D

Gość noo prosze ja was
jeśli chodzi o części intymne to wskazane jest nie mycie się częściej niż dwa razy dziennie takze nie trafiłaś, włosy śmierdzą bo śmierdzi łój i pot który je oblepia, jeśli ktoś się poci minimalnie, a jego gruczoły łojowe pracują wooolno to nie ma co śmierdzieć, wszystko zależy od tarczycy, hormonów i innych czynników - które u każdego inaczej 'pracują', także wmawianie że każdemu na drugi, trzeci czy czwarty dzień śmierdzą włosy wynika z braku wiedzy, tak się składa że mam bardzo dobry węch jeżeli chodzi o smród, jeśli podczas dużego upału sie choć trochę się spocę zawsze, zawsze ale to zawsze czuję od siebie tę woń, śmierdzące włosy też bym poczuła, ale nie mam czego poczuć, jedynie zapach szamponu lub odżywki, gdybym faktycznie śmierdziała, to na logikę musiałyby być przetłuszczone, bo same w sobie włosy nie śmierdzą, jak już napisałam wcześniej, a przetłuszczenia żadnego nie dostrzegam i inni też, gdyby tak było nie słyszałabym tyle pochwał że zawsze mam ładne włosy

nie lubię kobiet z krótkimi włosami... zresztą niewielu kobietom pasują... by dobrze wyglądać z krótkimi włosami kobieta musi mieć naprawdę piękną twarz.... wtedy nie musi "wspomagać" swojej urody włosami... ile kobiet ma piękne twarze? nie tak wiele, na dodatek większość tych pięknych ma włosy długie... i chodzą takie brzydkie wypłosze z krótkimi włosami, zaburzając estetykę otoczenia

Komiczne- jestes komiczny ! Pieknych kobiet jest wiele, ale skoro Ty masz oczy w *** to tego nie dostrzegasz ! :D Ooo jest niewiasta, nie masz racji ! i nie rozumiem Ciebie, piszesz, że włosy mają barierę ochronną i nie można ich czesto myć. Miejsca intymne też mają barierę ochronną i to o wiele bardziej wrażliwszą niż włosy. Włosów nie myjesz często, za to miejsca intymne 2 x na dzień. Gdzie trzymanie się swojej zasady, że nie można zakłócać pracy bariery ochronnej? Poza tym włosy nie tylko śmierdzą łojem i potem ! A spaliny, dym papierosowy? No chyba że nie wychodzisz z domu, nie przebywasz wśród palaczy i nie chadzasz po ulicach.

"Pieknych kobiet jest wiele, ale skoro Ty masz oczy w *** to tego nie dostrzegasz !" argument doprawdy merytoryczny... pięknych kobiet jest mało... takich naturalnie pięknych, z piękną twarzą... więcej jest kobiet atrakcyjnych, którą to atrakcyjność buduje się przez ładną figurę, zadbanie, ubiór i WŁOSY... atutem kobiety są długie włosy... umyte :P i z ładną fryzurą... a nie jakieś sterczące, krótkie włosiny z którymi większość kobiet wygląda jak kura

"a nie jakieś sterczące, krótkie włosiny z którymi większość kobiet wygląda jak kura" Dzięki za komplement! :) ku ku kukurykuuuuuuuuuuuuuu ! :D :D :D :D

nie wiem czemu się tak rzucasz... może masz bardzo ładną twarz, albo taki typ urody (jest taki, niewielki, procent kobiet), której te krótkie włosy pasują...

Gość noo prosze ja was
'robi' to facet, który często, gdy tak jak teraz siedzę sobie przed kompem, pochyla się nademną i wtula, trzymając nos prawie że na moich włosach i słyszę jedynie że czuć zapach odżywki, gdyby cos było nie tak nie wtulałby się, a że jest szczery do bólu to nawet śmiem przypuszczać że powiedziałby mi, poza tym popadasz w skrajności, każdej swojej partnerce wąchasz dokładnie włosy tuż przy skórze i inne części ciała, aby przekonać się, że aby na pewno nic od niej nie czuć? wiadomo, że skóra sama w sobie wydziela pewną woń, czy byś sie mył czy nie, nie jest to pod żadnym względem smród, tylko po prostu taki neutralny, naturalny zapach

neutralny zapach to jest od razu po kąpieli. Ja już nie znoszę swojego zapachu po 3 godzinach od prysznica. Ale tu brudasy są. :D Hahah fucking- racja ! :D

