Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krótkowłosa

Dlaczego krótkowłose nie podobają sie facetom?

Polecane posty

Gość krótkowłosa

Nie każdej dziewczynie pasują długie włosy, ale przyznaje też że mam takie z wygody, są łatwiejsze w pielęgnacji. Niestety zauważyłam że faceci nie lubią krótkich włosów u kobiet, a może jednak ktoś lubi?

Gość Zajzajer
Jak buźka ładna i sylwetka niczego to dlaczego nie ;)

Mimo, że nie jestem chłopakiem sądzę, że krótkie włosy się podobają. Nie zauważyłam związku między popularnością a długością włosów.

Gość qazqaz
podobaja sie

Gość 9885
mi zaczely od jakiegos czasu;)

A poza tym krótsze włosy są wygodniejsze. Ja mam długie i ich nienawidzę. A nie zetnę bo chcę mieć na śłubie upięcie

Gość gfgfghhhdtyyy
A księżna Diana się podobała.

Gość Łon
Krótkie włosy są sexi Dlaczego myślicie, że się nie podobają Nie chodzi o to, które są lepsze. Długie czy krótkie. Chociaż osobiście wolę laski z krótkimi włosami. Są sexi. Zresztą można z nimi lepiej kombinować - z włosami oczywiście A długie? Albo luźne albo upięte. Krótkie można mieć na tysiące sposobów . Może w Twoim przypadku nie podoba się facetowi, który się Tobie podoba ale z pewnością nie jest tak, że nam się nie podobają. ;) Mnie kręcą. Szkoda, że zdjęcia nie masz tutaj - masakra :)

Gość pierwszy raz slysze zeby
krotkowlose kobity nie podobaly sie facetom ;/ czyzbys byla pasztetem z krotkimi wlosami ktory chce sie dowartosciowac na forum ?

Gość z krótkimi
to babochłopy i tyle a faceci muszą nosić krótkie bo to niemęskie same biadolicie i kręcicie wała na siebie .

Gość Ja mam krótkie włosy
Wilczyca-- a dziękuję :) Wolę siebie w krótkich niż w długich :) Kobiety w krótkich to babochłopy? Ahahahahhahah :D Co za ciemnogród

Gość z krótkimi
nie ciemnogród tylko powiedz lepiej że nie chce Ci sie dbac o swoje to i lepiej je skrócic i wygladac jak chlopaczysko.

Hahahahahhahahahah weź po padnę :) Chcesz powiedzieć że wyglądam jak chłopaczysko?? A mi się wydaje że jesteś zazdrosna :) I tyle w temacie ! :) Przepraszam Cię bardzo ale z krótszymi włosami mam większy problem z układaniem i dbaniem niz z dłuższymi. Chyba nie myślisz że wstaję rano i są ułożone? Z długimi był mniejszy kłopot, hop w kucyk i z domu. A teraz modelowanie, pianka, lakier..Więc nie mów, że krótkie włosy to z lenistwa :/

Gość z krótkimi
tak ,na pewno a któregoś dnia ktoś zawoła na Cibie ej gościu ,juz to widze śmiech na sali .

Uwielbiam takie zazdrosne siksy :D

Gość Krótkowłosa
To miło że są faceci którym się krótkie włosy podobają ;) Mi pasują krótkie włosy ale często słysze żebym zapuściła bo teraz wszystkie dziewczyny mają długie i to jest takie kobiece itp itd

Gość a mnie się podobaja długie
a dlaczego ??bo są MEGA KOBIECE......

"bo teraz wszystkie dziewczyny mają długie i to jest takie kobiece itp itd" :D Grauluję oryginalności ! Masz rację- zapuść, będziesz jak 95 % żeńskiej populacji ! :) Nie ma to jak iść za ludem !

Gość wlosy dlugie sa po prostu
kobiece a nie sa kobiece dlatego, ze wiekszosc dziewczyn je ma :O krotka fryzura jest chlopieca (nie liczac tych dziwacznych ciec, z asymetryczna grzywka, wystrzepionymi na 3 cm czubkiem i jakmis dziwnym tylem bo to ani dziewczece ani chlopiece nie jest) i tyle. niektorym krociutkie wlosy pasuja ale taka fryzura nie bedzie kobieca, proste (ale nie mowie, ze kobieta nie moze byc kobieca z taka fryzura, chodzi mi o SAMA fryzure).

Gość a ja tam zawsze miałam krótsze
od mojego męża :P od kiedy go poznałam 8 lat temu, do dziś - ona zawsze miał minimum 10 cm dłuższe włosy, niż ja :) a zaznacze, że to nie oznacza, iż ja miałam kilkucentymetrowe, bo nie pasują mi takie włosy wcale. moje najkrótsze od wielu lat to takie trochę za ramiona, lub dłuższe oczywiście. mój mąż ma obecnie włosy za łopatki. i on akurat wli kobiety z długimi włosami. ja natomiast uważam, że to zależy, w jakim uczesaniu komu ładnie. mam parę koleżanek którym bardzo pasują ich krótkie, ciekawe fryzurki. pozdrawiam

Gość a ja tam zawsze miałam krótsze
ja mam krótkie włosy - ładna fryzura, naprawdę :)

Nie wiem dlaczego, ale nie podobają mi się krótkie włosy u kobiet - nie muszą być bardzo długie.

ja mam asymetryczna fryzurke z jdenj strony krociotkie a z drugiej za ucho i slyszalam ze wygladam super i bardzo sexi:P

Malutka tez tak kiedys miałam :)