Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LadyBich

ciężkie życie lesbijki...

Polecane posty

Gość jak to piszemy
potrzebujesz może mokrej warszawskiej Syrenki :) :*

Gość a ja mam pytanie......
zastanawiam sie jak to jest z wymaganiami kobiet wobec kobiet tez maja byc piekne i zgrabne?

Gość fjhyb
a sa takie baby napakowane

Gość LadyBich
Seks z kobieta dla mnie jest magiczny, ja doznaje wtedy nie tylko fizycznej przyjemnosci ale i duchowej ekstazy.Od przenoszenia ciezkich rzeczy mam braci, ale musze przyznac ze moja kobieta jest jednak ta meska strona, jesli jest cos "meskiego" do zrobienia wmieszkaniu tojakos naturalnie wiadomo ze to jej dzialka

ale czy wyglad dla ciebie ma znaczenie? wolisz typ kobiety: w sukience i szpilkach, w jeansach i t-shircie... a moze w mundurze?

Gość LadyBich
Rzecz gustu, ja lubie kobiece kobiety nie takie lesby traktorzystki. Lubie dlugie wlosy, ubior kobiecy, zadbane dlonie, delkatny makijaz...

Gość kaaaaa
ja mam pytanie... ==> tak. tzn. wiadomo że ma sie typ swoj wymarzony i sie go szuka. dla mnie jednak glownie liczy sie ta duchowa strona. moja kobieta ma mi odpowiadac wygladem ale nie wyobrazam sobie pojscia do łóżka tylko ze wzg na urode. to chyba inaczej niz u facetów i hetero w ogóle.

Gość LadyBich
Moja kobieta np. jednego dnia zaklada sukienke i buty na obcasie a drugiego trampki i bluze z kapturem , ja mam podobnie, kobieta zmienna jes, wazne zeby byla zadbana

ja na codzien wlasnie jestem kobieca...ale w pracy jestem oficerem SP... czy nie bylabym za malo kobieca? czy zawod i status ma znaczenie w doborze?

Gość kaaaaa
gdybym chciala facea, poszukalabym faceta. kobieta ma być kobietą. chociaz lubie dominujące kobiety, ale raczej ze wzgl na charaktr niż męski wygląd. ja lubie czuc sie kobieco i wole gdy moja kobieta zaklada jeansy i trampki np. na impreze a ja sukienke i buty na obcasie.:)

wiem ,ze kobieta wybiera inaczej niz mezczyzna.... ma inne piorytety... a co z rodzina? z dziecmi?

Gość kaaaaa
a ja mam pytanie ==> czyli kobiecy wygląd i twardy charakter.;) byłabyś wrecz idealna.:D

Gość LadyBich
Nie ma na to chyab reguły, napewno znajda sie tez faceci, chcoiaz pewnie zdecydowana mniejszosc ktorzy tez nie lece tylkona fajne cycki i tyłek. A sa i lesbijki ktore ida do klubu tylko na "mieso"

Gość LadyBich
Lesbijki lubia to polaczenie munduru i kobiety:)

moje pytania wiaza sie z tym ,ze mialam juz kilka zdarzen w ktorych kobiety widzac moja kobieca twarz jak to mawialy w mundurze wpadaly w dziwny zachwyt.... wolicie pania z biura czy pania , ktora tak jak ja np jest nawigatorem w stalowym mundurze?

czyli bylabym mezczyzna ? :) lubie samochody ,jezdze na scigaczu i nosze mundur :D bylabym skazana na bycie meska strona medalu tak?

Gość kaaaaa
hm... pękna kobieta w mundurze jak najbardziej by mi odpowiadala.:)

Gość fjhyb
w mundurku szkolnym baa

Gość nostradamus kabalski
ja też mam pytanie, tylko proszę o szczerze odp.! czy żeby dziewczyna wam się spodobała musi być ładna?

kaaaa czyli wolisz byc zdominowana....tzn byc kobieta w takim ukladzie?

Gość kaaaaa
wiesz, lesbijka nie oczekuje od swojej kobiety bycia mężczyzną. bo wtedy to mija sie z celem. i czy bdsz tą dominującą strona to zależy od tego czy Ty bdsz chciała, czy twoja dziewczyna by tego chciała...

Gość LadyBich
Dla mnie to raczej bez znaczenia, lubie jedno i drugie. Seksowne sa zarowno policjantki i inne panie w mundurach ale maja w sobie cos podniecajacego w sobie wg mnie bizneswoman. Ale wszystko to zalezy od idywidualnego przypadku

Gość LadyBich
Zgadzam sie, same wybieramy role dla siebie i one sa plynne , nie ma sztywno ustalonego schematu: dobra jestesmy para, ty robisz za faceta ja za kobiete

kiedys jedna dziewczyna stwierdzila ze kobieta oficer dla niej jest idealem... jesli jest atrakcyjna . bo jest na codzien piekna kobieta no i zarazem potrafi strzelac z broni maszynowej, skakac przez plotki :D o zabic z zimna krwia ....cos w tym jest?

Gość kaaaaa
tak. tzn u nas to jest po rowno. i ona i ja mamy cechy kobiece i meskie. ona jest dominująca w lozku, ma b.meskie zainteresowania a ja z 'meskich' cech mam chorobliwą zazdrość i nadmierne kontrolowanie. przy czsym z wygladu raczej obie jesteśmy kobiece, chociaż zeby mi zrobic przyjemność moja kobieta na imprezy nie wkłada obcasów.;)

Gość LadyBich
Jesli chodzi o pytanie czy kobieta musi byc ladna, to odpowiem za siebie ze dla mnie tak bo jestem popieprzona estetka :)

kaaa a czym sie ineteresuje?

Gość nostradamus kabalski
mam drugie durne pytanie. czy cycki i tyłek są dla was bardzo ważnymi częściami ciała? wolicie jak są proporcjonalne czy tak jak większość facetów, jak te cz. ciała są dosyć duże?

Gość LadyBich
ja tez jestem straszna zazdrosnica i kontrolerem , mam nawet ksywke domowa "kieszonkowy Hitler" :/ Ale toja dbam o porzadek, bo moja pani jest bajzlara, a ona natomiast swietnie gotuje