Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pupciunia

czy ktos uprawiał juz seks analny jak to jest? boje sie

Polecane posty

Gość pupciunia

kiedys juz chciałam sprubować ale nie dałam rady, nawet mi nie wejdzie a juz mnie tak boli ze az łzy mi lecą z oczu, i nie pomaga alkohol, w dodatku czy to jest jakas przyjemność?? pewnie cos podobnego do robienia kupy co nie?? w dodatku boje sie ze podczas tego sie zesram albo pierne bąka i sobie wstudu tylko narobie:) albo wogole mi nie wejdzie nawet bo mam chyba za ciasny tyłek albo sie zesram ze strachu...

Gość białogłowy
to jest jak z beczka z piwem. wywalasz korek , po czym zalewa cie fala ciepłego gówna. przyjemnosc z kapieli dla bojga bezcenna

Gość pupciunia
wiem zaraz mnie zjedziecie ale mam 14lat i nie chce zajsc w ciaze wiec wole w tylek

Gość pupciunia PRAWDZIWA
ktos sie podszywa za mnie, nie mam 14 lat a pytam o to z czystej ciekawosci ..........

Gość robson12345
wazne jest zebys byla "pusta" przed tym co chcesz zrobic no i liczy sie dobre nawilzenie moja dziewczyna tez sie bala ale sprobowalismy dla mnie nie bylo w tym nic specjalnego oprocz samej odmiennosci jej nie sprawialo zadnej frajdy

chyba do tego trzeba dorosnąć.. ja próbowałam jako małolata, z chłopakiem, z którym się bardzo długo spotykałam i mieliśmy być razem do końca życia ;) wyszło z tego jednorazowe doświadczenie- dla mnie raczej średnio przyjemne, dla niego też bez szału. Kolejny raz spróbowałam parę lat później, już z innym facetem- było lepiej, nawet nieźle, ale bez szału. A teraz.. hmm... mam na to coraz większą ochotę :D I mimo, ze do niedawna wydawało mi się to dość obrzydliwe, to zapewne niedługo zrobię kolejne podejście ;) ważne- zadbać o czystość( najlepiej lewatywa, żeby być spokojnym), jakiż żel nawilżający lub coś w tym stylu, spokój, cierpliwość i przekonanie do tego co się robi :)