Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajah.

Pomożecie mi? ...

Polecane posty

Gość kajah.

Otóż jestem w 3 klasie gimn. i zastanawiam się nad wyborem dalszej szkoły już teraz. Chciałabym być w przyszłości projektantem wnetrz. Do jakiej szkoły najlepiej iść? Najlepiej w mieście Wrocław ;P czy ktoś zna może tamtejsze szkoły, o zbliżonym profilu do architekta krajobrazu? :D

najlepiej idz do ogolniaka, bo przez 3 lata moga ci sie plany tak zmeinic ze hohohohooo zobaczysz .... i dopiero w maturalnej wybierzesz przedmiot ktory ci bedzie potrzebny na studia odpowiednie

projektant wnetrz hm. ale pomysl tez czy po tym bedziesz mogla znalesc prace czy nie, i jesli juz to gdzie. na pewno w jakims wieeeeelkim miescie, bo mniejszym ne ma szans. zostaniesz jedynie doradca w meblowym :D

Gość pastafarianka reaktywacja
pokombinuj ze wszystkimi mozliwymi kierunkami w ciągu tego roku, sprawdzaj szkoły, technika licea zawodowki itp...

Gość kajah.
tyle, że projektantem chce juz byc od 5 lat ;p po prostu strasznie mnie to interesuje ;p a nie chciałabym marnowac czasu w ogólniaku wolalabym bardziej jakas profilowana szkole we Wrocławiu tylko nie wiem czy tam jest cos takiego ;p ktos pomoze? :P

Gość ytweq
www.forumdlainteligentnych.pun.pl wejdx tam Ci dziewczyny pomoga.

Gość kajah.
właśnie kombinuje, kombinuje... szukam i szukam... ... i nic nie mogę znaleć :) ;p

Gość kajah.
ytweq - dzieki :P trzeba sie łapać wszystkiego :)