Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo moja kolezanka pracuje

pracowałybyscie za 1200 gdyby wasz mąż zarabiał ok 9- 10 tys ?

Polecane posty

miesiecznie

Gość anka1234
zalezy co to za praca jesli robisz to co lubisz to tak ,mój zarabia 6 a ja robie za 1tys ale tylko dlatego ze cieszy mnie moja praca

Gość ja tak pracuje.....
mój mąż od 8tys do 10tys, a ja robię za najniższą krajową:D i to nie chodzi o to po co mi praca za takie pieniądze. JA POPROSTU LUBIĘ TO CO ROBIĘ,LUBIĘ PRACOWAĆ,NAWIĄZYWAĆ NOWE KONTAKTY Z LUDŹMI, no i PRACA JEST DLA MNIE ODPOCZYNKIEM OD DOMU I DZIECI :)

jasne... :D zaraz sie okaze ze wszyscy faceci tutejszych kafeterianek zarabiaja 10 koła

Gość ja tak mam....
mój mąż tyle zarabia,bo ma firmę budowlaną i robi docieplenia,a nawet czasem ma więcej ok 20tys jak bierze duży blok,który ma spooro m2

Gość ja tak pracuję....
ja tak mam-to ja napisałam tego posta:)

Gość peeewnieeee
a pracownicy zarabia ja u niego po 800 zł

Gość Taaa a one lubią to co robią
To może pochwalcie sie gdzie pracujecie i co robicie za ten 1tys.

Gość owocgranatu
nie ważne ile mój mąż zarabia ale ja pracuje po to by czuć się choć odrobine nie zależna i to jest wazne ;)

Gość ja tak pracuję....
niestety pracownicy nie zarabiają u niego 800zł. Robią na akord i mają nawet po 3,4tys.

Gość anka1234
moj moz jest kierowca a ja pracuje w kwiaciarni i zarabiam 1 tys miesiecznie netto za caly etat

Gość tym razem w orange
a dlaczego nie? mój mąż zarabia ok 12 ja 2. Nie mamy dzieci, więc chooj by mnie strzelił, gdybym miała przesiadywać w domu. Poza tym mam na waciki;)

Gość anka1234
i lubie moja prace

Gość ja tak pracuję....
anka ja też pracuję w kwiaciarni:).

Gość trampolaa
tym razem w orange-nie masz dzieci,to co robisz na watku ciaza,macierzynstwo?he he pewnie nie mozecie miec i na topiku o in vitro siedzisz.

Gość Odrobine niezależna
Co to w ogóle znaczy?

Gość ilkujyhg
trzeba pracowac bo nigdy nie wiemy kiedy maz/chlopak/narzeczony kopnie nas w dupe albo zdradzi i same bedziemy chcialy odejsc a nie bedziemy mialy mozliwosci finansowej

Gość ja mam taką znajomą
mąż budowlaniec a ona pracuje w szkole jako nauczycielka- on zarabia kilkakrotnie więcej od nie, ona ostatnio wzięła sobie zdrowotny i była rok w domu - to mówiła że oszaleje, dzieci mają odchowane, ona w tej szkole ma ledwie parę godzin - do tego ferie - wakacje - wcale się nie dziwię że sobie pracuje - bez stresu jak inni nauczyciele którzy biora po 3 etaty żeby zarobić - ona może pracować z pasją....

U mnie podobnie - mąż pracuje w budownictwie, na pieniądze nie narzekamy, ja uczę j.ang. w podstawówce - zarabiam 1300 zł i jestem mega szczęśliwa. Nie wiem co będzie jak pojawią się dzieci - pewnie zajmę się ich wychowaniem a do pracy wrócę na starośc:):)

Gość ja zarabiam 960 zł
mój mąż ponad 10 tys, pracuję bo chcę, robię to co lubię, pracuję dla przyjemności ale pracuję na pół etatu czyli cztery godzinny dziennie od poniedziałku do piątku, za 1000 zł na cały etat na pewno bym nie pracowała

Gość ja zarabiam 960 zł
acha ja pracuję w budżetówce, zwariowałabym gdybym nie pracowała, tym bardziej że dziecko chodzi do szkoły, nie wyobrażam sobie życia-siedzieć w domu i nic nie robioć

Gość jak ja wroce do pracy
bede zarabiala maks 20% zarobkow meza :-P I to nie bedzie najnizsza krajowa, ale jakies 2-3 tys. jednak wroce, by wreszcie byc wsrod ludzi :-)

Tak pracowałabym bo to dałoby mi jakiekolwiek poczucie niezależności i wiedziałabym, że w razie czego nie zostane z niczym. A poza tym mi nie odpowiada "siedzenie" w domu :o jak chyba każdy mam potrzebę kontaktu z innymi ludźmi a praca jest na to najlepszym lekarstwem.

Gość glupiaaaa pani prezes
ja tak pracuję.... niestety pracownicy nie zarabiają u niego 800zł. Robią na akord i mają nawet po 3,4tys. i zapierdzielaja od rana do wieczora po czym przychodza do domu i padaja na pysk..tez masz sie czym chwalic dziecze..zenada..pracuja jak woly po 12 gofdzin dziennie i zarabiaja 3-4 tysiaca..to wychodzi srednio po 13 zl za godzine..tez mi szalenstwo...

Ja bym pracowala,bo jakos nie wyobrazam sobie nie miec własnych pieniędzy-chocby na tamopny;-))

Gość furta
mamunia - czyzby twoje ostatnie dizeciatko - w stopce - bylo jamnikiem ?:)