Gość noo prosze ja was
a myj się i 50 razy dziennie, żeby zawsze być świeżutką, pachnącą i meeega czyściutką ohhh i ahhh, ale fakt faktem, ze jest to głupota, i nie ja tak twierdzę, tylko specjalisci którzy mają 100 razy większe pojęcie od was jeżeli chodzi o ciało, skórę i reakcje w niej zachodzące, i skończ z tym pisaniem o barierach miejsc intymnych bo tylko się tym ośmieszasz i piszesz bzdury, włosy to włosy, a ciało to ciało, dwie różne tkanki - akurat mycie miejsc intymnych dwa razy dziennie nie niszczy żadnych barier, proponuję się dokształcić w tym temacie ps. trzeby by było się co chwilę myć lub cały czas siedzieć w wannie aby nie dopuścić do tego, zeby skóra nie wydzielała jakiejkolwiek woni, no ale widzę że większość tu ma zerowe pojęcie o biologii, szkoda mego cennego czasu na dyskusję ' jak ze ścianą' 🖐️

:D uwielbiam ten stan umysły kiedy wchodzę na Kafe :)

Gość husky ty przeciez tez
''Ja już nie znoszę swojego zapachu po 3 godzinach od prysznica.'' - to albo z tobą jest coś nie tak, albo faktycznie musisz pocić się jak świnia jak ktoś napisał wcześniej :D

Nie napisałam, że myję się co 3 h bo to chyba niedorzeczne jest, co? To, że mój zapach nie podoba mi się już po 3h wynika z tego, że lubię pachnieć, tyle :)

Gość czy ona
DO: Ja mam krótkie włosy: jesteś prześliczna

Czy ona-- bez przesady ! Piekno to pojecie względne. Wróżko-- ja już wszystko wiem:) Będę rządzić Polską ! :) :D

Gość rv
co to za temat - kto go wymyślił pewnie kobieta. ja ulwielbiam kobiety z krotkimi włosami. Dlaczego krótkowłose nie podobają sie facetom? - takie coś nie istnieje. to jak głópie stwierdzenie że wiecej ludzi lubi zielone czy czerwone jabułka

Gość PRZEPIĘKNAaaaa
Ja tam mam krótkie włosy i olbrzymie powodzenie u facetów. Ale nie interesuje mnie pinia innych facetów tylko mojego męża.On zawsze twierdzil,że w krótkich wyglądam najlepiej. I on i wszyscy twierdzą ,że mam prześliczną twarz , ciemna karnację, i czarne oczy i w krótkich ciemnych włosach wyglądam i czuję się bardzo dobrze, kobieco i interesująco.

Gość gość
Kobiety z krótkimi włosami są po prostu brzydsze. Kobieta z długimi, lśniącymi włosami wygląda bardziej kobieco i nawet tym mniej ładnym dodaje wiele uroku. Nie ma nic gorszego jak niezbyt ładna dziewczyna i jeszcze z krótkimi włosami. Blee.

Gość gość
A Marilyn Monroe, czy Elizabet Taylor...wiekszosc super pieknych kobiet z okresu lat 40-50' miala krotkie wlosy.

Gość gość
A pamietacie Josie Packard z Serialu Twin Peaks(Chinke)? Miala super krotkie sciecie a wygladala przepieknie...jest tyle pieknych krotkowlosych kobiet....Jak Hallie berry wlosy odrosly to okropnie wygladala. Wierzcie czy nie ale niektorym kobietom naprawde w krotkim bardziej do twarzy.

Gość gość ona31
ja mam króciutkie włosy,jak hallie berry i wyglądam ładnie...czym mam dłuższe włosy tym gorzej wyglądam,wiem bo miałam juz długie...w krótkich wyglądam też młodziej...no i mojemu mężowi tez bardziej podobam się w krótkich....i jeszcze mam zabójczy czerwony kolor ;)