Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo moja kolezanka pracuje

pracowałybyscie za 1200 gdyby wasz mąż zarabiał ok 9- 10 tys ?

Polecane posty

Czy wy tu tepaki nie znacie pojecia klasy sredniej? :( Jesli nie, to wam przyblize.... Termin jest mylny, chodzi wlasnie o osoby co maja 5-10 tys., np. lekarzy, inzynierow, wlascicieli niewielkich firm. Klasy sredniej nie nalezy mylic z bogactwem. choc oczywiscie bardzo malo osob wyciaga te 10 tys. Pewnie z 70% tyra za 1200 wlasnie.

Gość sralalalalaj
jak pracuje w budownictwie znaczy ze jest ROBOLEM !!!! ale 12 tys wyciaga hahaha a pracuje po 18godz.dziennie od switu do nocy a zima siedzi w domu i zarabia okragle zero :-D

Gość sralalalalaj
a na emeryturze bedzie dorabial jako cieć w biedronce :-D

Gość ja 33
witajcie, ja zarabiam niecale 2000- jestem nauczycielem. moj mąz lekarz tyle ma na dzien, przyjmuje prywatnie od 16 do 22 czyli 6 godzin dwa razy w tygodniu ....

Gość ja 33
i nie wyobrazma sobie zebym przestala pracowac, choc prawda jest taka ze i dom i dzieci sa na mojej glowie...

Gość ja 33
popieram

Gość ja tak mam bo jestem
nauczycielka

Gość A ja za darmooooooooo
Mój mąż zarabia pk.8-9 tys. A ja pracuje za darmo. Dosłownie zrobilam kurs fryzjerski i zeby normalnie pracować muszę mieć doświadczenie. Od 3 mies, codziennie po 6 godz. pracuje w salonie za darmo. Bo lubię bo wkoncu chcę sie wyuczyć i stanąc na samodzielnym stanowisku. Ale nawet jak będa mi płacic to pewnie nie więcej niz 1500zł.

Pracowałabym, ale stanęłabym na rzęsach, żeby zarabiać lepiej.

Gość pracowalabym
za 100zl miesiecznie niz siedziec w domu.Nie mieszkamy w PL ale w przeliczeniu moj maz zarabia duzo wiecej niz 10tys.W tamtym roku moje zarobki przebily jego dwukrotnie i z tego mam satysfakcje.Wyksztalcenie i prace mamy podobna