Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LadyBich

ciężkie życie lesbijki...

Polecane posty

Gość a ja mam pytanie......
LB czy twoja kobieta tez miala przed toba mezczyzn?

Gość LadyBich
Ja kocham standardowe 75B a tylek jak to tylek wazne ze jest

Gość kaaaaa
nostradamus ==> ladna to pojęcie względne. niektórym podobają sie chude kobiety, innym zaokraglone, niektórym małe niektórym duze piersi, niskie lub wysokie, brązowe lub niebieskie oczy. Każda ma swój ideał i do niego dąży. każda ZADBANA kobieta jest piękna.;)

Gość kaaaaa
mam pytanie ==> samochodami, motorami itp.:) ale to mi sie b. podoba.:P nostradamus ==> tzytzki i dupka muszą być.:D

Gość nostradamus kabalski
oglądacie się za atrakcyjnymi kobietami publicznie czy raczej wstrzymujecie się, bo to by dziwnie wyglądało? czwarte - jak oceniacie swój wygląd, jest coś w was nietypowego, co sugeruje że wasza orientacja ma wpływ na wasz wygląd? co w twarzy, sylwetce

Gość LadyBich
Moja dziewczyna jest lesbijka od dziecinstwa heeh, miala chlopakow w czasach podstawowki ale takich do tanca na dyskotece. Pozniej jak juz wyznala wszystkim ze jest les to podsylali jej kolesi i atakowali tematem ze nie moze miec pewnosci ze jest lesbijka boni espala z facetem wiec poszla dla swietego spokoju z jakims do lozka i wspomina to jako najgorsze doswiadczenie

Gość LadyBich
Ja jestem filigranowa kobietka, nikt patrzac na mnie nie pomyslalby ze jestem lesbijka. Ale nie jestem typem kokietki tylko pewnej siebie raczej wrednej suki

Gość kaaaaa
po wyglądzie nikt u mnie by nie rozpoznał. (choć niektórzy mogliby z moją orientacją połączc kolczyka w wardze). natomioast po zachowaniu w towarzystwie mojej kobiety już tak.

Gość LadyBich
To z moja tatuaże hehe

i wredna suka uwiodla jakas niewiaste?

czy zawod, wyksztalcenie i pozycja spol . ma dla was znaczenie przy doborze? nie chcecie miec kiedys normalnej rodziny...dzieci?

Gość LadyBich
Wredna jestem dla facetow i dl atych kobiet ktore mi nie pasuja , ale jak uwodze to czaruje na maksa hehe, udalo sie, owocuje dlugim zwiazkiem

Gość LadyBich
jasne ze ma znaczenie, nikt nie chce miec chyba niewyksztalciucha za partnera, inteligencja jest bardzo wazna