Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam z ciekawościiii

od którego m-ca życia wasze dzieci przesypiaja całe noce

Polecane posty

od którego m-ca życia wasze dzieci przesypiają całe noce i już wcale się nie budzą i nie kręcą i śpią spokojnie ?

Gość teoretycznie teoretycznie
pow

Gość kjhkj
od 8 tyg. spi od 23 do 7 rano

no to rewelacja, a inne mamy, co wy na to ?

Gość Latoroslka
do 4 miesiąca życia spało 23-4 rano. Teraz idą ząbki i budzi się kilka razy w nocy. czuję się jakbym teraz urodziła dziecko.

od 8 miesiaca do 18 miesiaca przesypial cale noce. od 18 miesiaca do teraz budzi sie pomiedzy 3-6 rano i przychodzi do nas do lozka po czym od razu usypia. czasami sie zdarzy ze nie przyjdzie.

Gość psylocynina
Przez pierwsze 2 miesiące sama musiałam ją budzić co 3 h na karmienie, po tym okresie śpi do dziś ( ma 10 miesięcy) od 19 do 8

Gość cvsZVs
od 3 tygodnia, dziś ma 8 miesięcy

Gość mamamamamama80
mój synek ma 15 miesięcy i jeszcze nie przespał całej nocy budzi się między 2.00-3.00 i 6.00-7.00

Moj syn ma dwa lata..Roznie z nim bywalo,bo mielismy taki okres w zyciu jak mial 3 miesiace,ze spal przez kilka miesiecy od 22 do 8 rano a byly takie miesiace,ze nie spal w ogole a po roku zaczal cierpiec na bezsennosc i nie spal nieraz do rana..Ale w marcu tego roku udało nam sie(z lekarzem)przestawic go na normalny sen i zazwyczaj zasypia o 22 i spi do 6,7 rano..W dzien nie spi od roku

Gość oleksja11
moj ma 15mcy i nadal sie budzi co godzine....

Michaś przesypiał całą noc po 2 miesiącach, niestety od jakiegoś miesiąca budzi się w nocy 3 razy...pewnie idą zęby...mam nadzieję że jeszcze kiedyś się wyśpimy:)

córka do dzisiaj raczej rzadko kiedy prześpi noc:P:P choc zazwyczaj po prostu jak sie obudzi to przychodzi do nas i śpi dalej a ja czasami nie wiem kiedy:P synek jak skończył 3 miesiace, ale od miesiąca zaczął sie budzić:P tez czuje sie jak bym miała noworodka w domu:P

Gość ytweq
jeżeli chcesz zeby dziecko przesypiało całą noc to musisz robić bardziej syte kolacje i jest kilka metod. ja juz stad spadam bo musze zajac sie swoim forum ale jak chcesz to wejdz na www.forumdlainteligentnych.pun.pl wyjaśnię Ci :P

od trzynastego miesiąca. choć nadal pojedyncze pobudki się zdarzają, jak np się odkryje i zmarznie, jak zabraknie mu wody a pić się chce, jak ząbki idą, ale to rzadko.

Syn przesypia całe noce od ok. 6 miesiąca. Natomiast córy budzą się nawzajem, więc nie jest lekko, jedna płaczę to druga momentalnie się budzi :). Teraz mają 7 miesięcy, czasami prześpią całą noc od 22 do 6, ale czasem budzą się ok. 2-3.

Agatka-to mały nie ma jeszcze wszystkich zębów?Moj przed rokiem miał juz wszystie..Szly mu poczwórnie..I nigdy nawet nie zajęczał:D Wiem,miałam szczęście :p

Gość MONIKA1974
Mój od urodzenia był nauczony usypiać po kąpaniu o godzinie 19 w swoim łóżeczku i do 6 tyg. budził się na karmienie co 3 godziny a potem zaczął przesypiać całą noc) a teraz ma 3 latka i śpimy do godz. 9 rano:)

Gość co teraz kuba powiedział
ma 4ry lata i w koncu spi cała noc

nie nie ma jeszcze wszystkich. co więcej nie musi jeszcze mieć :) konsultowałam to już z pediatra i stomatologiem dziecięcym. idą wolno,w swoim tempie :) ma razie ma 13 sztuk :) górne 1,2,3,4 i dolne 1, 4 i jedną 2. przez ostatni miesiąc wyszły trzy trójki i jedna dwójka :P i widac już dolne trójki i druga dwójkę :)

Gość spanie 222
moja córcia od 4 m-ca przesypia całe noce :) czasem wstawała o 6 rano ale to już nie noc prawda ;)

moja spała właściwie od urodzenia całą noc :) ostatnio miała taki okres że budziła się w nocy ale na szczęście juz jej przeszło:)ma 26 miesięcy

Gość spanie 222
do mamaaa24- wszystkie ząbki do roczku a dokładnie ile?

Gość pzrjgvs
do roczku wszystkie zęby?? mój ma rok i ma dopiero 6:)

Gość taka ta czarna
Synuś od kiedy skończył dwa m-ce przesypia całą noc.Śpi od 21 do 7-8 rano.

Gość mamamamamama80
jeśli chodzi o zęby to wszystkie wychodzą do 3 roku życia mój ma 15 miesięcy i dopiero idzie mu 8 (dolna dwójka)